Komentari na vest

Rankova analizza: Ovakve utakmice se ne igraju, one se rade

s

sms

pre 12 dana

Veoma cenim Ranka ali se ovoga puta ne slažem sa njim iz prostog razloga što se iza njegove realističnosti kriju osnovne zablude koje prate naš fudbal več dugo vremena. Kada bi trčanje, taktička disciplina i "radna etika" bili dovoljni onda bi Škotska sve skandinavske ekipe bile u vrhu svetskog fudbala..Ne Ranko, pored tih stvari neophodni su i igra i talenat a mi ga imamo samo što ga ogroman strah od velikih protivnika praktično anulira. Kada god smo pokušali da igramo oprezno ( plašljivo) loše smo se proveli i tako će uvek biti.

Boban Bovan

pre 12 dana

ovi iz Cipuljica svi pametni, drze nam predavanja a ne znaju gde je akademija sporta
Z

Zvlat BG

pre 12 dana

Ovo je smešno! Prestani da se uvlačiš svima! Degutantno je!
G

GostNezvani

pre 12 dana

Biće kako biti mora....mi ne umemo disciplinovano i tvrdo, skoncentrisano 90 minuta, mi idemo na gol više i imamo žute minute, mi smo Srbija, ne mogu oni nas da pobede koliko mi možemo da izdržimo da izgubimo, a to da pretvorimo u pobedu. Opušteno, braćo, spasa nam nema, propasti nećemo! Junački protiv brojnijeg i nadmoćnijeg neprijatelja! Uuurrrraaaaa
M

Mirnoca stabilizacija

pre 12 dana

Ajde momci u inat drugosrbijancima! Igrajte za Kosmet ! Za naseg predsednika i komadanta! Za sve Srbe
G

GostNezvani

pre 12 dana

Blago tebi....

Meduza Stil

pre 12 dana

Lekovi su na polici sa leve strane.
I

Izgleda da

pre 12 dana

Na vecini tv i novina ne dolazi u obzir da neko drugi osim partizanovaca bude izabran za komentatora. To je osnovni kriterijum za novinare
B

Bobb Mcadoo

pre 12 dana

Mislim da je velika gre0ka nepozivanje brzih igrača u reprezentaciju, i to onih koji su igrali u svojim klubovima, poput: Stefana Mitrovića (Verona), Rafonjića (Torino), Lazovića (Verina) ili našeg najboljeg odbrambenog igrača Erakovića (Zenit), mada smatram da je trebalo imati mesta i za Mašovića (Bohum)!
P

Psihozza6

pre 12 dana

A po čemu je Eraković nas najbolji defanzivni igrač? Realno nemamo ni jednog koji se nešto ističe i ima neki zavidan kvalitet, svi su neka srednje loša klasa. Al slažem se da je greška što nije dobio poziv mesto jednog od one dvojice iz naše lige. A što se tiče ostalih pogotovo Radonjića, taj sem brzine nema ništa uglavo leti ko mogu bez glave i izgubi loptu na kraju. Jednom u deset utakmica uradi nešto konkretno. Tako da je lik pretežno beskoristan
r

rad

pre 12 dana

ti si najboli tiiiim. rad se radi
D

Dedadakaze

pre 12 dana

Da se povede Terza zvani MADJIJA. Ako englezi "kojim slucajem"povedu 2-0 u prvom poluvremenu,da Terza Madjija,"omadjija"engleski svlačionicu i to je onda sigurno ono njegovo 6-2 za nas!!! Čovek je pokazao da zna,glupo je da pikseta bude ljut na njega...🤔🤔🤔🤮🤮🥹🥹
J

Joksaaa

pre 12 dana

Ovo je ispravno receno. I samo da dodam bravo. Poslovni cilj i 11 zaposlenih sa jasnim zadacima. Mnogo, mnogo ali bas mnogo je do dirigenta to jest direktora to jest Piksija.
K

Kuda idu divlje svinje

pre 12 dana

Tek kada pročitam ove komentare shvatim da nemam pojma o fudbalu!
E

El Čapo

pre 12 dana

Pa Tripije će biti dosta ofanzivniji od Vokera ...

