Komentari na vest

Nevolja pred Slovence: Kostiću povređeni ligamenti kolena

C

CaleB pravi

pre 9 dana

Kostic nikada nista nije uradio u dresu reprezentacije...jednostavno, on i Zivkovic su uzasno jalovi, i preplaseni da krenu unapred. Kada sam video sinoc koliko su prebledeli u licu od straha, pitao sam se da li ce zivi docekati kraj utakmice. Kostic se "izvukao" na povredu, a Zivkovic ce imati traume od straha do kraja zivota. Mi nemamo ni jedno pravo, mentalno jako krilo, samo kukavice.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 9 dana

Evo ti Pixi dokaz da tvoja 3-5-2 moze da se igra naravno ali sa bekovima po krilima koji su naravno i ofanzivniji. Da ti je od pocetka igrao Mladenovic levo a Lazovic desno... Druga bi se pesma pevala...
I

Iz sljivika

pre 9 dana

Da li je iko gledao izjavu Stojkovića u press zoni kada je na pitanje novinara "da li se radi o težoj povredi Kostića" odgovorio da uopšte nije u pitanju povreda već taktika 😂
m

milo123

pre 9 dana

jako mi ga je zao, ali ja se zaista ne secam njegove dobre utakmice za Srbiju. Ne secam se maltene nijednog gola, nijednog centarsuta - nista. Mladenovic mi je u 2 nepune utakmice (Svedska i sad) pokazao vise nego Kostic za celu karijeru u reprezentaciji. Iako nimalo ne mirisem Mladenovica zbog nekih stvari, svi znamo kojih. Jednostavno smo preokrenuli stvari na terenu kad je on usao. Opet nekoliko proboja, centarsuteva, kombinatorika dobra, dobro oseca prostor za gol. Steta sto je Vlahovic sivonja pa onako ostro ubaci loptu ka njemu.
B

Bar Kohba

pre 9 dana

On je imao losu sezonu i ranije povrede, nije spreman dosao. Mladenovic jedan od boljih pojedinaca, em ima hrabrosti i zelje, em zna da prodje i centrira dobro, nekoliko poteza izvanrednih je imao.
G

Gost007

pre 9 dana

Nisam siguran kako Mladenovič funcionira od početka. Ipak je rezerva.
R

Raspadori

pre 9 dana

Mladenović je za vas najbolji jer je iz Zvezde. Šalim se, stvarno je endem u odnosu na naše puževe u ekipi i pravo osvježenje u ekipi. Birmančević, ne djeluje mi da je igrač za ovo takmičenje, jer je imao neke vrlo problematične poteze i greške nedostojne za najviši nivo.
B

Bok

pre 9 dana

Ako je povreda posljedica kontakta sa drugim igračem, onda i ima više šansi za oporavak, nego ako se sam povredio, jer tada je to mnogo teže. Po izrazu njegovog lica čini se da je nešto teže i da je EP za njega gotovo.

Dezurn1_Kr1vac

pre 9 dana

Ovo nije nevolja ovo nas Bog pogledao ! Mladenović i treba da igra a ne Kostić ! Da se ovako skloni iz tima i SMS i možemo da se nadamo nekom čudu ovako ..teškoo. Birmančević - Živković Samardzic/Ilic - SMS Mladenović - Kostić
P

Paulo

pre 9 dana

Iskreno ovo je dobroz za nas ,Mladenovic je dosta bolji izbor sigurniji i pouzdaniji od Kostica. Ne daj Boze da se oporavio Kostic ovaj bi ga odmah vratio u postavu,a tu bi realno nastala velika rupa u odbrani
A

Auslenda

pre 9 dana

Piksi ne uci na greskama, proslog puta isto tako poveo rovite igrace. Umesto Kostica i Gudelja mogao je nekog desnonog igraca da pozove koji bi mogao da igra na desno krilo. Cirkovic ili Pantovic izbTSCA sta ima veze sto su iz TSCA odigrali su obojica odlicnu sezonu . Evo sta mu znaci sto Kostic igr au Juventusu ? Mladenovic pokidao em stariji em.igra u Gdckoj ligi ali odigrao majstorski za 10tku. Isto kao sa Slovencima onaj Drkusic celavi pokidao a igra za Sochi, onaj Cerin iz Paoka takodje pokidao a ma klupi na skuplji igrac Sandi Lovric nije ni usao.

