Komentari na vest

Kek: Vratilo nam se posle Srbije, vratiće se ponovo! Oblak na ivici suza, Dončić teši Slovence

E

Euro

pre 1 dan

Bravo gospodine Kek, ovo je pravi selektor, ovako se govori posle ispadanja sa prvenstva a ne kao neki koji se ponašaju kao da su osvojili prvenstvo a nisu prošli ni grupnu fazu.
L

Linoleum

pre 1 dan

Ne razumem ovo pljuvanje po igri Slovenaca. Oni da su se rastrcali i napali, Portugal bi im dao 8 golova.
D

Dzi

pre 1 dan

pa sta ima da se hvali ekipa koja ne sme da izadje iz svojih 16? kao mi mi smo pobegli od igre i cekali da se zavrsi 3 x 90 minuta, munuli jedan gol primili 2 i toliko. zali Boze sto igras...casnije izgubio 6 0 Petko onomad...
B

Bojan Karovic

pre 1 dan

Janezi, alal vera na svemu ! Za vas, kapa dole. Sve najbolje !
P

Pedja034

pre 1 dan

Slovenija je jedan od timova koji igraju anti-fudbal, legitimno, ali totalno bez veze i nikada ne mogu da navijam za takve. Realno su trećerazredna ekipa kojoj nije bilo mesto na Evropskom prvenstvu, ali nisu jedini, takav je moderni fudbal.
@

@pedja

pre 1 dan

Pa kako drugačije da igraju? Nemaju oni Bruna Fernandesa, Vitinju, Bernarda Silvu... Sa jako skromnom ekipom doći nadomak četvrtfinala, rezultat je za svaku pohvalu i najveća zasluga ide selektoru...
N

N.Božić

pre 1 dan

Svaka čast Slovencima na borbenosti i muškosti. Posle ovakvog nesrećnog poraza nisam primetio da su plakali kao neke p.... kao izvikani Ronaldo kome neki naši TV reporteri tepaju Kristijanooo. U penziju čoveče, hitno. I reporter zbog koga moram da pratim Arenu a ne RTS.
D

Dr 1992

pre 1 dan

Ti si među onih 10% ,ostalih 90% gleda RTS bez obzira na komentatora.Isto je bllo i pre,isto će biti i ubuduće. Već je počeo Vimbldona,pa idu OI...
T

Tomiradi

pre 1 dan

Sta ce da vam se vrati? Mozda u biciklizmu. Protiv Srbije vam se vec vratilo, samim tim sto ste bili treci u grupi i isli na portugal. Nemci bi vas lako izbacili
Š

Šid

pre 2 dana

Na Eurima hoće da se dogodi da teškom defanzivnim doguraš do kraja(Grčka) ili polufinala( Vels). I Island je daleko dogurao. Ipak na mundijalu postoji veći filter snažnijih ekipa(Brazil, Argentina,Urugvaj,Meksiko, neka generacija iz Afrike, Japan).
С

Сале2323

pre 2 dana

Јесте игра Словенаца таква каква јесте, тврди блок и одбрана чврста, па је многи критикују због тога, али Словенија и њен тренер знају какав тим и какве играче имају, другачије нису ни могли да играју, све и да су хтели. Знају сопствени квалитет, тако су и играли и свака им част. Од Србије су требали 3 да приме, једино им је она разбијала одбрану, па ајде и Португал синоћ, али они нису имали могућност за лепршав фудбал и сл. Европски фудбал је заиста на ниском нивоу и тим као што је Словенија користи тај пад квалитета да направи неки резултат.
s

senseimaster

pre 2 dana

Do kada će da se ovakve dosadne bunkeraške ekipe dizati u nebesa,stvarno ne razumem ljude koji žele da gledaju ove 0-1,1-0,0-0 utakmice a ne recimo 2-2,3-3,2-3,3-2,4-3.....hajdemo samo da nabijemo kondiciju,hvatamo rukama igrače koji nas prođu,polomimo noge iole znalcima i to je kao vrh,a kada nam dođe lopta samo je udari od sebe ma gde otišla
I

