Komentari na vest

Dmitrovićev problem je plata od 2.000.000 evra, javio se Leganes

N

News

pre 2 dana

Plata Dmitrovica za 2023/2024 je bila 1,260.000 evra bruto. Ovo mu je zadnja prilika da dobije jos jedan ozbiljan ugovor jer ima 32 godine I vrlo tesko ce neko dati duzi I bolji ugovor od ovoga sto ima u Sevilji. Tako da verujem da ce on biti na tribinama celu godinu dok mu ne istekne ugovor
J

Joksa1986

pre 2 dana

Eto sta su ti pare, u Valjekanu bi bio prvi golman i to zacementirano mjesto startera, vjerovatno ugovor na 3-4 godine, njima treba golman posle odlaska makedonca u Valensiju, on ce ostati u Sevilji ili otici negdje gdje nece braniti zbog mozda 300-400k evra a do sad zaradio 15-20 miliona 🤦
M

Mitrowood87

pre 2 dana

Idi ti radi negdje za pola plate. Ako uopšte i radiš. Shvatite da mu je to posao a ne ljubav. Iz ljubavi samo možeš igrati za svoj klub iz rodnoga grada ili svoje države. A ostalo je posao. I ja bih sedeo na klupi za više para.
D

DraganKojic

pre 2 dana

Najbolji su ovi likovi idi radi ti za pola plate. Druze nekom je pola plate 300 eura a ovom ovde je pola plate 1000000 (slovima MILION eura) . Ako mu milion i koliko je jos miliona zaradio nije dovoljno ko ga j onda . Njemu je i za karijeru bolje (a i zaradice vise posto je svima samo zarada bitna) da ide brani za manje nego da trune na klupi jos dve godine.
O

Opa Miki

pre 2 dana

@DraganKojic nema on 20-28 godina pa da mu je bolje da igra, nego da prima platu i sedi. Ima 32 godine, na yalasku je karijere i svaki evro se računa. To što Ronaldo, Ibra, Modrić i ekipa igraju do 40. pa i dalje, ne znači da svi to mogu. Dmitrović nije kalibar golmana koji će sa 35 godina da bude u ligi petice i treba da se naplati dok može.
L

LFCC

pre 2 dana

Resenje je jednostavno, pola plate mu placa Sevilja pola Laganes. Sevilji se svakako isplati, ako su mu vec saopstili da nece imati nikakvu ulogu u timu, bolje da ustede milion evra nego da mu placaju 2 miliona nizasta.
G

Gost945

pre 2 dana

Welcome to red star