Komentari na vest

RANKO ANALIZZIRA: Slovenci nas čekaju na 30 metara, napadaće prostor između Milenkovića i Pavlovića

i

info011

pre 11 dana

Klasican lazov terzin potrcko uzima procente od transfera afrikanaca u zvezdu pa posle deli sa terzom
M

Makks

pre 12 dana

Dubokoumna analiza ranka šiške stojica
Z

Zvlat BG

pre 12 dana

Svuda vidi rupe! Zar ti se "rupa" priviđa i u tim godinama? Vraže menadžerski! Old school!

rising999phoenix@gmail.com

pre 12 dana

Koliko je nizak nivo čitalaca se najbolje vidi po odnosu pozitivnih i negativnih reakcija na tvoj komentar. Dalje nema šta da se kaže ..
M

Makks

pre 12 dana

Na ciji komentar? S kim se svadjas?
E

Eto već

pre 12 dana

svi znaju gde smo najslabiji. Između Milenkovića i Pavlovića se očekuje naš kiks.
P

Par l'amore comica tu

pre 12 dana

Nije lose ali iznecu I moju analizu I predikciju meca: Poceo bih od Slovenaca. Slovenia nema poraz jos od zadnje utakmice u kvalifikacijama od Danske , sto se tice same igre zasnovana je na tranziciji sa dobrim I organizovanim presingom, I izgradnjom napada iz dubine I trazenja prostora Sesku I Sporaru, pritom su veoma disciplinovani I dobri na drugim loptama. Za razliku od Slovenaca mi volimo da igramo pozicioni napad, I nismo toliko borbrbeni kao sto je slucaj sa Slovencima. Nasa sansa je u tome sto imamo bolje individualce, koji su za klasu ili dve bolji od njih. Smatram da Pixi treba igrati sa vecim brojem igraca na sredini I da ce to biti kljuc pritom cemo I brzo otvarati prostor za bolju kreaciju I koriscenje sansi za Vlahovica ili Mitra, jer su po meni Drkusic I Bijol igraci slabijeg renomea I kvaliteta . Vecim brojem igraca na sredini ne dobijamo samo u napadu nego I u kontrolisanju njihovih bokova ali I drugih lopti. Prednosti slovenije takticka disciplina I kompaktnost, ali nakon engleske imamo I mi osnov za veoma dobru igru. Smatram da se sastav Slovenaca nece menjati, ali Bi Pixi mogao poceti ovako Rajkovic-Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic - Zivkovic, Ilic, Lukic, Mladenovic - Tadic, SMS-Vlahovic Mitar, Birmancevic sa klupe... Ukoliko ostanemo dosledni cilju (a to je pobeda), planu, I ako budemo hrabriji I odvazniji imamo Laku pobedu. Moj zakljucak je da Srbija pobedjuje sa 3:1, zbog veceg kvaliteta, I bolje psiholoske situacije u odnosu na Katar (bio sam licno uveren u to jer sam bio tamo). Ovo je drugacija Srbija, angazovanija sa planom I ciljem zato verujem u prolaz u nokaut fazu. Idemo Srbija!!!
Z

Znači...

pre 12 dana

mi ćemo da ih napdnemoba oni čekaju priliku iz kontranapada! Jbt pa ja mogu da budem i komentator i da radim analize za Arenu i RTS...🙃
N

Nadjite nekog boljeg

pre 12 dana

Auuuu kakva tralala blablabla analiza. Ne mogu da verujem da je ovaj Stojic toliko avanzovao mesto na TVu. Onaj Bogdanovic je za njega ako nista drugo karakter. Sad se pojavio i Kralj. Covek jedva izgovara recenice a kamo li nesto vise.
R