Ivcaaaaaape86

pre 2 dana

Svaka čast Slovenci, navijao sam za vas kao da igra Srbistan... Nemate neki kvalitet ali jaja i srce kao planinu!!!!!!
J

JT

pre 2 dana

Sta vam se vratilo? Bukvalno svi igraju pizdinski fudbal i ocekuju da prodju jer su hrabri i heroji. Hrk pu.
Г

Гост Зрењанин

pre 2 dana

Словенци се углавном бранили,уз по коју контру. Стално под притиском и задржали концентрацију целу утакмицу,улазили у блокове стизали све али тај притисак измори много . Португалци одморнији на крају.
M

Mali kolibri

pre 2 dana

Zeimo da Pixeta ostane. Dobar je za kombinacije. Koga briga rezultat na takmicenjima. Pixta ostaje. Do totalnog raspada fudbala u Srbiji.
S

SezonskaJakarta

pre 2 dana

Jedno je kada šamare realnosti srpskom fudbalu konstantno udaraju reprezentacije zemalja koje i na klupskom nivou čine tzv. lige petice. U pitanju su tradicionalno najveći favoriti na velikim takmičenjima, a, ujedno, i zemlje sa daleko većim brojem stanovnika od Srbije. Ali, Slovenija se pridružila nemalom nizu zemalja koje su ostvarile iste ili bolje rezultate od nas, a da se ne radi o populaciono ogromnim tržištima za pronalazak talenata. Uz nju, Švajcarska, Belgija, Hrvatska, Portugal, Grčka, Češka, Slovačka, Švedska i Danska nisu značajno veće po broju stanovnika od Srbije, a mnoge od navedenih su i manje. Od devedesetih do danas, ove zemlje imaju zajedno nekoliko osvojenih evropskih prvenstava, finale svetskog, treća i četvrta mesta na istom, a osvajaju i evropska klupska takmičenja. Što se tiče čelnika našeg saveza, kao najveći uspesi predstavljaju se (bledi, pa i loši) nastupi u kontinuitetu u grupnim fazama (do kojih je postalo znatno lakše stići u poslednjih desetak godina, zbog proširenja broja učesnika). Ovo funkcioniše po sistemu tvrdnje o modernoj železnici na osnovu pričanja o stalnom saobraćanju jednog brzog voza, iskamčenog od drugih po jeftinijoj ceni, bez razumevanja razlike između stvaraoca (ne jednog, nego više vozova), prodavca (ne jednog, nego više) i kupca (jednog starijeg modela voza, jednog nediskutabilno prosečnog igrača) koji se, uz sve to, i cenjka. Kada se čelnici hvale iz dubokog gliba, prave se da ne vide čiji su sve kramponi iznad njih.
U

Urke777

pre 1 dan

Sta sam sada procitao…Švajcarska, Belgija, Hrvatska, Portugal, Grčka, Češka, Slovačka, Švedska i Danska slicne kao mi po broju stanovnika kazes? Pa ajmo: Svajcarska 9 miliona, Belgija 11.5 miliona, Portugal 10.2 miliona, Grcka 10.3 miliona, Ceska 10.5 miliona, Slovacka 5.8 miliona, Svedska 10.6 miliona, Danska 5.9 miliona. Od svega nabrojanog bukvalno si slucajno pogodio 2 drzave - Slovacku i Dansku, Hrvate ne ubrajam jer znamo da ih ima manje. Ovo je neko osnovno znanje, i frljati se brojevima je u najmanju ruku neukusno. Nas ima 6 miliona, a ti kazes Grcka slicna a samo Atina ima 5.5 miliona stanovnika, pa to deca znaju. Ovakvi komentari samo potvrdjuju cinjenicu da ljudi u svojoj glavi zive u proslosti i nikako da shvate sadasnjost. Mi smo mala zemlja sa jako malo stanovnika i taj broj se smanjuje svake godine, dok kod drugih raste, pogotovu na zapadu. Jedino gde imamo kao neki primat u broju stanovnika je kada se uporedimo sa zemljama bivse Juge, ali ako nam je to merna jedinica, e onda jbg stvarno.

markosaratodorovic@gmail.com

pre 2 dana

vratilo vam se posle nestenog meca sa eng.
Т

Тузор

pre 2 dana

Доживесмо и то, да као пример срчаности и тимске игре истичемо Словенце и Словаке. И једнима и другима недостајало је мало среће, да су прошли даље свакако не би било незаслужено. Никада нећу заборавити са каквом је помпом испраћен Миљан Миљанић и његова екипа Југославије (све саме ведете и величине) на светско првенство у Шпанији 1982. године, а на крају, уместо да лагано прођемо групу, спасавали смо живу главу против Хондураса, а тај један једини гол из пенала (Пижон) нам није био довољан за пролаз, јер је Шпанија намерно изгубила од Северне Ирске да би избацила Миљанићеву екипу. На овом првенству све је ипак зависило од нас, а једини успех који смо остварили јесте што смо примили само 2 гола на 3 утакмице. Све остало је не за заборав, него за осуду.
P

Princip

pre 2 dana

jao, ovaj bas pametuje puno. to sto su oni igrali je veliko nista. mi jos gori bili. ajd cao
G

G

pre 2 dana

Ovo je bilo extra, real igra bunker protiv sitija, zasto nebi neka slovenija protiv ekipa koji vredi milijardu + €, taktici na rezultat, kek jih je super pripremio sa obzirom, da vise od pola ekipe top 5 lige videli nije..
D

Dejanii

pre 2 dana

Šteta sto ga ne dade Šeško jbg.. Ja sam mislio da ide lob, ali pobijedio je umor..
N

Nije se vratio.

pre 2 dana

Kaže vratio se fudbal u Sloveniju, vratio se kao što se vratio na Island 2016., ovo je trenutno, zemlje iz istočne Evrope nikada neće imati sistem za dugoročne rezultate, sve je instant, Mađari 1954., Čehoslovačka 1976., Bugarska i Rumunija 1994., Hrvatska 1998. pa 20 godina ništa i onda ovih par godina do ove smene generacija, neće ih biti nigde ponovo narednih 20 godina, nas da ne pominjem, bljesak mlađih kategorija od 2013-2015 i to je to, pre toga sa mladom reprezentacijom dva finala 2004. i 2007. i to je to, to je odlika sistema, a to je da ga nema, da sistem postoji, na svakom prvenstvu bi prošli barem grupu kao što to rade reprezentacije Francuske, Nemačke, Španije, Engleske, Italije, kojima se desi da ne prođu grupu jednom u 20 godina.
.

....i...

pre 1 dan

@Nije se vratilo A da naucis koje drzave pripadaju istocnoj Evropi,a onda da komentarises ? I nije sve istok/zapad vec ima istocna Evropa,zapadna Evropa,severna Evropa,juzna Evropa,centralna Evropa.
S

StavNormalnogGradjanina

pre 1 dan

Hrvati se kvalifikuju na sve, znaci postoji sistem 30 godina.
d

djape0712

pre 2 dana

Sta ti se vratilo majmune jedan kao da ste imali 100 sansi pa izgubili indijanska ekipa koja sem trcanja ne zna nista a ovaj indijanac direktan krivac sa izmenama sto ih nije usralo da prodju.
a

ajtim

pre 1 dan

Baš si prostak, ne treba više ništa da ti kažem.
M

Matjaže

pre 2 dana

Šta da nam se vrati! Da Mitar nije postao Lorrns od Arabije....Vratilo bi vam se morgen...Antifudbal sad i ko zna kad...
С

СССС

pre 2 dana

Главу горе. Били сте одлични. И добро рече Кек. Вратиће се, јер увијек се врати.
G

GrofModerneHrvatske

pre 2 dana

Ovo je Antinogomet što igraju Slovenci !
J

JT

pre 2 dana

Bukvalno svi igraju antifudbal sem Spanije i Nemacke.
I

Inspektor

pre 2 dana

Totalni antifudbal i rezultati daleko iznad kvaliteta. Šta hoćeš više?
P

PDK

pre 2 dana

Svaka cast na borbenosti, zaista su odigrali do koske. E sad da li je to lepo za oko ili ne, druga stvar. Ali zasto pljuvati Keka koji igra "antifudbal" a Murinja smo slavili vecina kad je rusio velike.
a

ajtim

pre 1 dan

Bravo, realan komentar. Bitno za trenera je, da izvuće ono najbolje iz igrača ko je ima. 👏👏👏
V

Valja malo i zapeti

pre 2 dana

Svaka čast na borbi do kraja ali igrači Portugala su igrali na ime i prezime.Misle da je dovoljno da se pojave na terenu,da će ih se rival prepasti i da je potrebno samo da odrade meč.Pozitivno je što će se u sljedećem kolu sastati sa istomišljenicima Francuzima pa će jedni sigurno na aerodrom.
D

Drezga

pre 2 dana

Najbolje da su prošli Srbija Slovenija i Slovačka, da uživamo u igri velikih majstora uz male ekrane tv prijemnika
S

Sjjsbdbcbch

pre 2 dana

Koliko mrzite sve sto dolazi sa Zapada!? To je dijagnoza, geografska znas.Pobedio bolji tim, bre i to je to!
n

nadrealnooo

pre 2 dana

Covek zvani disciplina. Srbija je bolje igrala protiv Slovenije nego Portugal,ako cemo iskreno. Zrelije je sanse imala Srbija. Kek mi se svidja samo u jednom,vidi se da ni jedan ali ni jedan igrac u reprezentaciju Slovenije nije pozvan a da ga on nije zeleo!Znaci apsolutno ne mesanje u njegov rad od strane FS Slovenije.
G

Gost2976

pre 2 dana

Slovenci su doktorirao antifudbal,svaka im čast i Brazil sa Ronaldom i Ronaldinjom bi uništiti.. Protiv njih kad igraš kao da upadne u maglu i dim,dosadi ti fudbal.
M

Ma bitno

pre 2 dana

da je neki donki doncic u tekstu,veliki srbin iz Cacka…jel tako crveni sa severa? Keva mu iz Cacka kao i Robiju hhahahhaah
F

Firjdjfj

pre 2 dana

Pa ja neki DONČIĆ!
P

Pixy

pre 2 dana

Prvo, poreklom su sa KiM, a iz Kraljeva su. Drugo, pitaš li se zašto je Saša morao da ode sa svog, i to dva puta?! Uprkos tome, ostali su ono što jesu. Za razliku od mnogih iz BG.
D

Da nije

pre 2 dana

Bilo Oblaka i neshvatljivih promašaja naših igrača slovenački trener bi pričao.. Dobro je da smo izvukli remi a trebali je da je bilo umešnosti biti bar 5 2 za momke u Crvenom koji su crveneli zbog ispadanja iz takve grupe
M

Ma.

pre 2 dana

Šta se vratilo u Sloveniju?!? Možda bunker(I) , a fudbal mislim da ste razumeli kao i reprezentacija Srbije. Još samo kad bi vam neko objasnio i jednima i drugima da se taj isti fudbal ne igra narandžastom loptom. Tada možda i bude fudbala.
D

Dragan Abolici

pre 2 dana

Lako je njemu kad mu Djajden nije predsednik saveza a predsednikov sin da mu sastavlja tim. Moze mu se...
B

Bila bi velika

pre 2 dana

tragedija fudbala da je Slovenija sinoc prošla.
s

sashki85

pre 2 dana

ovo je jedan od najgorih prvenstava sto sam gledao u mom životu. jel moze neka ekipa da zabije dva gola u mrežu protivnika ili sve ide. od 0-1 gledajući sve, mi da smo imali prqvog trenera, prošetali bi se do četvrtfinala.
H

Holse

pre 2 dana

Ovako se časno oprašta od daljeg toka takmičenja,daš 100% pa kako bude..a 90% naših igrača je rezervisalo letovanja jos za ovaj vikend,naravno znajući da neće proći grupu.
E

E

pre 2 dana

Dosta vise o Srbima...Vama kao i Hrvatima Srbi u glavi 24h...A najgore pola ekipe i visu su ti Srbi...