Arda Guler prethodni put na Anoeti (Reuters)
Arda Guler prethodni put na Anoeti (Reuters)

Najava dana (subota, 14. septembar): Početak sa Mančesterom, kraj sa Realom

Vreme čitanja: 3min | sub. 14.09.24. | 07:18

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Brajton i Liverpul slomiše Mančester junajted, pa je igra na tri boda u gostima Sautemptonu za njih ultimativan izazov. Mi bi rekli da neće biti sasvim lako, čak ni protiv Sautemptona koji nije osvajao bodove s obzirom da je Junajted u prva tri kola postigao dva, a primio pet golova.

LIVERPUL – NOT. FOREST, 16.00

(Fudbal, Engleska 1)

Arne Slot posle pobede nad Mančester junajtedom od 3:0, uz činjenicu da Liverpul još nije primio gol, može da preti bilo kome. Šumari do sada imaju dva remija, plus pobedu nad Sautemptonom, ali sada će morati u rov, jer Liverpul nije mačka pa da ogrebe. Liverpul hoće tri boda na Enfildu, li ništa.

MARSELJ – NICA, 17.00

(Fudbal, Francuska 1)

Sedam bodova iz tri kola sasvim su zadovoljavajući za Marselj. Nica s druge strane ima kiks na meču Oserom, zatim X protiv Tuluza i pobedu nad Anžeom. Ipak, treba imati u vidu da da Marselj već dve godine nije dobio meč para. Poslednji put u aprilu bilo je 2:2.

EMPOLI – JUVENTUS, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Stara dama je u prošlom kolu remizirala sa Vučicom, pa ima sedam bodova baš kao i Iter, Torino i Udineze. Empoli ima pet bodova iz dva remija i uz pobedu nad Romom. Ta pobeda znači da Juventus može da očekuje otpor u gostima. Kako bilo, na poslednjem meču para u januaru došao je X.

M’GLADBAH – ŠTUTGART, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Očekujte egal, tvrd meč u trećem kolu Bundeslige. Štutgart će možda biti nervozniji zato što do sada ima samo bod osvojen na meču s Majncom (3:3). Menhengladbah je u prošlom kolu probio led, tako što je savladao Bohum. Štutgart je prošli put slavio sa 4:0, a ono što je zanimljivo odnosi se na redovne goleade na mečevima para.

RB LAJPCIG – UNION BERLIN, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Lajpcig je do maksimale u prva dva kola došao kroz pobede nad Bohumom i Leverkuzenom. To im uliva veliko samopouzdanje, ali ni Union nije naivan. Naime, Union je sa Majncom remizirao, a u prošlom kolu je savladao Sankt Pauli. Dakle, ume ova ekipa da pruži otpor mada je izgubila poslednja dva meča para.

REAL SOSIJEDAD – REAL – MADRID, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Majorka i Las Palmas su naterali Real Madrid na remije. Dakle, nije sve išlo glatko, a Sosijedadu tek nije. Domaći su do sada savladali jedino Espanjol, pa nervozno dočekuju meč s velikim rivalom. Inače, Real Madrid je dobio poslednja dva meča para, pa ga smatrajte favoritom i sada.

VOJVODINA – ŽELEZNIČAR PANČEVO, 18.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Napravila je Vojvodina odličan tim tokom letnjeg prelaznog roka, ali su rezultati ispod očekivanja i zbog toga je došlo do promene trenera. Posle remija sa Partizanom u Humskoj (0:0), ovo je meč koji Lale moraju da dobiju. Ali, Železničar sa trenerom Markom Savićem igra iznad očekivanja i neće se tako lako predati na “Karađorđu”.

CRVENA ZVEZDA – NAPREDAK, 20.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Vladan Milojević je protekle dve nedelje imao prilično skraćen fond igrača na treninzima, zbog velikog broja reprezentativaca, što bi moglo da utiče i na izbor igrača za ovu utakmicu. Ipak, bez obzira na to u kakvom sastavu bude izašao na teren, srpski šampion će biti izraziti favorit za osvajanje sva tri boda. Kruševljani su niz pobeda prekinuli porazom protiv OFK Beograda pred samu reprezentativnu pauzu.

MLADOST LUČ. – RADNIČKI 1923, 20.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Lučanci su sa Lalatovićem vezali četiri trijumfa, pa se može reći da im odlazak na dvonedeljnu pauzu čak i nije došao u pravo vreme. Radnički se polako oporavlja posle lošeg starta i ovo bi mogao da bude jako zanimljiv meč. Lučancima je prednost i domaći teren, jer u osam dosadašnjih susreta sa Kragujevčanima na svom stadionu imaju samo jedan poraz. 


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara