Komentari na vest

Mitrogolov zadatak pred Nemačku – da stigne Piksija i Džaju

K

Kakvi

pre 3 meseca

Rekordi. Najvažniji su rezultati pa makar svi davali golove od golmana do levih krila. Cilj je da probaju da ponove ono što imaju u Šampionskom omladinskom genu ore 10 godina sad kao seniori
M

Majatora

pre 3 meseca

Mi smo jedini koji na takve podatke gledamo. Bolje da se analizira zasto necemo opet proci grupu, sta nas uvek na velikim takmicenjima koci?! Jedan mali vels je igrao pre nekoliko godina polufinale EP-a. O hrvatima da ne pricam… to sto je bilo bilo je, moramo gledati napred i analizirati od SP- 2010 pa na ovamo. To je fudbalska Srbija, nova fudbalska Srbija. Koga interesuju podatci o dzajicu, bajevicu i ostalima. Dzaja je sva bacio u vodu sa kandidaturom za Predsednika FSS.
Š

Šibar 61

pre 3 meseca

Kao čovek sa mnogaja leta,da vam kažem,EP se počinje zvati 1972,i tek onda postaje ozbiljno takmičenje,a stvarno ozbiljno 1980, kada prvi put učestvuje 8 ekipa i Nemci osvojili,pre toga se zvalo KUP,igralo se na ispadanje i onako kombinovani sastav,DŽaja veliki,a još više isforsiran,igrao samo jedno SP,a tu je kao u kvalifikacijama za ostala koja nismo prošli bio očajan,vrlo,vrlo sujetan tip,sto je pogazao odnosom prema velikom Šekiju,zabranom da ga Piksi presigne ,a najviše kada iz najuspešniji zvezdine generacije 1991 nije Deju proglasio zvezdinom zvezdom,Piksija kao selektora ne cenim,najviše zbog tvrdoglavosti i neposvećenosti,( mada mi deluje da se uozbiljio i promenio),ali posto obojicu znam kao igrače,tu nema nikakve dileme Piksi je za dve klase bio bolji igrac,ipak od svega je najvažnija Srbija,i svim srcem i dušom uz nju.VERUJEM U ORLOVE!
V

Volim fucu

pre 3 meseca

Nama je izgleda najbitnije da Mitar obara nebitne rekorde. Od kad je u reprezentaciji, samo se o tome pise. Ja bih voleo da neda ni jedan gol i da bude na klupi , a mi da dodjemo do polufinala, npr.
N

Nikola44

pre 3 meseca

Kakvo smaranje sa debilnom statistikom. Samo odlace paznju igraca sa bitnih stvari, igre, taktike, formacije....
D

Delije i Grobari

pre 3 meseca

Only in Mitar we trust!
M

Mujagic

pre 3 meseca

Mislim da bi protiv engleza morao poceti na klupi pa da udje zadnji 20 min..ako krene od pocetka em nece nista uraditi jer su mnogo jaki u skoki, em ce se istrositi i nece moci da izdrzi pola sata protiv slovenije
S

Srbin333

pre 3 meseca

Pa gdje ces igrati protiv Engleza bez Mitra, jedini iz nase ekipe koji je tamo ostavio trag, postizao golove i bio u vrhu strijelaca lige. Zna ih u dusu i jedini se moze s njima "tući'. Treba iskoristiti i nikad slabiju odbranu Engleza. Vidjeli smo kako je Mitar par puta otresao one Svedjane gdje je o odbrani bio Lindelof koji igra u Engleskoj. Ma nije mu mogao nista.
M

Mujagic

pre 3 meseca

Pa jedno je Lindelof, a drugo Voker i Stouns…po meni bolje da se Vlahovic rve sa njima, a onda Mitar nek udje u drugom poluvremenu, mislim da je tako efikasnije i da imamo vece sanse..
E

Eeeeee

pre 3 meseca

Lindelof je igrao u Engleskoj i to vrlo slabo. Vise ne igra tamo...A mozda je u pravu covek da je jedina sansa protiv engleza napadacki fudbal.
N

NoviSad021

pre 3 meseca

Od ovog zvezdina zvezda mi se kaki.
B

Belgrano

pre 3 meseca

Kaki se i nama od tebe.
D

Dinamo

pre 3 meseca

Dajte nam Mitrovića i osvojićemo EP sa pola gasa
R

RadeSRB

pre 3 meseca

Pančevo ili Vranje???
Z

Za.

pre 3 meseca

greb
A

Alex222

pre 3 meseca

I cemu sad podele na Zvezdu i Partizan. Razumem kad to rade neki klinci ali novinari ne bi trebalo da prave takve podele. Ova vest je mogla da prodje bez pominjanje klubova.
E

Eeeeee

pre 3 meseca

Ne moze ako je jedan od klubova urednik.
L

Liman1

pre 3 meseca

Prestao da čitam kod "često puta". Nadam se da si volonter, a ne profesionalni novinar.
B

Belgrano

pre 3 meseca

I inace su losi i smesni. Ali ovaj specijal za EP sad i sta pisu, ovo je prosto neverovatno da ti ljude zive od toga i da toliko ne znaju i nemaju pojma. A jos gore je, sto uopste i nema neki normalan portal u Srbiji gde bi radio neko sto mozda i ima malo pojma o fudbalu. Kriminalno.
C

Cilj

pre 3 meseca

Pravi su rezultati. A Mitru i drugovima je sigurno najvažnije kao i nama da postignu veliki uspeh. A to je bar polufinale EP. Kakvi rekordi kakvi bakrači
N

Nidžain

pre 3 meseca

Biće teško stići Džajića,skoro je operisao kuk,u dobroj je formi.
c

cr24

pre 3 meseca

Smaknuće ga kao Ivanovića.
h

hyper mass

pre 3 meseca

Bilo bi dobro da jedan ovakav veličanstveni poduhvat i postane cilj naše reprezentacije.Svim snagama da se da podrška Mitru da po ko zna koji put uđe u istoriju.
c

czvbg5

pre 3 meseca

mitra postujem ,al ostace upamcen kao najbolji strijelac u istoriji, a fudbalski najtanji igrac ikad mozda u repki, niti tehnike,niti brzine,ni driblinga.
H

Hahahaahahaha

pre 3 meseca

Koliko nemaš pojma. Mitar daleko ima bolju tehniku od Vlahovića i dribling
R

RadeSRB

pre 3 meseca

Hahahaahahaha ...rođače možda u FIFI ili FM
R

Rodman93

pre 3 meseca

Radi ono što se od njega i traži i zahtjeva, a to je da daje golove. Ko to od naših dribla, ajd nađi ga?
a

asasas

pre 3 meseca

Simbol gubitničke reprezentacije Srbije - "Mitrogol". Nadavao se golova u porazima i blamovima.
A

As Partizana

pre 3 meseca

Dostigao ne dostigao on je najbolji svih vremena. As Partizana koga ce sve sledece generacije morati da jure. Sve prethodne je ostavio u prasini.
g

gost1234

pre 3 meseca

pa golovima ih mozda i stigne, a po lopovluku tesko da ce iko ikad
G

Gosty

pre 3 meseca

Nakon Eura 2000, Džajić je zabranio tadašnjim selektroima da pozovu Piksija Stojkovića u reprezentaciju, da ga ovaj ne bi stigao po broju nastupa za reprezentaciju.