Usman Dembele (©Reuters)
Usman Dembele (©Reuters)

Dembele se oporavio, trening u nedelju audicija za Eibar

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.12.20. | 12:08

Ronald Kuman testira Francuza, koji se tri sedmice oporavljao od povrede zadnje lože

Uspeo je Usman Dembele da se iščupa iz kandži desete povrede otkako je u avgustu 2017. stigao na Kamp Nou. Brzonogi Francuz se zajedno sa ekipom vraća treninzima u nedelju ujutru posle trodnevnog odmora zbog božićnih praznika, a isti će za njega biti svojevrsna audicija za meč protiv Eibara koji je na programu u utorak.

Dembele se poslednje tri sedmice nalazio na listi povređenih igrača, pošto se povredio 5. decembra protiv Kadiza nedugo pošto je ušao sa klupe. Nakratko se upalila crvena lampica, ali se ipak pokazalo da povreda nije ozbiljnije prirode. Ipak, zbog toga je propustio utakmice protiv juventusa u Ligi šampiona, te Levante, Real Sosijedad, Valensija, Valjadolid.

Izabrane vesti

Dembele je navodno bio u Kumanovim planovima za meč na Zorilji, ali je ipak odlučeno da se sačeka da prođu božićni praznici i da na teren istrči protiv Eibara. A navodno u planu je da bude na terenu od početka. Naravno, pod uslovom da na treninzima pokaže da je spreman za takav izazov, pošto je zbog raznih povreda već propustio preko 500 dana otkako je član Barselone.



tagovi

BarselonaUsman Dembele

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara