Komentari na vest

Niko nikad kao Piksi

K

Karlo Veliki

pre 9 dana

Piksi treba da se pokrije po usima i jos sada uzme kredit za dizanje spomenika Mitrovicu, zahvaljujuci kome je jos selektor.. Cim Mitar ode bice gotovo... Stojkovic mi lici na Dejana Savica selektora vaterpolo reprezentacije, koji cim je osetio da se tim raspada pobegao je.. A zasto se raspada? Zato sto vise nema vaterpolo skole Partizana.. A zasto je nema? E to pitajte Vucica... Sta, necete? Ocekivao sam to jer ste vi iz Crvene Zvezde...
s

samo mare

pre 9 dana

Pixi samo ima srecu da smo tkvu grupu imali za baraz. Inace kao trener je NULA. Obecavao polufinale u Kataru... i nije dao ostavku.
K

Krstaja Bezjaja

pre 9 dana

Bio bi i Krstajic da ga niste oterali kao poslednju barabu
H

Haragei

pre 9 dana

Mi govori da Srbija danas ne gubi...Vlahović svojim Bezobraznim golovima ima da izludi Engleze...uzet je veliki skalp..i Srbija se može pofaliti da je jedina pobijedila budućeg osvajača Eura 2024
d

druze moj

pre 9 dana

Predlazem da se pesimisti zagreju I pogledaju npr. Dragan Stojkovic skills ili goals, ili long balls, heels, Dragan Stojkovic Superstar Britain never knew, itd, cisto da vidite ako niste uzivo koga gledate ispred sebe I ko vam salje poruke optimizma, ako pogledate znacete I zasto se covek ne boji ni vuka u gori.
O

Oskar ćipluić

pre 9 dana

Sve to stoji,ali isto tako treba pogledati samo utakmicu protiv Kameruna i da svima bude jasno kako se taktikom nema BLAGE VEZE...a o ljudskim i moralnim kvalitetima nema potrebe ni pričati,velika 0!
h

halo

pre 9 dana

I šta će on tačno da radi danas sa tim skilsima i hilsima, da neće on ući na teren i predriblati celu odbranu na putu do het trika?
M

Marioi

pre 9 dana

Didier Deschamps
K

Kokos

pre 9 dana

Istina. Piksim je jedini selektor u istoriji kojem je sastav reprezentacije SMS porukom preko svog posilnog poslao predsjendik svega i svćega, pardon države.
L

LadnaRingla

pre 9 dana

Sta reći koju poruku poslati , hahah. Piski potpisao si ugovor boli te uvo . Znamo kako ce da se zavrsi utakmica . Gledaj da ne bude vise od 3 gola u nasoj mrezi i pobedio si samog sebe . Inace ako budemo primali golove ko na traci zavrsili smo takmicenje . Onda ce Slovenci otici kao 3 . Najslabiji smo u grupi . Nemamo najboljeg igraca . Slovenija ima najboljeg golmana , coveka koji opasno brani i jedan je od najboljih na svetu .

Zvezda ispred svih!

pre 9 dana

Jako me iritira svaki put kad cujem da smo se posle 24 godine plasirali na EP. Budimo realni, pa da je ostao stari sistem takmicenja sada verovatno ne bi bili u Nemackoj. Podseticu da smo grupu zavrsili iza Madjarske, a nikad laksu kvalifikacionu grupu nismo imali. A plasirale su se selekcije kao sto su:Rumunija,Albanija,Gruzija,Slovenija... U svakom slucaju vazno je da smo na prvenstvu. Grupa nam je dobra, ali igra nase selekcije ne uliva poverenje. Kljucna utakmica ce biti protiv Danske.
D

Don Vito Corleone'

pre 9 dana

Najveća tragedija je da takav igrač kao što je bio Piksi, nije igrao u najvećim Evropskim klubovima i osvajao lige šampiona. Ono što je Piksi igrao pogotovo u periodu od sredine 80tih do sredine 90tih, ono je bilo bolesno. Prava desetka, vrhunska tehnika, asistencije, lopte koje imaju oči, prekidi, slobodni udarci, dribling, itd itd itdddddd. Jedan je Dragan Stojković Piksi (kao igrač)
P

Pomijo

pre 9 dana

Tu si? Kad dolaziš na jegulju?
D

Don Vito Corleone'

pre 9 dana

@Pomijo. Kada ćeš ustati sa kolena i obrisati belo sa lica mali grobarčiću.
D

Don Vito Corleone'

pre 9 dana

@Pomijo. Dodji kod mene u kliniku da ti lično uradim ortopediju mali grobarčiću.
S

Sima Arauho

pre 9 dana

I onda se zaglaviš u blatu u Lastinom autobusu u Surčinu.
a

autor vidara

pre 9 dana

ej! ali uspeo da odvede zemlju pod drugim imenom..
Д

Драгане,

pre 9 dana

имаш бруцу на образу,из фундуса....делија нишка мангупарија....
G

Gostgost

pre 9 dana

Ovo je ona klasicna da je statistika kao bikini... Bio na svim prvenstvima, a katastrofa od trenera.
b

bakicar

pre 9 dana

Srbija je najbolja protiv najjačih i Brazil nam je dao najmanje golova od svih. Aj Srbija!
о

отворила се

pre 9 dana

Апотека.... трк....
G

Golemac

pre 9 dana

Brazil nam je sutnuo 60 puta na gol u toj utakmici mi njima 2..
U

UspavanaLepotica

pre 9 dana

Napred MOMCI !! SREĆNO I SAMO HRABRO DO KRAJA !!
k

komenija24/7

pre 9 dana

Ali odložen protest zbog svadbe HAHAHAHAHA
s

stivibee92

pre 9 dana

Dunster, veze s vezom nema sto se trenerskog posla tice...
H

Hidzuama

pre 9 dana

Imali su drugi i jace puno timove pa nisu zaredali 2 takmicenja. Nek prica ko sta hoce, podrska Piksiju, covjek ima limitiran tim koji nikad nista nije ni uradio. To je reprezentacija koju je u kvalifikacijama prije Piksija i Ukrajina tukla 5:0. Idemo Srbijaaa
S

Soda

pre 9 dana

Ajde, ovako. Dok smo gledali najveće smotre, čeznuli smo da budemo tamo. Čovek nas je nekako odveo. Nekako pobedio u Lisabonu o čemu su mnogi samo sanjali. Ako je rezultat merilo, a treba da bude, i ako je bilo rečeno da je uspeh da vidimo Katar, onda je Piksi uspešan selektor. Traženo da osvoji ligu nacija, osvojio. Traženo da ode u Nemačku, otišao. Zasluženo produžen ugovor i to kad treba, da se skloni stres. Mrzitelji na tastaturi neka prebroje svoje skokove u dalj i nek se zapitaju ko bi ove naše nabeđene zvezdice sklonio od splavova i ko bi ih naterao da makar potrče u državnom dresu. Piksi dobro raspolaže onim što ima. Poenta je da naši igrači su u reprezentaciji totalno drugi ljudi.
S

Sima Arauho

pre 9 dana

E na kraju si ubo suštinu,zašto su naši igrači potpuno drugačiji u reprezentaciji?!Pa možda zato što svaki put moraju da trpe neke Ilice,Mijailoviće,Djuričiće i Spajiće za koje svi znaju da su rodbinskim,politickim i menadzerskim kombinacijama pozvani i zauzimaju mesto ljudima koji stvarno zaslužuju da budu tu.E zato niko nece da lomi svoje noge od kojih živi i on i njegova porodica i familija.
g

go4st

pre 9 dana

Pa majka mu stara kako možeš reći da je uspeh što su otišli u Katar ili sad u Nemačku? Pa zašto igramo sad ako smo mi već postigli dovoljno? Nema gore stvari majke mi
P

Pixy

pre 9 dana

Tužna istina srpskog fudbala, eto koliki su nam dometi.
D

Detelinarac90

pre 9 dana

NIJE ODLOŽEN, SAMO JE POMEREN I TO JE TO
D

Detelinarac90

pre 9 dana

NIJE ODLOŽEN, SAMO JE POMEREN I TO JE TO
A

Asad

pre 9 dana

A jedan poziv menja sve…
G

Go Eagles

pre 9 dana

Murata Jakina za selektora nakon EP. Daj Bože da se ne obrukamo, u suprotnom otpustiti Stojkovića i ponuditi dobre pare Muratu Jakinu, čovek je namestio prosečne Švajcarce tako da igraju kao Brazil. A para kod nas u savezu ima, Piksi najplaćeniji u regionu a skoro i u Evropi, isto toliko dati Jakinu i videćete kako se pravi šampionski tim.

Mr 007

pre 9 dana

@Go Eagles,nesreco jedna,ti bi Murat da vodi Srbiju.🤣🤣🤣

Mr 007

pre 9 dana

@Go Eagles,ti bi Murat da vodi Srbiju.🤣🤣🤣
P

Protest!!!

pre 9 dana

Protest nije odložen, samo je pomeren za sledeci dan!!!
J

JugForum

pre 9 dana

Sta je sa protestom???
T

Tropa

pre 9 dana

Nejezih se
f

fifty

pre 9 dana

Zašto je odložen protest Grobara?
P

Protest nije odlozen!!!!!

pre 9 dana

Nije odlozen samo je pomeren!
I

IdiBegaj

pre 9 dana

Zato što je danac crveno slovo 😀
r

rudi

pre 9 dana

Ima ona sjajna scena u kultnom filmu " Rudi " kada trener pita Šona Pejna " Zašto nikada nisi odustao i toliko želiš da istrčiš na teren ? ", on ga onako pogleda, proguta knedlu i odgovori " Zato što su mi svi u životu govorili da je to nemoguće " Ajde Piksi, molim te samo danas, pobedite najodvratniju naciju na planeti. Neka zapamte ko su Srbi! Momci, srećno! 🇷🇸
M

Matija funjara

pre 9 dana

Gost1234@ Bitno da Milovi glasači Rudonja i vampir Duško obožavaju srbe!!!! Srbi su nekad postojali,ljudine,časni,hrabri...a izrodili su se u takve kao vi navijači najvećeg zla na svetu i njihovog duha,ljudski odron!
g

gost1234

pre 9 dana

zaboravili ste staviti oznaku "placeni tekst"
а

а регистровао

pre 9 dana

Ферари на инвалида,а браћа гурбети му бацили бомбу у двориште....то су продукти београдске мангупарије из Мадере,где Матија Бећковић гледа коме ће да подудла....
h

hulk993

pre 9 dana

auu decko ti si za ozbiljnu hospitalizaciju
b

bljuc

pre 9 dana

odakle vama informacija da su Delije bacile bombe? Jel to je kao i ostalo vas produkt maste?
G

Gost1234

pre 9 dana

Pa naravno da ce jednom grobaru da smeta Matija Beckovic srbin iz Crne gore, a da ce idoli da mu budu srbomrzci kao sto je Vujosevic…….
U

Ujka Zitko

pre 9 dana

Jedini koji nije mogao da dobije Bugare i to u dva navrata😂😂😂😂
б

бляд

pre 9 dana

дао бих ти 10 плусева, ал не мерем
M

Mитт

pre 9 dana

Спустимо се мало на земљу, браћо Срби.
S

Spustiće nas

pre 9 dana

Englezi večeras
и

и

pre 9 dana

жена му Снежана....нешто попут Весне из Железника....ко год је хтео....
S

Sekcija Lajkovac

pre 9 dana

Piksi vole te tvoje Delije! Znam da si sa plaćenicima i sa vođama imao problema, ali mi prave i iskrene Delije te obožavamo i kao igrača i kao selektora!
и

и даље

pre 9 dana

вас је двојица кад се погледаш у огледало ???
b

bakicar

pre 9 dana

Prave delije ne zanima reprezentacija, dok ne vrate petokraku i hej Slaveni.
с

сајонара

pre 9 dana

значи "волимо те"????
О

Обина Екезие

pre 9 dana

За неке старије је можда и међу 10 најбољих свих времена,ћале ми је причао да ко га није гледао уживо нема појма какав је играч био,али као селектор лоше партије некако замаскира одласцима на велике смотре репрезентација.Што се тиче изјава пред Енглезе тако је причао и пред Португалце па смо прошли(најбоља утакмица у његовом мандату)али и против Бразила када сви знамо шта се десило,што значи јако на конференцији па ако прође,прође. Ко год да је селектор навијаћу за нашу репрезентацију увек јер друге немамо,тако да ајде да им дамо бар један па ћемо видети за даље 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
4

451

pre 9 dana

Jest ga hvalite po nalogu šefa,kao da je Anćeloti...
E

Evo ga, počelo je!

pre 9 dana

Znači, dobije Sloveniju i postane najbolji trener u istoriji Srbije!!! Kako ovi drugi pune, možda i budemo imali ok gol razliku u odnosu na ostale, moooožda... I ti si bato u 32 najbolje selekcije u Evropi, jer si bolji od Litvanije, Crne Gore i Slovenije, apsurd apsurda!
B

Beara

pre 9 dana

Na kraju UEFA 2024 nas bilans 0 bodova ili mozda 1, gol razlika 4:15. Živi bili pa videli.
C

Cer

pre 9 dana

Tebi bi bas tesko palo kad bismo prosli grupu, zar ne?
G

Gekas

pre 9 dana

Pismeni matematičaru, ako prođemo grupu onda smo u 16 najboljih.
J

Još gore 16

pre 9 dana

Samo potvrdjuje moju poentu...
I

I...

pre 9 dana

Ne bi mi palo teško ako bi igrali fudbal sine pa prošli. A ne da nas svi pretrče kao obično, da nekako preskočimo Slovence pa nas tamo sačeka neka Fancuska kao Holandija 2000, da li se sećaš toga ili si mnogo mlada?
S

Sad ste me trigerovali...

pre 9 dana

Znači pošto ste pismeni i pametni, a ne shvatate poentu jednostavnog komentara... Nije poenta naš uspeh ili neuspeh, nego koliko njegovo neznanje i naša igra nisu u skladu sa istorijskim uspehom koji lako može da napravi(pobedom nad Slovenijom). Sve sam to napisao i nije mi jasno šta vama nije jasno?!?
M

Mislim da nam je

pre 9 dana

Jedina nada vcrs neki korner, slobodnjak ... ne mozemo mi da vezemo sa njima!
и

исцеди митисер

pre 9 dana

и не ложи се....
A

Akašin

pre 9 dana

Pa šta, jel to manje vredno ako se da iz kornera, šta, ne računa se, samo kad se predribla 6 igrača onda je gol? Koliko ste smešni i koliko se ne razumete u sport. To je kao kad komentarišu MMA i kažu : " Ma da ga nije oborio na pod ovaj bi ga razbio" 😂😂😂