Komentari na vest

Neozbiljno da ih zovemo buzdovanima

L

LXXIII

pre 4 dana

Neprimereno pitanje, nepotrebno uzeto u razmatranje i komentarisano na zvaničnoj konferenciji pred utakmicu. Zašto nam je to potrebno? Da vređamo sportskog rivala? Šta bi mi rekli kada bi oni oni nešto slično uradili? Za euforiju sam, ako sam u opšte, posle uspeha. Nikako pre.
F

Futsalista

pre 5 dana

Emisija pocivsa zvala se KCN sport i gosn sa Liona briljirao je u njoj. Utorkom se gledala pre LS.
S

Sf

pre 5 dana

A psovanje svog igrača da čuje ceo stadion je fer i lep sportski rečnik. Daj ne pravi se fin. I nije to Živa rekao za ove sadašnje štopere Engleske već pre 10 godina i bio je apsolutno u pravu, pravi su buzdovani bili.
B

BokiUSA

pre 5 dana

Ziva istina. E sad sto smo mi gori od tih buzdovana nikom nista. Ali svaka cast za izjavu...
T

Tarantula

pre 5 dana

Dobro je svojevremeno Živadinović izjavio za Engleze da su buzdovani za fudbal! Njih niko nije ozbiljno shvatao dok ovi kolonijalisti svetskih razmera, nisu počeli da uzimaju one koji nisu Englezi, da igraju za njihovu zemlju. Kada bi bilo neko svetsko ili evropsko prvenstvo od etničkih igrača, bez stranaca sa datim pasošima, pitao bih sve gde bi bili Francuska, Nemačka, Engleska, Portugalija i Belgija! Bili bi dole na dnu!
@

@Tarantula

pre 5 dana

Slazem se za druge reprezentacije, ali od tog pravila bi Engleska profitirala realno.. Pogledaj njihove najbitnije igrace, izbacio bi Saku, i to je to, ostalo englezi... Nemaju oni mnogo "uvezenih" igraca..
P

Pikesto

pre 5 dana

Bard je za tebe gospodin čovek!
Y

YyyyyyYyyyyyyyy

pre 5 dana

Bar mi ne mozemo ni za cije odbrambene igrace reci da su buzdovani.
С

СРБИН007

pre 5 dana

Ако је Бард рекао,тако је! Бард је имао више знања у једној својој реченици него пикси у десет година тренерске каријере!
С

СРБИН007

pre 5 dana

DON'T TOUCH MY BARD!!!
L

Laker

pre 5 dana

Piksijsev strucni stab skup amatera