©Reuters
©Reuters

Van Dajk ogorčen: Sudija se nije ni rukovao, odmah je otrčao u svlačionicu, to vam sve govori

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.07.24. | 00:40

Kapiten Holandije potpuno razočaran načinom na koji se arbitar Feliks Cvajer odnosio prema njegovom timu, Kuman smatra da je VAR uništio fudbal

Srcparajaći poraz i muk narandžastog delirijuma ophrvali su Vestfalen kada je Oli Votkins zatresao mrežu Barta Ferbrugena u prvom minutu nadoknade i odveo Englesku u finale Evropskog prvenstva drugi put zaredom.

Brojne diskutabilne sudijske odluke obeležile su duel u Dortmundu, uključujući i dosuđeni jedanaesterac za tim Gereta Sautgejta. Virdžil Van Dajk jedva je smogao snage da priča za medije po završetku utakmice i uz otežani dah pokazao šta misli o suđenju i generalno ponašanju Feliksa Cvajera.

Izabrane vesti

"Sudija se nije ni rukovao. Odmah je otčao u svlačinicu. To vam govori sve o njemu. Jedva stojim ovde, moram da stojim. Ne znam šta još da kažem. Mnogo me boli", jedva je izgovarao reči defanzivac Liverpula.

Žustra je na Cvajerovo suđenje reagovao legendarni Pjer Van Hojdonk. On je na holandskoj televiziji vruće glave izrekao štošta na račun Nemca.

"Stavite tog čoveka na crnu listu. Penal u prvom poluvremenu, mnogo toga u drugom. Sudija je direktno odlučio pobednika utakmice", kiptao je od besa bivši napadač Brede, Seltika, Notingem Foresta, Vitesea. Benfike, Fajenorda i Fenerbahčea.

Teško da je bilo ko bio raspoložen za priču u holandskom timu, a to odnosi i na Ronalda Kumana.

"Zviždao je za mnoge glupe stvari. Fudbal je uništen zvog ovakvih odluka VAR-a. Posle je i u drugom poluvremenu mnogo lako svirao prekršaje u korist Engleske. Moji igrači često nisu znali šta on uopšte radi", izjadao se Kuman.


tagovi

reprezentacija HolandijeVirdžil van DajkEURO 2024Feliks Cvajer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara