Komentari na vest

Za Poljsku je gotovo! Leva i ekipa prvi ispali sa EP

M

Ma da bre to

pre 3 meseca

Ako pobede francuze da pitaju uefu posto ce imati vise bodova od neki 3 ekipa da idu kao najbolja 4. Ekipa dalje? 🤣
P

Pozdrav

pre 3 meseca

Ljudi zaboravljate da je ovo prvo euro nakon dugo vremena da ce se gledati gol razlika a ne međusobni susjed... Uefa je to promjenila prije ovoga eura... Glupo su napravili ali da... Na ovome euru ce se gledati gol razlika prije međusobnog susreta... Zasad ostaje samo na WC da se gleda međusobni susret pa onda gol razlika
A

Auuu

pre 3 meseca

Pa ovo znači da ipak ima neko gori i od nas. Svaka čast.
1

123123123

pre 3 meseca

Mi smo sledeci
L

Loz1234

pre 3 meseca

Stoji ko radi, taj gresi...ajde da pogreseti jednom nedeljno, ali vi gresite 100 puta, neozbiljni ste....Ne gleda se medjusobni skor, vec gol razlika, tako da ako Poljska natambura 3 0 Francuze, a Austrija izgubi, dalje ide Poljska...zvuci nerealno, ali postoje sanse...
B

Boners

pre 3 meseca

Tako je na na svetskom, kod Uefe se uvek gleda medjusobno, tako je i ovde.
O

Oaar

pre 3 meseca

Hoće centrala da pogreši jednom...
i

ispravka

pre 3 meseca

Nisi u pravu. Na evropskom prvenstvu još uvek vlada( po meni glupo pravilo) da se gledaju direktni dueli ako ekipe imaju isti broj bodova. To pravilo ne važi na svetskom prvenstvu... Tamo to samo važi ako su bodovi i golovi baš identični. Ovako kako je na evropskom prvenstvu da se kod istih broj bodova gleda prvo direktni duel, obesmisli dosta puta tu treću utakmicu u grupi. Neverovatno da još uvek drže to glupo pravilo, a izmišljaju neke narandžaste, kartone!
P

Pomeri se, golmane, hocu da dam gol.

pre 3 meseca

Poljska reprezentacija mi je odavno nesto mlako, bezukusno, bez ikakvog identiteta igre. Mislim, eto njih, vise-manje, na zavrsnicama velikih takmicenja, ali njihove utakmice su mi postale simbol dosade. Otkada Lewa igra maltene je jedini koncept da se nekako lopta umuva do njega pa ce valjda od dati gol. Misljenja sam da on nije profil igraca koji sam ume da napravi gol sansu iz nicega, vec mu treba dosta upotrebljivih lopti koje, rado priznajem, zna da iskoristi. Ali reprezentacija ipak ne igra kao klubovi u kojima Lewa igra, pa je zato i ucinak mrsav.
j

ja123

pre 3 meseca

stvarno?poljska najmanje pokazala na ovom prvenstvu?

Blackburn

pre 3 meseca

U slučaju da imaju isti broj poena gleda se međusobni duel, a ne gol razlika, tako da su Poljaci ispali zbog poraza protiv Austrije.
K

Koji glup tekst

pre 3 meseca

Naravno da nisu ispali, ako Poljska pobedi 3:0 Francusku, 94% ide dalje kao trećeplasirana selekcija, jeste gotovo nemoguće, ali ispali nisu!
Y

Yxcc

pre 3 meseca

Kako maestro kada Francuska i Holandija imaju po 4 a Austrija ima 3 i bolji medjusobni skor!? Ispali su definitivno i matematicki. Poslednji su makar pobedili 17:0.

klipsch

pre 3 meseca

budi realan,ispali su...
N

Nav

pre 3 meseca

Već su ispali, prvo se gleda međusobni skor
l

lol12

pre 3 meseca

Ako pobedi 24:0 opet su ispali jer Francuzi i Holandjani imaju 4 boda,Austrija 3 boda i bolji medjusobni skor a ovi na 0.
B

Burek

pre 3 meseca

Ne gleda se pri istom broju bodova prvenstveno gol razlika, već međusobni susret
I

Ivan3333

pre 3 meseca

Ako dobiju 3 0 francuze sto posto kao najbolja cetvrtoplasirana ekipa idu kuci.
G

Gost8999

pre 3 meseca

Gleda se medjusobni skor oni da pobede Francuze i 10000000-0 ne mogu biti ispred Austrije koja ih je pobedila!
H

Holse

pre 3 meseca

Ispali su druže,lošiji međusobni od austrije imaju,nema veze gol razlika. Tako da nemaju ni 1% šanse da budi treći.
S

Shora

pre 3 meseca

Auu decko. Da dobiju 100:0 i dalje su zadnji jer ce imati 3 boda kao i Austrija (ako izgubi od Holandije) a Austrija ih je dobila u medjusobom susretu.
R

Realan123

pre 3 meseca

Mislim da se gleda medjusobni skor ako samo 2 ekipe imaju isti broj bodova, a ne gol razlika. Ako je tako onda su ispali.
G

Ghjj

pre 3 meseca

Gleda se međusobni duel Austrija i.a 3 boda i dobila ih , samim tim i da razbiju Francuze 5-0 džaba.
M

Makks

pre 3 meseca

Ispali su, botino. Najpre se gleda medjusobni skor, zatim gol razlika. Poljska ima 0 bodova, Francuska i Holandija 4, a Austrija 3. Dakle, mogu imati maksimalno 3 boda ali kako su izgubili od Austrije - ispali su. Sve najbolje
N

Nanas

pre 3 meseca

Mislim da nisi u pravu, i tada bi imali 3 boda, kao i austrija ,pod uslovom da izgubi od holandije, ali presudjuje medjusobni duel, tako da bi i u tom slucaju austrija bila 3, ispali su poljaci definitivno
O

Oooojj

pre 3 meseca

Kako ce biti najbolji treci kada ce zavrsiti na 4om mestu u grupi! Nemaju teoretske sanse da budu treci jer se gleda medjusobni skor
K

Koji glup komentar

pre 3 meseca

Mora da si imao keca iz matematike.