Komentari na vest

Pepe ponudio poklon, Šeško promašio zicer!

A

Alexx

pre 1 dan

Šeško crni Šeško. Inače čestitke Slovencima.
B

Buljko

pre 2 dana

Ja da sam bio tu prvo bi mu prodao lažnjak kao da ću u drugi ugao da šutam ali onda bi naglo promenio pravac i krenuo u dribling, tada bi se golman slomio a ja bi ga još jednom prebacio na suprotnu nogu i pored njegove leve noge plasirao u bliži ugao... On na kolenima, lopta mu prilazi pored noge, to se uči na prvim časovima fudbala, čuvena,, Rajkova zasmrduša''...
I

Igorgost

pre 2 dana

Čim transfermarkt toliko hajpuje napadača koji u austrijskoj ligi ne može 20 golova da postigne, jasno je da je u pitanju menadzerska prevara ala SMS...
P

Pedja108

pre 2 dana

Steta sto ispadose Slovenci, pogotovo posle ovog promasaja. Mogao je da gadja suprotni ugao, jer je golman vec krenuo u ovaj gde je sutnuo, mogao je da ga prebaci, a mogao je i da ga obidje. Medjutim, sto bi se reklo, uplasio se sanse. Inace, onaj penal za Portugalce malo sumnjiv, sudija kao da je jedva cekao neki duel, a Portugalac se bacio u bazen, cim je doslo do kontakta. Nema prljavije ekipe od Portugalaca. U svakom slucaju Slovenci na dva EP izgubili samo jednu utakmicu, remizirali 5, a ne znam da li se ovo racuna kao sesta ili ne, posto je zavrsena nereseno do penala. Za razliku od njih, mi smo se na ovo EP jedva plasirali, a gubimo bez problema i igramo verovatno najsporije u Evropi. Bilo je divota gledati ovu utakmicu i videti toliko tempa tokom utakmice.
B

Bok

pre 2 dana

Priđeš golmanu bliže, trzaja nogom kao da ćeš šutirati, a nećeš, nebi li raširio noge i tada šutaš kroz njih. Ako ih nije raširio, onda dalje ne znam.
K

Krme

pre 2 dana

Kako bi ovo rešili Mijat, ili Pančev, ih...
A

Alexis9

pre 2 dana

Cist danak neiskustvu,slovenci ce ovo dugo pamtiti...
.

...21

pre 2 dana

Steta velika,mlad je.Sigurno i do pritiska a i 115min,teske su i noge sigurno.Na kraju ispade da on kao najkvalitetniji pojedinac im je odigrao najlosije.Jeste se sam izborio za dve sanse ali ih je obe i promasio.Velika skola za njega,ali nazalost u najlosijem trenutku po borbenu Sloveniju.Svaka cast kako su se borili.Ali svaka cast i golmanu pprtugala na onakvoj hladnokrvnosti u penal seriji.
H

Hm

pre 2 dana

Nema veze sa mladošću. Ili si klasa, ili nisi. Da ne bude zabune, ne kažem da je loš igrač, ali nije klasa.
D

Da si gledao Seska

pre 2 dana

Cele sezone ne bi trazio izgovor u teskim nogama jer je on mnogo zicera promasio i u Bundes ligi, ali i protiv Reala u LS. Mamak ne ume rutinski da resi situacije 1 na 1, uplasi se golmana... ali u nedostatku devetki on vazi za velikog talenta iako je zapravo prosecan i limitiran. Nije dao gol na EP na 4 utakmice za 360min, a imao je mnogo prilika.
M

Merex

pre 2 dana

Sesko oborio sebi cenu samo tako. Posle ovog ni jedan veliki klub ga neće hteti.
7

777

pre 2 dana

usrao se klinac.
P

Previse neozbiljno

pre 2 dana

Od takvog napadača
б

бењамин пешко

pre 2 dana

значи нисам луд, што сам једини мислио да је прецењен.. сад је то и доказао
M

Makks

pre 2 dana

Nadam se da posle ovoga necu vise slusati nebuloze da je Šesko igračina jer nikako nije. Za igračinu trebaju muda, a ovaj šatirani i istetovirani klovn to nema.
A

A brate moj

pre 2 dana

A kako su smarali sa njim mislio sam da je reinkarancija zube Ronalda

Zvezda ispred svih!

pre 2 dana

Proganjace ga ovaj promasaj dugo, dugo... Steta!
L

Lajpcig

pre 2 dana

Ne mogu ga prodat posle ovoga 😂