Vojvođanin

pre 12 dana

ANAL- LIZA utakmice je sledeća provokacija,bacanje predmeta na naše igrače tokom utakmice,upad navijača tokom utakmice,širenje zabranjenih zastava i širenje rasizma, tuča pre i posle utakmice navijača (huligana),...Naravno za to da će nas sve okriviti.
M

MANOL0

pre 12 dana

Opet ovo zeleno iz nosa.
s

sovuljaga

pre 12 dana

odlican komentar.volim da slusam stojica.ne znam zasto.toliko kritika na njegov racun.meni je o.k.mozda bi mogao da bude malo ostriji.prema piksiju,jer mi se nimalo ne svidja njegov nastup.i elokvencija.mislim da najvise od svega voli novac,iako ima brdo para.ali sta da se radi..ima takvih ljudi.
5

5.000.000,00 €

pre 12 dana

У гроб их неће однети😉
R

Rađenović

pre 12 dana

Dnevna doza Rankovih mudrolija i kvazi pokušaja da ispadne pametan masama, kaže utakmice se ne igraju, nego se rade
S

SRPSKI KONSALTING

pre 12 dana

Ako se utakmica radi, imamo dve opcije koje su naš srpski fudbalski radni specijalitet i koje možemo primeniti večeras u kriznim situacijama. 1. Loš ishod na poluvremenu iziskuje slanje naše delegacije kockastoglavih kožnih jaša u svlačiinicu Engleza s jasnim.pitanjem - Gde ste se rastrčali!? To u nastavku meča donosi preokret rezultata u našu korist. 2. Ako bude baš visok poraz na pomolu od 5-6-7 golova razlike, tada aktivirati Bogdanov Ivana, našeg specijalistu za prekide, da odradi svoje, i tada za zelenim stolom gubimo sa svega 0:3.
о

ово у рубрику

pre 12 dana

"Хроника"
K

Kirke

pre 12 dana

"STRUCNI KONSULTANT" .Mnogi ce reci da je odbrana Engleske slabiji deo tima, ne bih se slozio sa takvim razmisljanjem" - kaze Ranko Stojic. - Dakle ako nije slabiji, onda je slicne jacine kao napad ili jaci? A zapravo, definitivno Guehi, Stons, Tripije i smesni Pikford, su losiji deo tima od Belingema Fodena, Sake i Kejna. Tu nema pogovora. Zatim gospodinu Stojicu se svidela Piksijeva komunikacija prema medijima, kaze bio je miran, pametan, izrazeno umeren i realan. - Covek rekao napascemo engleze i ako damo jedan, idemo i po drugi gol. Ej mi idemo po drugi gol, a bice bunker od prve sekunde. Potom, pisac konstatuje da je Piksi sigurno srecniji kada pobedimo 3:0, sa kao defanzivnom sigurnoscu, nego kad izgubimo, a lepo igramo. Kakva defanzivna sigurnost? Svedska nam usla u peterac 10 puta u toku meca. Promasili sve. Rajkovic nas najbolji igrac na tom mecu. Bajke nisu zanimljive. Nesto najsmesnije mi je kad neko savetuje da treba da se cuvamo, kao Mitorvic prvo, a Vlahovic drugo poluvreme, da sacuvamo sveze igrace za Sloveniju. Bruka. Imas taj jedan mec sa Engleskom na EP u 25 godina i ti ces da se cuvas od umora. Niti jedan "strucan" savet nisam procitao. Osim igrajmo svi kao 6, citaj samo seci igru, kreacija i hrabrost 0. Vise bi doprineo da si samo napisao Pikford svake sezone primi 80 golova. Sutiraj iz svih pozicija. Centriraj sto vise Mitru na glavu, jer su u skoku inferiorniji od nas. Nego tona ovog besciljnog pisanja. +jedan savet: Ne kaze se oBservacija, vec opservacija. Pozdrav.
j

jsd

pre 12 dana

da nisi ti i tebi slicno gurao svoje pulene mozfa bi mister procenat odabrao bolji tim. Ima li iko strucan da pojasni zbog cega nisu pozvani Lazovic i Erakovic. Srbija je imala odlican potencijal ali dzaba.
Р

Ранко,

pre 12 dana

то нешто није природан смер косе....
S

Srbija Majka

pre 12 dana

Nadam se da necemo samo da pravimo neke glupe greske, i da sami sebe ubijemo odmah. Ako budemo skoncentrisani i rastrcani sa velikom zeljom i ozbiljnim pristupom igri...mozemo se nadati i nekoj pobjedi a ne samo remiju. Srbija ima igrace koji jednim potezom mogu da rjese utakmicu, ali prije svega koncentracija u fazi odbrane, i ono sto nama najteze pada...naravno mnogo trcanja i fizicke potrosnje. To je jedini recept, i sansa da iznenadimo Engleze. Srecno Srbi, i da nas malo i fortuna pogleda!!!
D

Dragoljub90

pre 12 dana

Zašto Darko Lazović nije pozvan? Stop mešanju politike i sporta!
T

Tata Martino

pre 12 dana

Stigla je depeša odozgo!
P

PeraV

pre 12 dana

Srecno Srbi! Uz Bozju pomoc!
U

UspavanaLepotica

pre 12 dana

Napred MOMCI i osvetlajte obraz SRBIJI . SRECNO I SAMO HRABRO I DISCIPLINOVANO DO KRAJA !!