©Reuters
©Reuters

Kraj Evropskog prvenstva za Vlašića: Hrvat zbog povrede mišića napušta Nemačku

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.06.24. | 12:52

Fudbaler Torina doživeo peh na treningu

Posle poraza od Španije (0:3), reprezentacija Hrvatske će u susretima sa Albanijom i Italijom pokušati da popravi učinak i izbori plasman u osminu finala Evropskog prvenstva, međutim tokom preostalih izazova Zlatko Dalić neće moći da se osloni na Nikolu Vlašića za kojeg je takmičenje završeno i pre prvog minuta na terenu.

Kako je saopštio Fudbalski savez Hrvatske, igrač Torina je na treningu zadobio povredu usled koje će propustiti ostatak Evropskog prvenstva.

Izabrane vesti

"Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić će napustiti kamp reprezentacije i propustiti ostatak Evropskog prvenstva zbog povrede Mišića. Vlašić je zadobio povredu na treningu i danas je obavio pregled magnetnom rezonancom kojim je ustanovljena manja ruptura mišića", navedeno je u saopštenju.

Ovim povodom oglasio se i selektor Hrvatske Zlatko Dalić.

"Nikola je uložio mnogo truda i energije kako bi pomogao reprezentaciji na Evropskom prvenstvu i zato mi je jako žao zbog povrede mišića koju je pretrpeo. Svesno smo prihvatili određeni rizik jer smo imali prošireni roster s 26 igrača, a Nikola je integralni deo ove ekipe, kao što je on hteo da bude deo ekipe na velikom takmičenju. Nažalost, dogodila se druga povreda i mogu samo da mu zahvalim na ogromnom trudu i da mu poželim brz oporavak, kao i da se na teren vrati u najboljem izdanju", rekao je Dalić.


tagovi

EURO 2024fudbalska reprezentacija hrvatskeNikola Vlašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara