Evroliga izrekla kazne zbog frke u Istanbulu

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.05.24. | 22:11

Fenerbahče će morati da plati

Ozbiljna frka je nastala po završetku meča u Istanbulu gde je Monako uspeo da pobedi Fenerbahče i izbori odlučujuću petu utakmicu Evrolige. Naime, navijači su ušli na terene, pojedini igrači Monaka su ušli u konflikt sa pristalicama Fenera, a sada je Evroliga izrekla kazne.

Kada se sve uzme u obzir, kazne su blage i realno nemaju nikakav uticaj na peti odlučujući meč koji se igra naredne nedelje u Monte Karlu. Pobednik ide na fajnal-for u Berlinu.

Izabrane vesti

Naime, samo je Džeron Blosongejm bio ugrožen da eventualno dobije kaznu koja bi ga srečila da izaigra naredne nedelje. Ipak, umesto toga stiglo je samo upozorenje. Šta tačno znači upozorenje nije naglašeno u zvaničnom saopštenju takmičenja, ali ono što je jasno... Saša Obradović može da računa na svog igrača u narednom ključnom meču.

Fenerbahče je taj koji je kažnjen, ali ni to nije toliko strašno. Gigant iz Istanbula će morati da uplati 30.000 evra zbog upada navijača na parket.

Članovi stručnog štaba su uspeli da spreče veći incident na parketu pa je na kraju na svu svreću završeno ovom kaznom bez ikakvih drastičnih posledica.



tagovi

KK MonakoKK FenerbahčeEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara