Komentari na vest

Neven Subotić bodrio Srbiju, proradile emocije: Stadion bio moje selo, slavili smo na kraju

g

gastoS

pre 4 meseca

Subotic je svojevremeno bio odlican fudbaler, u Dortmundu ga obozavaju i sasvim zasluzeno svrstavaju u legendu tog kluba. Poceo karijeru u Mainzu ja mislim i na insistiranje Klopa zajedno dosli u BvB. Jos veci je covek jer godinama se bavi humanitarnim radom, cak i dok je igrao profi fudbal po Africi je isao i sa svojim timom pomagao lokalnom stanovnistvu u vidu kopanja bunara, i uvodjenja pijace vode. Sjajna osoba.
Č

Čudilo

pre 4 meseca

Mogao je da izabere da igra za Nemačku ili SAD, ali je izabrao Srbiju i postao po meni najveći pogodak od svih Srba iz dijaspore (dakle onih koji su i rođeni i igrali u inostranstvu, neki od njih nisu ni u Srbiji igrali), u svakom pogledu; od 2006. od kad smo Srbija nismo imali jači štoperski tandem od njega i Vidića. I u Dortmundu odličan, u finalu LŠ 2013. sa Bajernom još se pamti izbacivanje lopte sa gol linije. Hvala na dobrim igrama, Nevene!
T

Treppenkind

pre 4 meseca

није имо право да игра за Немачку. могао је да бира између српске, америчке и бе-и-ха репрезентације
R

Realno posmatrano

pre 4 meseca

Steta je sto nije potrajao kao igrač, brzo je izgoreo što se kaže, ali onu sezonu u BvB je odigrao maestralno.
N

Nikola44

pre 4 meseca

Kakav simpatican lik. Nekada je sa Vidicem drzao celu odbranu Srbije. Sada ga fudbal vise ne zanima toliko. Ali je dosao ko covek na poslednji red tribina u dresu Vidica, cisto da malo podrzi reprezentaciju za koju je igrao. Posle utakmice se kuci vratio metroom. Par novinara ga prepoznalo, on malo neobavezno popricao sa njima cisto da ne bude neljubazan. Na stadionu se slikao sa svima koji su ga prepoznali, sreo i neke prijatelje i poznanike. Bas se vidi da nije odrastao u Srbiji. Ni u od uobrazenosti. Stvarno car.
G

Gost89

pre 4 meseca

On je bio u svom dresu a ne u dresu Vidica.. inace odlican momak!
M

Made in Serbia TOP

pre 4 meseca

STa je sa vama u SRB? Sve sta je dobro nije iz SRB, a sve sta je lose je iz SRB, pa da li ste vi normalni? Kakav je to laz i stav? Prebacujete nasim igraicma gubitnicki mentalitet a sami ga imate i svima namecujete. Sto bre? Dosta je! Mi imamo veoma dobar stav smao treba te ljudi izabrati..vidi sta su nacio preci sve mogli! Imamo, mozemo, moramo!
D

Druže

pre 4 meseca

Čovek ide na more u kamp kućici, sa svojim prijateljima. Lik opušten,i koliko znam pomaže ljudima širom sveta, nedavno sam gledao u africi je nešto pomogao.
P

PFS

pre 4 meseca

Vidic ga sklonio iz postave, da bi uguro svog kuma Lukovica!
g

gost1244

pre 4 meseca

Bio i ostao gospodin. Uvek je odskako gospodstvom i humanitarnim radom od nasih splavara, zato su pricali da je vise Nemac, nego Srbin. I evo vidimo sad da li je Srbin ili ne.