Komentari na vest

Gotov posao! Čelsijev paket tinejdžera od 80.000.000 evra u špicu

D

Deniz

pre 5 dana

Ovaj mali Estevao nije loš, talentovan, za budućnost, kao što i Real radi. Vinicius, Rodrigo, Tchouameni, a sad i Endrik, pa Siti sa Dokuom, Bobom, to su igrači za budućnos. Tražili ga Siti, Barsa i još par izbiljnijih klubova, prozvali ga Mesinjo. Ne mora od njega ništa da znači što je označen kao talenat, može i propasti, ali ako bude M od Messi ili Nj o Ronaldinjo, biće od njega nešto.

Mr 007

pre 5 dana

Cirkus se nastavlja.
P

Perun91

pre 5 dana

Ozbiljno pranje para se desava u Celziju.
V

Vldblk9a

pre 5 dana

Nista manje nego siti 7 godina za redom, ovi nesrecnici su bar bili kaznjavani, ali arape niko ne sme da dirne.
A

Adriano Inter

pre 5 dana

Kakve su ovo budale, prodat ce maatsena za 40 mil pa ce sledece sezone kad istekne ugovor chilwellu dati za nekog beka 70 mil kao sto su dali za cucurellu koji svaku utakmicu presjedi na klupi. Ovi amerikanci u chelsiju nisu normalni, zao mi je ali unistit ce klub sa ovakvom transfer politikom.
D

Dachaa

pre 5 dana

Upravo to razmisljam,cilvel vec duze vreme ne zna gde bije a prodaju matsena koji fakticki moze da igra u prvoj.Nije ovo prvi „ispad“celzija sto se tice kupovine/prodaje igraca…

The KING sa Sportske

pre 5 dana

Spremite sve titule i trofeje u narednih 10.godina krece dominacija kakvu Evropa nije videla.#CFC
B

BH

pre 5 dana

Vidjeli smo mi tu dominaciju,doveli 50+ igrača ,milione potrošili i šipak,ovo isto
P

Pozdravio te Gvardiola i City

pre 5 dana

@The King sa Sportskih hahahahaha to si i prosle godine govorio,a i kad je Celzi uzeo LŠ pa Gvardiola osvaja Premier ligu. Za 10 godina bicete ili u drugoj ligi ili cete biti na sredini tabele.