Ramzes

pre 12 dana

Stojić je najedukovaniji sa vrlo kvalitetnim analizama. A Bogdanović pa narod voli pljuvače i dotični je samo običan rijaliti igrač.
k

krki23

pre 12 dana

Videcemo danas Dance, i da li smo mi odigrali toliko dobro ili su englezi bas losi. Po meni smo zasluzili remi sa englezima po svemu vidjenom. Ako pobedimo slovence danas i ne izgubimo od danaca blizu smo prolaska dalje
r

rupe

pre 12 dana

samo si trebao reci da su ovo dvije zesce rupe Mladi su treba ih prodavati i zbog toga su starteri. Spajic nije interesantan jer je mator. Nije uopste vazno sto je ubjedljivo najbolji nas stoper. Toje Kek primijetio i zbog toga ce tu napadati. Znali smo to i bez tebe.
Б

Блок

pre 12 dana

Шпорара Шпорета може да чува и Ђукић да дође ...човек од педесет лета ...али Шешко је опасан. Дркушић разбио Хојлинда у џеп га ставио.
к

кад ће

pre 12 dana

Чика Ранко да гостује код Машана у емисији???
8

87

pre 12 dana

1:1 kraj
f

fkraduf

pre 12 dana

kad ce da prica sta se desilo sa stabilnim prvoligasem? kako se desio kolaps kluba sa banjice
K

Kalabasas

pre 12 dana

Fkrad@ posto je toliko ljudi izvarao nije više menadžer već anal iticar... Ranko kad je vodio nekog da uvalja u holandiju Belgija ponese sat od 30000e sportskom direktoru da ovaj predsednika ubedi da je klinja novi CR... Kad se potpiše....kud koji mili moji.
j

jsd

pre 12 dana

Vidi vidi nova frizura. Koji ce sastav izvesti sta rece jesi li mu javio
с

сличну фризуру

pre 12 dana

има и Џаја,само што Џаја тера "шалу на страну"....

Proficap

pre 12 dana

Da, bilo bi dobro utakmicu otvoriti sa 3 brza gola. Ako se to ne desi...
k

kidalicaa

pre 12 dana

Imali smo 3 brza gola protiv kameruna, ni to nije bilo dovoljno za piksijeve pulene da zapravo pobede nekoga.
P

Pasha

pre 12 dana

Dosta dobra analiza, Slovenci su iz kontre i te druge lopte najopasniji. Bojim se samo da nas Pavlović neće uništiti svojim iskakanjem napred i ostavljenjem rupe na tom levom boku, ali hrabri prisustvo Mladenovića na toj strani. Za napad ne treba da brinemo, smisliće već nešto Duća i Mitar. Idemo do pobede, napred Srbija!
M

Makks

pre 12 dana

Ma jok, Slovenci su opasni iz pozicionog napada i kontrole lopte 90 min. Veliki strucnjak Rankic Stojic
L

Lazeta

pre 12 dana

Samo nemoj da napadaju preko Veljkovica
L

Lolaa

pre 12 dana

Koliko strucnjaka imamo , finale nam ne gine .
J

JA DA SAM

pre 12 dana

Selektor nasih protivnika, samo bih vrsio pritisak na pavlovica, decko ne zna gde bije.
B

Bogdan Bogdan

pre 12 dana

Vreme je da Vlahovćev mini val pokaže svoj sjaj!
A

Aleks45

pre 12 dana

primordijalna .... au
V

Vizitor

pre 12 dana

Srbija,Danska i Slovenija.Tri najvisočije reprezentacije na EP u istoj grupi.Koliko to nema nikakve prednosti u fudbalu govori činjenica da niti jednom nismo priprijetili u vazduhu najnižoj reprezentaciji na ovom EP i u našoj grupi,Engleskoj.Naprotiv,oni su nama dali gol glavom jer su naši štoperi bili užasno postavljeni a jedini igrač koji je mogao da odbije tu loptu je ujedno i naš ubedljivo najniži igrač (Živković,ako se ne varam 169 cm).Kakva je onda šansa da damo Slovencima gol iz kornera ili prekida glavom? Pisati kako su pojedini naši igrači pretnja u vazduhu više nema smisla.Barem ne protiv organizovanih i disciplinovanih odbrana.
U

Ujka Zitko

pre 12 dana

Forsi cekaju da vratis pre u FK Rad.Pusti sada analizu.
G

GostRadan

pre 12 dana

Ko da vrati pare? Pa znas li ti odakle je on.