Komentari na vest

NEMAČKA: Mešoviti orkestar dirigenta Tonija Krosa prebrz za Humelsa i Gorecku

x

xxy

pre 22 dana

Fudbal je igra u kojoj uvek pobeđuju Turci(Nemci)!
S

Stranac1

pre 22 dana

Imaju srecu sto su u tako lakoj Grupi. Jakk puno Fudbalera bez iskustva, Wirc i Musiala klinci. Müller koji tu mora da ih vodi uz Kroosa i Gündogana je u nikakvoj Formi. I Moraju da igraju sa pravog Spica Undava ili Fülkruga inace bice Blamage
G

Gosty

pre 22 dana

Jedva čekam da vidim sta ce taj orkestar uraditi na Euru. Titulu nece osvojiti sigurno.
R

Robert Lewandowski

pre 22 dana

Mislim da Gindogan treba da bude na klupi, a da u stratnu postavu uleti Sane ili Filkrug. Nista Gindogan nije pokazao na poslednja 4 meča, ubedljivo najlošiji igrac. Nojer Mitelstadt (Raum) Ta Ridiger Kimih Kros Andrih (Gros) Virc Musiala Sane Haverc (Filkrug)
B

Bar Kohba

pre 22 dana

Nekad su imali Maria Gomeza, pa Klosea u napadu, nikad nije falilo golova, zadnjih godina otanjili su sa igravima, kad se samo setim Lama, Podolskog, Svajnstajgera, Ozila i kad smo igrali 2010 sa njima stvarno su negde do 2016 bili sila.
A

Aranđel

pre 22 dana

Sasvim ok ekipa,ali bih stavio Fulkriga pre Haverca u napadu
G

Gostzzuu

pre 22 dana

Ne bih rekao da im fali zvucnijih imena niti da je Andrich precenjen i eto tu kao neko ko treba. Odgledao sam skoro svaku utakmicu Leverkusena ove sezone i neverovatno kakav kvalitet ima, cudno da ima samo 3 nastupa a rodjen je 94. Uz mocan vezni i red, i da, klimav centralni deo napada opet mislim da mogu do titule pogotovo zbog domaceg terena.
N

Nigmamirakl

pre 22 dana

Treba vise belih ljudi u evropskim reprezentacijama - to znaci inteligentniji fudbal. Vise tamnoputih = vise trcanja = manje tehnike = dosadniji fudbal
S

Sisoje

pre 22 dana

Nemacka osvaja ovo EP - ne lako, ali osvaja. Atmosfera je preozbiljna, igraci maksimalno motivisani, trener sposoban da promesa tim i svakome nadje najbolju ulogu ... Sa Nemcima se ne treba saliti, namirisali su da mogu, i sada ide realizacija.
D

Domba

pre 22 dana

Nema šanse uništit ce ih politika i njemačke gluposti . Atmosfera je napeta samo se ceka da pukne .
r

rsczz

pre 22 dana

Filkrug daleko bolja opcija u napadu od Haverca.
F

Fer1

pre 22 dana

Zavisi šta trener želi. Da li želi opasniju devetku ili više prostora za Virca i Musijalu, ali i za Gundogana iz drugog plana. Negelsmanu je Haverc bukvalno omiljeni igrač, obožavali su ga svi treneri u klubovima i selektori u reprezentaciji, tako da verovatno čovek nešto donosi.
m

mislim da

pre 22 dana

neće proći skupinu
D

DidierDrogba11

pre 22 dana

Imaju Virca, Krosa i Gundogana. Musiala je van forme, Nojer isto, Ridiger je precjenjen igrač, Sane već dugo ispod nivoa. Haverca ne treba komentarisati, sem gola u finalu LŠ protiv Sitija, prosjek.. Švabe ne vole tamnopute igrače, Turke i druge imigrante tj.vole ih dok igraju nadprosječno, a poslije toga pljuvačina. Nacija koja umire na pshičkom, socijalnom i drugim nivoima
R

Rale97

pre 22 dana

Hah, Ridiger precenjen a u ovom momentu najbolji stoper na svetu... Jos kaze Musiala van forme? Pa u Bajernu ne idu dobro stvari pa se tako cini, inace Musiala je preozbiljan igrac
L

Luzerpul

pre 22 dana

@DidierDrogba11 Mani se fudbala ti i predji na neki sport. Haverc dao je toliko vaznih golova za Arsenal i ti kazes nista sem finala sa Cityem. Jos covek je krilni igrac.
D

DidierDrogba11

pre 22 dana

Nije mogao za Arsenal dati važan gol, kad nista postigli nisu.
М

Мрцина

pre 22 dana

Ридигер прецењен?У топ 3 штопера данашњице.Како је човек појео Халанда против Ситија,докторски.Немци се враћају на старо,имају страшне младе играче,уз основу искусних(Нојер,Крос,Гундоган).мислим да иде до полуфинала најмање.
П

Панцер

pre 22 dana

Мислим да ће тек да види колико би му Матс Хумелс значио, човек одиграо сезону живота и он га прецрта...

Mr 007

pre 22 dana

Ter Stegen-Kimih-Rudiger-Tah-Raum-Kros-Gundogan(Gorecka)-Virc(Gnabri)-Musijala (Haverc)-Sane-Filkrug.
S

Steki

pre 22 dana

Fihrič iz Štutgarta opasan igrač
Z

Znik

pre 22 dana

Ne ocekujem puno od njih. Previse igraca koji lice jedan na drugog, a fale im ostali. Gundogan ili Kros bi bili sasvim dovoljni u vezi, Musijala, Virc i Haverc bukvalno istu poziciju treba da igraju, bez klasicnih krila i centarfora. Mucice se dosta, fali ce im gol kad se neko lepo zatvori.