Komentari na vest

Krtolica citirao Alimpijevića: Stres i moranje u našem poslu trebalo bi da su privilegija

K

Kedi

pre 4 dana

Apro fudbalski magu,sta ti radis u FK Vojvodini deset godina?Neka mi neko objasni!!!
V

Vrbas

pre 4 dana

Apro sram te bilo.Krtolica mlad,a kao da ima 50 g.Ne lici na trenerw.Fudbal igrao na ulici.Karijera nivo 4 lige.I sad ajde Vosa.Ma daj bre alooo?!?!
D

Deran

pre 4 dana

Apro-Krtolica uzas od FK Vojvodine.
D

Dobro

pre 5 dana

Je da je šansu dobio trener iz škole Vojvodine. Vodio je odlično generaciju 2005 koja je iznedrila Majstorovića Miloševića Bukinca Kovačeva Sukačeva a pre njih 2004 Ivanović Popović Abadžija... Puno uspeha znanja i sreće

Napad na isteku

pre 5 dana

Ako čujete da je nešto puklo do večeras, to je Zbiljić bacio bombu. ⏳⏳
и

или

pre 5 dana

експлодирао од јагњетине....
?

??

pre 5 dana

Pametno sto su ostavili ovog trenera ako vec nisu imali nekog proverenog da dovedu. Nadigrao je partizan, falila je realizacija. Valjda ce ovaj novi napadac da resava sanse koje ce sigurno imati, pored njega treba im jos jedan napadac kao rezerna opcija. Ovaj je skoro izasao iz teze povrede i ne treba ga na pocetku puno forsirati
H

Hmhmmm

pre 5 dana

Realno ti si non stop pod stresom, takvo ti je i ponasanje. Ko je uzivo gledao neke utakmice zna o cemu pisem, covek pravi tenziju non stop i tamo gde nema potrebe za tim.
V

Vrbas

pre 4 dana

Uvek je bio takav. Bio mi je trener pre 20tak godina. Pravio je cuda sa generacijom 94 iz Vrbasa. Osvajao turnire u Madjarskoj, Italiji, Slovackoj... Drago mi je da je dobio priliku da vodi seniorsku ekipu i verujem da ce napraviti veliku stvar sa Vosom.