Kanga možda na klupi, Stanković ponovo sa trojicom štopera

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.10.20. | 09:13

Trener crveno-belih i dalje u dilemi

Iznenadio je mnoge Dejan Stanković prošlog četvrtka odlukom da Hofenhajmu suprotstavi formaciju sa trojicom štopera, te Rodićem i Gajićem kao ofanzivnim bekovima. Srpski šampion je dobio defanzivnu stabilnost i umanjio kvalitete odličnog nemačkog tima.

Crveno-beli su igrali pristojno u odbrani, ali sutra protiv Libereca ih očekuje nešto sasvim drugačije. Zvezda će morati kontinuiranim napadima da davi Slovan i igra mnogo ofanzivnije. Međutim, mladi šef stručnog štaba i dalje razmišlja da o mogućnosti da izvede formaciju sa trojicom štopera. Uz samo jednu izmenu. Umesto Srđana Spiridonovića u ofanzivnom delu veznog reda, zajedno sa Aleksandrom Kataijem, igrao bi Mirko Ivanić.

Izabrane vesti

Stanković i dalje vaga, i verovatno će odluku doneti posle večerašnjeg treninga.

Izvesno je samo da Gabonac Gelor Kanga neće biti u startnoj postavi za sutrašnji duel. On se oporavio od virusa korona, ali propozicije UEFA su jasne. Kanga prethodnih dana nije trenirao. Očekuje se da dobije minute na gostovanju Radniku iz Surdulice. A da potom zauzme mesto u startnoj postavi narednog četvrtka, kada će crveno-beli dočekati Gent.



tagovi

Gelor Kanga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara