Komentari na vest

Embape od danas počinje da zarađuje u Realu: Dres u prodaji, 80 odsto novca pripada Francuzu

U

Urgh

pre 3 meseca

Preigrao se Real sa njim. Em ce sjebati svlacionicu u drugoj sezoni max, em nije za poziciju 9, na kojoj jedino ima mesta
S

Sherlocked

pre 3 meseca

Ovoliko postavljenih formula za racunanje koliko ide tacno miliona tipu koji nam je nebitan niste na pismenom iz matematike znali.
N

Niko123

pre 3 meseca

Sve dok budete gledali goniče lopte i ostale "sportove" oni ce imati milione.Jednostavno je, batalite gledanje.
L

Lee Addy

pre 3 meseca

A ti kao ne gledas, jel???
N

Niko123

pre 3 meseca

Odavno ne gledam, zasao sam u 4 deceniju i imam pametnijih stvari,nego da gledam preplacene ljude koji su u tripu da su "Bogovi" kao što je na primer ovaj balavac.Oni ne doprinose ničemu, osim, zaglupljivanju naroda, odnosno"hleba i igara" da se tako izrazim.A najsveziji primer, da vam ti "sportisti" prodaju maglu, je Piksi, a vi se nervirate zbog tog coveka, koji je posle jos jedne blamaze, da ode svojoj kuci i da broji milione.Jos jednom, ovo je moje misljenje, a vi kako hocete...
E

Ehh

pre 3 meseca

Sto si onda usao na sajt mozzartsport i citas vesti o istom tom fudbalu? I to je gubljenje vremena.
g

gost89

pre 3 meseca

Dobro ne gledas ali si trosio vreme.. za koje imas pametnija posla ... da ovde ostavljas komentare??!!! Svasta ce covek da procita...
A

Aca V

pre 3 meseca

Da trosi dok je ziv i ostavi svojim potomcima
N

Niti Haland

pre 3 meseca

Ima 100% od prodaje dresova, niti Mbape ima 80%. Obojica imaju te procente od čiste zarade na kraju što ostane od prodaje dresova, u šta uopšte ne sumnjam da klubovi lažno prikazuju troškove. Da elaboriram, trošak oko izrade dresa je 15e, trošak oko kampanje za prodaju, sajta, itd je po dresu oko 10e, a prodaju ga za 117e, porez na dobit u Španiji je 50%, tako da je to otprilike 117-15-10= 92/2= 46e bi bila zarada po dresu i od toga Mbapeu treba da ide oko 37e, ali Florentino nije budala, podigne cenu izrade dresa za 7-8e, podigne cenu trošak oko kampanje za prodaju dresa, ubaci još neki trošak i odjednom zarađuje više od 50%, a ovamo je šatro dao 80%. Naravno, treba i to znati uraditi i pametno pokriti te podatke i pre svega napredovati da dođeš u situaciju da možeš takve stvari raditi.
N

NOVOGOVOR NE

pre 3 meseca

20.000.000 NIJE BROJKA VEĆ BROJ. BROJKE ILI CIFRE SU: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 i 9 POZDRAV
B

BorZ

pre 3 meseca

Go si se rodio, go ćeš i otići... Ne znam čemu tolika pohlepa za novcem...
P

Pa ne živi svako

pre 3 meseca

Bedno pa da mu je cifretina 10k eura mesečno. Ljudi mogu i trebaju kada su uspešni da sebi priušte najbolje stvari na Svetu, a najbolje stvari koštaju milione i milijarde eura.
И

И

pre 3 meseca

Најбоља ствар на свету је духовни мир и не кошта ништа. Схватићеш, ако ти Бог да све оно што мислиш да је најбоље на свету.
B

Babaroga99

pre 3 meseca

Kad jedan prosecan Srbin brine za Real i Embapea .... Boze podaj im pameti . A leba nemaju da jedu , nego ovde sole pamet po komentarima . Bla,Bla... Trla baba lan da joj prođe dan .
r

roni

pre 3 meseca

80% od prodaje dresova i 80% od onoga sto adidas daje realu nije isto znaci real dobija 22.5% od prodaje i od tog dela verovatno ide mbapeu sto je nista.koju racunicu adidas ima da od 3 miliona prodatih dresova,kolko je to, 340 miliona,sebi ostavi 68?sigurno nisu u tom poslu da gube novac.
0

000

pre 3 meseca

Kako on moze imati 80% od dresova kad sponzor uvek dobija oko 75% od zarade dresova,a ostalo dobije igrac i klub.Zbog toga i placaju ogroman novac kako bi povratili pare kroz dresove.Bas ce se Adidas odreci 50% od igraca koji je jedan od najvise marketinski isplativiji u fudbalu
O

Opa Miki

pre 3 meseca

Nigde ne piše da će Adidas da se odrekne nekog procenta. Od sume koju klub dobije od Adidasa (što bi po tvom komentaru bilo 25%), igrač će dobiti 80%, a Real će zadržati 20%.