Komentari na vest

Kek: Veliko razočaranje, Srbija se veseli bodu

M

MilosBg

pre 3 meseca

S obzirom da je piksiju svaki put izgovor da nismo imali srece, Slovenci i imaju za cim da zale jer mi igru nemamo, imamo druzinu, to je ocigledno, ali nemamo tim, sto je takodje ocigledno. To je pokazao i sa jedne strane Rajkovic, Pavlovic, Zivkovic, Tadic, Mitrovic i za ovo malo minuta Samardzic, a sa druge strane Sergej, Gacinovic, Lukic, Gudelj, Vlahovic itd itd. Ja, nisam ocekivao da prodjemo grupu, i isto tako verujem da je necemo proci. Voleo bih, ali ne mogu da verujem u tim koji to nije. I da smo u grupi sa 12 reprezentacija, i da 10 ide dalje, mi bi bili 11. I opet bi piksi rekao da nemamo srece. A zapravo, on ne zna da od druzine napravi tim, koji ce da gine za drzavni grb. Ne zna. Mora sve da se menja, od vrha saveza na svim nivoima do selektora.
k

kek lol

pre 3 meseca

Preziva se kek, lol
T

Trenerska gromada za ex yu prostore a i šire

pre 3 meseca

Koja je u doba dinastije Mamić sa dečkima sa kantride uzela titulu ispred nosa capo di tuti balkan capi...a živi bili pa vidjeli kako će se piksi provesti gore no partizan
A

Aleksandar FR

pre 3 meseca

Prvo poluvreme Slovenci su delovali ozbiljno, međutim jako su pali u nastavku. Umesto da zakucaju ekser, previše su se opustili na našu sreću. Rezultat koji oslikava mentalitet ova dva tima: Slovenci su znali da će se Srbi obeshrabriti a mi smo iz inata dali ovaj gol dok su Slovenci slavili. Sve je otvoreno i dalje..
M

Makks

pre 3 meseca

Mi smo dali gol iz inata? Nije tebi lako
G

GostCzv88

pre 3 meseca

Makks ovo je cist gol iz inata,ni iz cega drugog.. Igru nismo imali,Slovenci se valjali,folirali nekoliko puta i cist onaj srpski inat je proradio.
K

Keko ga!

pre 3 meseca

Da u savezu brinu o ugledu Srbije u svetu a ne samo o parama koje ce izlapati doveli bi Keka, za 10 puta manje para nego onog partijskog dunstera. Medjutim u savezu sede isti kao sto je i selektor. Nemaci pojma a alavi na pare. Kek je za Stojkovica Murinjo licno!
B

Bla bla bla bla

pre 3 meseca

Džaba sami sebe hvalite, igrali ste katastrofa. Branili ste se oko 75 minuta i ništa osim puke sreće vas nije dovelo do toga da imate 1 bod iz ove utakmice. Da niste imali sreće bilo bi 3 razlike za nas moj Keče!
r

rea

pre 3 meseca

Ovaj čovek je intelektualac, ozbiljna fudbalska glava, taktičar, zna kako da postavi gomilu smeća i od njih napravi tim koji će uzeti bodove daleko jačim rivalima kao što su timovi Danske i Srbije. Piksi je čovek koji je bliži tome da se potpisuje palcem, nego da sastavi i izjavi nešto pametno. Toliko o tome.
N

NN3

pre 3 meseca

Ne mogu da se setim ko je rekao pre ove utakmice, ali jedna rečenica koja objašnjava sve "Slovenija ima Keka, Srbija ima Piksija" i to je velika prednost Slovenije.