Komentari na vest

Možda je Siner svetski broj jedan, ali nije znao da mu 'oduzme noge': Аlkaras u finalu Rolan Garosa!

L

Limar propali

pre 23 dana

Da ti vucko nije dao pare igrali li bi patos ligu zato nemoj da jes ........... Nego se pokri usima i sedi i plati porez
u

uzivanje

pre 23 dana

Kakav tenis, kakav napadacki pristup kod oba igraca. Nakon godina smaranja prebacivanja u nedogled i mlakih udaraca Mareja, Novaka i takvih igraca, konacno muski tenis. Roger i Rafa naravno iznad svih.
G

Gost22

pre 22 dana

Dobro Nadal ali Federer baš i nije oličenje napadačkog tenisa. Kao ni Novak.
D

Doom

pre 23 dana

Tek sad se vidi koliko su Nadal,Federer i Djokovic podigli tenis na neki totalno drugi visi nivo, takvo nesto vise nece da se ponovi. Dobri su i Alkaraz i Siner,ali ni blizu kao ova 3 vanzemaljca.
O

OptaAce

pre 23 dana

-Od 2000., samo 3 muška singla u 1/2 f na RG su imala zbirni broj godina manji od 43 god i 325 dana koliko zajedno imaju J. Siner i K. Alkaraz: Novak i R. Nadal (2007 i 2008) i R. Nadal i R. Federer (2005). -K. Alkaraz (21 god i 33 dana) je najmlađi teniser u Open eri (od 1968.) koji je stigao do GS finala u singlu na šljaci, travi i tvrdoj podlozi (USO 2022, W 2023 i RG 2024). -K. Alkaraz (13) je teniser sa najmanje nastupa u glavnim žrebovima na GS u Open eri koji je stigao do GS finala u singlu na šljaci, travi i tvrdoj podlozi. -K. Alkaraz je 5. teniser u poslednjih 30 godina koji se plasirao u finale RG u singlu pre 22. rođendana: A. Berastegui, G. Kuerten, K. Moja, R. Nadal. -K. Alkaraz (21 god i 33 dana) je 5. najmlađi teniser koji je ostvario 5. pobedu protiv protivnika iz top 5 na GS u singlu od 1973. (kada je objavljena ATP rang lista): M. Vilander (19 god i 99 dana), R. Nadal, B. Borg, P. Sampras. -Samo su M. Čeng i B. Borg (oboje po 12) imali više GS pobeda na 5 setova od K. Alkaraza pre nego što su napunili 22 godine u Open eri (10, kao i M. Safin). -Pozdrav.
G

Grc Bol

pre 23 dana

Mladi Alkatraz se prošle godine zgrcio nakon dva i po sata igranja po notama i intenzitetom 36godisnjeg Novaka Djokovica. Znaci da je igrao protiv 24godisnjeg Djokovica verovatno bi umro na terenu.
S

Start

pre 23 dana

Baciće Novaka? Sramota! Ko će tebe baciti? Onda se čudimo strancima pljuvačima.
G

Gostivar

pre 23 dana

A zasto Siner br.1, na ATP stranici Novak je jos uvek br. 1?!?! Jel to od ponedeljka novi raspored?
N

NN3

pre 23 dana

Siner je odustajanjem Novaka i matematički postao novi broj jedan od ponedeljka kada se ažurira lista zvanično, bez obzira na ishod turnira
R

Randje24

pre 23 dana

Da od ponedeljka se racuna lista
Š

Šid

pre 23 dana

U tim godinama bolji od Rafe,Novaka i Federera.
М

Много знаш

pre 23 dana

Важи😂😂
A

Acap456

pre 23 dana

Ko god da mu bude protivnik u finalu neće imati nikakve šanse, Zverev bi mogao da mu uzme set možda, Rud bi bio igračkica. Siner protiv Novaka igra kao robot, danas je u 4. i 5. setu delovao kao pionir.
N

NN3

pre 23 dana

Ne potcenjuj Zvereva, seti se kakav je meč igrao na šljaci 2022. u polufinalu protiv Nadala na RG gde ga je teška povreda zaustavila, u 1/4 finalu tada je izbacio upravo Alkaraza, kao i ovde godine na AO. Dve pobede na Slemovima ima protiv Karlosa i 5:4 u međusobnim, usput je u najboljoj formi na svetu poslednjih mesec dana. Ako bude finale Alkaraz - Rud, tu će ga već samlesti Španac.
Z

Zaza Paculia

pre 23 dana

Uz duzno postovanje, ovo je jako daleko od onoga sto smo gledali od velike trojke!
Р

Република Српска

pre 23 dana

Алкараз 🐮
J

Junker

pre 23 dana

Gledao sam dobar deo mec, nisam bas mogao sve, mec kao mec je bio solidan. Na mahove i jedan i drugi izgledaju fantasticno ali onda sledi pad i tako sve vreme gore-dole. Ima to veze i sa godinama, jako su mladi obojica. Sto se Alkarasa tice, evo decka u 3. GS finalu i verovatno novi trofej. On sigurno ide na 15+ GSova jer ovde niko sem Sinera ne moze da mu zapreti.

Bojan Urosevic

pre 23 dana

Veliko je pitanje koliko će dugo trajati Alkarazova karijera na najvišem nivou pošto dečko sa 21 godinu već ima problema sa ozbiljnim povredama.
Н

Нико о томе

pre 23 dana

Наравно да има гомилу повреда већ са 21. годином. Као да је он јео домаћу храну, сланину, лук, пио домаће ПРАВО млијеко као Ђоковић кад је био мали. све то утиче годинама на развој костију, мишића.. плус на то колико се данашња новорођенчад боду 3-4-5 валентним вакцинама јелте да би сачували здравље а уствари ти растури имунитет. Неђа ни В од витамина у данашњој храни. Све пластика.. и каже, разболио се, кости слабе, срце слабо.. ћао здраво
H

Hahahahahahahahaha

pre 23 dana

Čuj 15+ GS, sem velike trojke to niko uradio nije i kao sad će prvi koji dođe. Alkaras neće doći do 10 GS ne da mogu da potpišem nego sam stavio i pare na to.
J

Junker

pre 23 dana

Standardno nase “objektivno” misljenje. Ne volite Alkarasa samo jer ga Zapad dize u nebo. Mali je ubica. Da, mislim da ce doci do 15 GSa jer danas karijere traju duze, igraci su bolji i Alkaras ima slabiju konkurenciju nego Novak i Nadal.

ГОШЋА

pre 23 dana

Koliko nekako dosadan mec za gledanje, u svakom gemu po dupla servis greska maltene. Nikada se vise nece pojaviti cuvena trojka, i sa takvom euforijom iscekivati meceve, pa gledas, pa se nerviras. Ovi teniseri danas nekako nemaju dusu. Nadam se da ce Rud uzeti ovaj turnir, s’ obzirom da je izgubio prethodna dva finala
r

rsczz

pre 23 dana

21 i 22 godine brate... Pa i Novak i Nadal su i tim godinama bili skloni greskama. Po meni su ova dvojica talentovaniji od obojice navedenih ali da li imaju taj inat i tu strast u ovom sportu da konstantno rastu i napreduju to je upitno.
n

nemanja1512

pre 23 dana

sine jesi dosadan i ti i federer i nadal i djokovic, sasvim je normalno da novi momci dolaze, godine idu vreme se menja za 20 godina ce doci neki novi i tako u krug, nemoj ceo zivot kukati na djokovica federera i nadala
L

Lažni br.1

pre 23 dana

Siner slobodan da ide kući i trebi krompir. Za bolje - nije.
2

250 grešaka

pre 23 dana

Ovo bi nekada, pre 10tak godina bilo ono četvrtfinale koje je iznenađenje turnira i iz kojeg neko ide u polufinalu na giljotinu, da li Novaku, Federeru ili Nadalu. A sada je "meč turnira"