Dženk Tosun (©Reuters)
Dženk Tosun (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Bešiktaš i Utreht

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.05.24. | 10:56

Nigde nećete da nađete veće kvote

Četvrtak nije bogat dana kada je fudbal u pitanju, ali bukmejkeri Mozzarta ne miruju, i za danas daju dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Bešiktaš protiv Trabzona u finalu Kupa Turske i na Utreht protiv Sparte iz Roterdama u plej-ofu u Erediviziji za plasman u Ligu konferencije.

Izabrane vesti

Bešikaš i Trabzon su ove sezone bili u senci dominantnih Galatasaraja i Fenerbahčea, ali šansa za spas za oba kluba je Kup Turske. Posebno su crno-beli iz Istanbula bili loši u ovoj Superligi. Finale se igra na Nacionalnom stadionu Atartuk u najvećem turskom gradu, pa će sigurno da bude više domaćih navijača. Trabzon je vezao tri pobede u šampionatu, dok je Bešiktaš odigrao dva remija u nizu. U oba meča ovih timova u ovom šampionatu Turske domaćini su pobedili. Bešiktaš je na svom terenu slavio sa 2:0, a Trabzon je bio ubedljiviji – 3:0.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

UTREHT – SPARTA ROTERDAM (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,80

Danas počinje plej-of u Erediviziji za plasman u Ligu konferencije. Igraće timovi koji su završili ligaški deo sezone od šestog do devetog mesta. Igra se samo jedan meč na terenu bolje plasirane ekipe. U ovom slučajum je to sedmoplasirani Utreht. Domaćin je loše krenuo sezonu, ali je uspeo da uhvati voz za Evropu. Utreht je bez pobede u poslednja dva kola šampionata Holandije. Sparta iz Roterdama je u odličnom ritmu, uspela je izbori osmo mesto. Dobila je Utreht pre 11 dana na njegovom terenu sa 1:0, a za vikend je slavila kod kuće protiv Herenvena sa 2:1. Oba meča ovih klubova u Erediviziji su dobile gostujuće ekipe.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara