Komentari na vest

No Scotland, no party: Znamo da ćemo sve izgubiti, ali došli smo da se dobro zezamo (VIDEO)

P

Perem Sudovi

pre 4 dana

zivim daleko u tudjini. poljak i rumun mi je brat a škot i irac rodjeni. I zutog brata imam, kineza. gotiva ljudi.
J

Jdnsbsbsbs

pre 4 dana

A Švabe kažu: ,,Što ste došli. kad ste znali, da ste ovde najebaxx!!!???"
M

Miki uz.

pre 4 dana

Plašim se da ce biti još Skota .
p

pipo_inzagi87

pre 4 dana

Deluje mi kao da mogu da zakuvaju protiv Svajcaraca i Madjara, nije ova ekipa bas toliko losa ima tu veoma solidnih igraca… Sinoc jesu lose startovali, imali su Nemce na otvaranju + domaca ekipa, znalo se da ce primiti 3-4 komada…. ocekujem dosta bolje Škote u nastavku bar prema onome sto su igrali protiv Spanije i Norveske u kvalifikacijama
U

Ujka Zitko

pre 4 dana

Druze,Skoti nisu imali nijedan sut na golu protiv Nemaca.Kome ce bre oni sta da zakuvaju?😂😂😂😂
K

Ksjsnsns

pre 4 dana

Protiv Madjara će,sigurno biti bolji, Kolumbo!
S

Shvatili smo da je

pre 4 dana

joksic u Nemackoj, ne morate ponavljati u svakom tekstu
L

Ložimo se

pre 4 dana

Škotima je falio Gobeljaaa
K

Ksjsnsns

pre 4 dana

A kontra strana Arhangel!
T

Tupa

pre 4 dana

Iako sam se mnogo puta uverio u ovo što je napisano u tekstu, uvek me iznova oduševi njihov entuzijazam... Sinoć gube ubedljivo, postižu gol i ludnica, kao da osvajaju prvenstvo.. Prava slika onoga šta sport i treba da bude.. ŠON KONERI bi bio ponosan.. 😂😂
S

Slava S

pre 4 dana

Vole i cene sebe a ne kao mit…daj da menajmo to i nas…4C
C

Cuntastic

pre 4 dana

The Frattelis Chelsea dagger je najbolja pjesma. Skoti I Irci najgotivniji narod. Navijam da urade Nesto, Al nazalost proci CE KO nama, nek SE raduje ako postignu bar jedan gol. Sta da radis kad Tu si golman Gunn I zadnji vezni Scott Mctominej najbolji igraci. Onda moraju da ripaju sta su SE plasirali.
С

СРБИН007

pre 4 dana

Размажени Срби да уче од Шкота! И размажени и страначки Срби,шта значи волети и бодрити своје! Држава и репрезентација изнад свега и било каквих тривијалних подела у друштву!
I

Idemoo

pre 4 dana

Mislim da to nema veze sa razmazenoscu niko od nasih ne bi rec rekao da se posluje kako treba bez afera namestanja i menadzerskih veza. Kad bi imali jednom u zivotu cistu situaciju i ljude koji zaista zasluzuju mesto u timu ne verujem da bi neko rec rekao. Zar mislis da neko moze a da ne kaze nesto negativno o reprezentaciji i fudbalskom savezu posle desavanja na primer sa Nemanjom Vidicem? Da ne otkrivam toplu vodu svi znamo sta je svega bilo i mislim da je to razlog zasto smo negativni.
@

@idemooo

pre 4 dana

U principu se spazem sa tobom. Ali Vidic nije dobar primer. On je skupio grobarsku bulumentu iza sebe i zbog toga izgubio podrsku Zvezdasa. Prvi sam bio za njega dok nisam video koji je lobi iza njega. Bukvalno isti oni koji su iza Ostoje + Bjeka. Neka hvala, takvi nam nisu potrebni. Ako se stvarno pojavi dobar kandidat, uvek sam za. Ali da dodje bez takve zaledjine i klubaske price.
h

halo

pre 4 dana

Škoti su prvo sebi obezbedili normalnu državu i savez, za početak bi mogli tu da počnemo da učimo, valjda bi to trebao biti prioritet, gde će nam deca sutra odrastati, a ne jedinstvo u podršci kiksiju i ostalim sns lakrdijašima :)))
Š

Škoti

pre 4 dana

Žive u demokratskoj državi!!!