VecaBg1971

pre 9 dana

Zao mi je Kostica zbog povrede ali ja najiskrenije ne vidim njegovu ulogu u ekipi niti zasto uopste igra za reprezentaciju, mada ima tu dosta takvih koji su upitni, Sergej recimo ali on nije tema sad. Sa Mladenovicem smo nekako kompaktniji i napred i pozadi. Kosticu sve najbolje zelim.
P

PDK

pre 9 dana

Bravo, Mladenovic dosta bolji izbor. Naravno lose je kad izgubis igraca zbog povrede ali zamena je bolja. O SMS i Gudelju necu da pricam.
l

laker

pre 9 dana

kako je Mladenovic usao ni jednom prosli nisu levo a napadali smo dosta bolje.
S

Symon

pre 9 dana

Ne zelim da zvucim bezobrazno ali tim nije na gubitku, mnogo bolje izgledamo sa Mladenovićem, posebno u defanzivnom delu.
J

Jaa

pre 9 dana

Ali zazvucao si tako na kraju.
p

pikseta

pre 9 dana

Radonjic,Lazovic
V

Vare

pre 9 dana

Koji Radonjic nije odigrao 10 minuta u klubu celu sezonu i sad treba kao da igra??
S

Saturn

pre 9 dana

Kosticu nadam se da nije nista izbiljnije , al s ulaskom Mladenovica smo prodisali i dobili vezar i vazduh , losa sezona Kole cele godine .. Da nam sl. Sezone vratis formu iz Ajntrahta
B

Bombina

pre 9 dana

Jaoo sta sad
l

lele3

pre 9 dana

Postovanje za ovog momka ali u kakvoj je formi preko pola godine i nije neka steta njegovo neigranje.
T

Trebunjac

pre 9 dana

Brz oporavak majstore ali iskreno odigrali smo mnogo bolje bez njega. Sa Mladenovićem je i Pavlović bio sigurniji.
П

Пумпаџија

pre 9 dana

Добар играч, ал вечерас ништа није урадио. Био сам скептичан, ал Младеновић ме је баш позитивно изненадио.
l

lol12

pre 9 dana

Brz oporavak Kole ali odmori ovo EP, Mladenovic je bolji i u napadu a pogotovo u odbrani
R

Rubikova kocka

pre 9 dana

Kole brz oporavak!
J

Jaa

pre 9 dana

Zove se Filip, a ne Kosta.
P

Paaaa

pre 9 dana

I ne baš... Žao mi je momka, baš bije imao sreće. Na žalost, istina je da je Mladenović za njega Teo Ernandez lično! Kao što je Samrdžić mnogo korisniji od SMS-a, Mitar od Vlahe, Ilić od ostalih veznjaka... Samo Piksi ovo ne želi da prihvati... A da, Lazović je za Žileta Kafu!!!
D

DDF

pre 9 dana

Zivkovic je najopasniji kada se krece izmedju linije odbrane i sredine poput svoje uloge u Paoku,kada treba sam da probije sredinu i odbranu gde ga cekaju 2-3 igraca tu je"nemocan"
K

Kosticu drzi se

pre 9 dana

Želim mu sve najbolje i žao mi je zbog povrede, ali ovako se otvara mogućnost da startuje Mladenović koji je večeras bio naš najbolji igrač a možda i u top tri na terenu računajući obe ekipe. Svaka čast Mladenoviću
D

Delija NBGD

pre 9 dana

Mladenovic je bio perfektan tako da mislim da do kraja grupne faze/prvenstva moze da pocinje svaku. Imas sa klupe tu i Gacinovica ako juris rezultat tako da..