Završeno: Lanetov sin od ponedeljka u Zvezdi, ugovor na tri godine, plata 200.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.06.24. | 20:24

Prvog dana naredne sedmice mladi ofanzivac će proći lekarske preglede i potom otputovati na Zlatibor

Gotovo je, Crvena zvezda će prvog dana naredne sedmice dobiti još jedno pojačanje. Sve je dogovoreno oko dolaska mladog ofanzivca Vojvodine Lazara Jovanovića u redove srpskog šampiona.

Crveno-beli su utanačili sve detalje transfera sa Vojvodinom, mada je to bio lakši deo posla posle odluke menadžerskog tima momka rođenog 2006. godine da traži raskid ugovora sa novosadskim klubom.

Izabrane vesti

Novosađanima će pripasti samo trening kompenzacija po propisima FSS (oko 30 hiljada evra), dok će Lazar Jovanović potpisati trogodišnji ugovor sa crveno-belima. To je najduži period kada su u pitanju maloletni igrači, mada se očekuje da omladniski reprezentativac Srbije parafira novi ugovor čim postane punoletan (30. novembra).

Prema nezvaničnim informacijama Lazar Jovanović će u prvoj godini ugovora imati godišnja primanja od oko 200 hiljada evra.

Posao je završen, očekuje se da Lazar Jovanović u ponedeljak prođe lekarske preglede, a potom otputuje na Zlatibor kako bi se stavio na raspolaganje Vladanu Milojeviću.

Prošle godine je Lazar Jovanović odigrao 12 utakmica za Vojvodinu u Mozzart Bet Superligi. Međutim, na terenu je proveo samo 163 minuta, što mu je bilo dovoljno da postigne pobedonosni pogodak protiv Voždovca, kojim je klub sa Karađorđa počeo pobedonosnu seriju.

Imaće Lazar Jovanović paklenu konkurenciju u Crvenoj zvezdi. I teško je pretpostaviti koliko će Vladan Milojević imati prostora da mu ukaže šansu.

Omladinski reprezentativac Srbije najbolje se snalazi na poziciji desnog krila. Kao starter na tom mestu predviđen je Puma Rodrigez.


tagovi

Lazar Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara