Fudbaleri Union Sen Žiloaz (©AFP)
Fudbaleri Union Sen Žiloaz (©AFP)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Union Sen Žiloaz i Hamarbi

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 10:58

Nigde nećete da nađete veće

Nema evropskih takmičenja ovog četvrtka, ali je finiš šampionata u većini liga na Starom kontinentu. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu, to su dvojke na Union Sen Žiloaz u Belgiji i Hamarbi u Švedskoj.

ANTVERPEN – UNION SEN ŽILOAZ (ČETVRTAK, 20.30), DVOJKA 2,45

Izabrane vesti

Union Sen Žiloaz je bio hit u prvom delu Župiler lige u Belgiji, ali se raspao u plej-ofu. Upisao je četiri vezana poraza. Zaostaje šest bodova za gradskim rivalom Anderlehtom, pa i dalje ima šansu da se umeša u borbu za titulu. Antverpen ne može da odbrani krunu, ali se bori za mesto u međunarodnim takmičenjima. I branilac titule je očajno krenuo, sa tri poraza, ali je prošle nedelje pobedio Serkl Briž u gostima sa 1:0. Opširniju najavu ovog meča pročitajte OVDE.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Romu na Olimpiku, Arsenal na Emirejtsu ili možda Marselj na Velodromu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

HALMŠTAD – HAMARBI (ČETVRTAK, 19.00), DVOJKA 1,95

Loš početak seone za Hamarbi, po dve pobede i poraza, pa već zaostaje šest bodova za Malmeom. Halmštad ima isti skor. Tim iz Stokholma u kojem je jedan od vlasnika Zlatan Ibrahimović oba meča ove sezone u švedskom Alsvenskanu je poražen na gostovanjima, sa samo jednom postignutim pogotkom. Prošle szone su oba duela ovih timova završena remijima – 2:2 i 0:0. Četiri meča u nizu nije bilo pobednika u odmeravanju snaga Halmštada i Hamarbija.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara