Komentari na vest

I opstanak i povratak

3

35 titula

pre 4 dana

Štos ali bez onoga -op trt gevezn zajn-
2

22334455

pre 4 dana

Niti opstanak niti povratak. Nemaju oni zara u srcu da ginu za taj dres, da se bore preko svojih mogucnosti. Tu je vecina nazalost prisutna zbog manekenisanja na terenu
s

srka

pre 4 dana

Samo da nam se ne ponovi greška, kada su igrači u odsustvu Tadića, delovali uplašeno, nesigurno, bezidejno. To smo već jednom iskusili na ovom turniru. Koliko god on nije više igrač od pre nekoliko sezona, ipak je i dalje lider ove generacije i neko ko ima taj lucidan potez, može da poturi taj završni pas. Igrači se osećaju komfornije u njegovom prisustvu. Ne bih sad o taktici, ali s obzirom da Danci igraju sa dva centarfora, mi bi sa Tadićem u timu i jednim centarforom, mogli da stvorimo brojčanu prednost na sredini terena, a to bi moglo da bude odlučujuće u jednom ovakvom meču. Odluka je na selektoru, pa ćemo videti.
N

Ne pomažu

pre 4 dana

ni kozne face ako krenemo bezidejno i uplašeno.
K

Kakav Prle Tihi

pre 4 dana

Ovo-ono. Nama treba 11 MISIRACA.😎🔪
S

Selektor mora da zna

pre 4 dana

Ko ce od igraca da gine na terenu, a ne da robuje imenima
s

sorc

pre 4 dana

pogledajte na youtube trening Njemacke i trening nase repke. Nasi manekeni dizu sorc pokazuju misice dok Njemci to ne rade. Sve ti je jasno
D

Deki maky

pre 4 dana

SAMO jedan napadac,-Vlahovic iza Tadic I poaro Sms iza njih Lukic Gudelj-i na krila Zivko I Birman...uz 3Pozadi to je propast-Kiksi ne zna za drugu formaciju osim 352 j..b..o ga ja....
k

krk

pre 4 dana

poaro :D
D

Dzi

pre 4 dana

i patetika.
D

Drbrnaba

pre 4 dana

Ima veze samnom,nema veze samnom
S

Starac

pre 4 dana

Treba promeniti stvari, to jest sastav startne postavke. Jedan špic, pretrpati sredinu terena. Staviti Samarđića, koji je ekscelentno centrira protiv Slovenaca, zajedno sa Tadićem. I Jovića kao Centarfora. Sergej, Vlahović i Mitrović mogu da se ubace ako bude bilo potrebno. Dosada su dokazali samo jedno, da nisu u formi.
e

eskoba5

pre 4 dana

ajmo danska pokazi im gde im je mesto eriksen sam ima da nas dobije
D

Dzi

pre 4 dana

ajde pod kamen dje ti je mesto.
F

Fidel

pre 4 dana

Zamislite narod kojima smeta konotacija na otpisane, a Vulin im je ministar, Dzajic predsednik FS, Vucic predsednik, Gasic, Brnabic, Sapic na nekim funkcijama. To narode nepismeni, trebali su crveni malo duze da vladaju, pa bi barem civilizacijski napredovali a ne plakali za monarhijom u 21. veku
D

Dzi

pre 4 dana

monarhiji je suprotno republika komunizmu je suprotno zdrav razum. mesate pojmovi...
P

Pastor RS

pre 4 dana

Živjela Kraljevina Srbija ❤️💙🤍
B

Brundo

pre 4 dana

O nijednoj reprezentaciji u nasem sportu se ne pise ovoliko a najgora je.Nikakve zasluge i rezultati.Madjarska je ocajna na ovom EP.Jedva su nekako uspeli da pobede Skotsku.Takva Madjarska je dva puta u kvalifikacijama pobedila Srbiju.Teskom mukom smo se plasirali na EP iz grupe gde nam je konkurencija bila Madjarska, Crna Gora i mrtve Litvanija i Bugarska sa Krstajicem, sto je u startu hendikep.Da stvar bude zalosnija ne ide prva iz grupe na EP vec prva i druga.
У

Уф

pre 4 dana

Тим Мађарима смо у 2 утакмице шутнули 60 пута
B

Brundo

pre 4 dana

I dali dva gola.To je kao kad kazu da je Sergej protiv Engleske pretrcao 13 km.I sta je uradio u tih 13 km.Nista.Kao i Kostic inace.Trkaci u prazno.
J

Jedini izlaz

pre 4 dana

Srbi uz Srbe, uvek i svuda!
Ж

Жоржо

pre 4 dana

Тако ми комунистичке пропаганде! Колико су срби имали отписаних!
d

doktore 73

pre 4 dana

Ne bi da budem pesimista, al ništa od teg posla !
s

srka

pre 4 dana

Da ne pametujemo previše, ne znam koliko je teorija da jedino igrači sami sebi veruju, a da ih navijači ne cene dovoljno. Najiskrenije se plašim, da je situacija apsolutno obrnuta. Da su igrači ti koji ne veruju dovoljno u sebe i da sumnjaju u svoje mogućnosti, a da se navijači još uvek barem nadaju, da će reprezentacija konačno posle Lisabona odigrati jednu veliku i važnu utakmicu na visokom nivou. Plašim se pomalo i ovog sastava koji se najavljuje. Jer u najvažnijim trenutku, praviti eksperimente sa timom koji nikada nije odigrao utakmicu zajedno, pa kad opet bude voda do grla i stani, pani, daj ubacuje Tadića u igru da vadi jeste je iz vatre. Samo da ne dodajemo u takvu situaciju, jer onda će već biti voda u ušima, a tada je kasno. Nisam siguran da je ovo momenat da se u glavne role stave Samardžić, Birmančević, Jović. Možda jedan od njih da, ali sva trojica nikako. Mi imamo problem te kreativnosti i lucidnosti u završnici, a to je uvek bila naša vrlina. Nekako smo ostali bez tih igrača koji imaju magiju u nogama. Naša tri centarfora nisu u stanju da sami sebi iskreiraju šansu, da prodju protivnika sa loptom u nogama u situacijama jedan na jedan, mora neko da im doturi loptu i to je ozbiljan problem. To nikada nije bila odluka naših napadača. Ako se vratimo u neku prošlost, jer smo mi po prirodi nostalgični Mijatović, Milošević, Ljuboja, Pantelić, Žigić, znali su da igraju sa loptom u nogama, da sami sebi nameste šansu za gol. To ovi da nažalost nemaju. I još kad ostavimo Tadića na klupi, a sva je prilika da će biti tako, ne znam kako ćemo takvi doći do gola. Videlo se da Samardžić i Birmančević znaju da igraju, ali pitanje je da li je ovo pravi trenutak za njih i da li psihički mogu da iznesu teret jedne ovakve utakmice. Ništa, srećno svima večeras, koji budu igrali i navijali za Srbiju. Idemo momci!
F

Firga

pre 4 dana

Ne tropaj.
M

Makedosko govece

pre 4 dana

Aj sto nisu mene zvali nesumnjivo najboljeg poznavaoca fudbala u Srbiji. Nego su se oglusili i na moju prijateljsku preporuku da se pozove Misko taksista koji, znamo svi, fudbal drzi u malom prstu.
J

Jaa

pre 4 dana

Izgubicemo 1:0 golom u nadoknadi vremena.
K

Koje lozenenje

pre 4 dana

Paljevinski naslov, nebulozan podnaslov, tekst bez smisla i svrhe osim da lozi masu do veceras kada budemo remizirali. Kakav bre Prle, Tihi, stos iz Minhena… au ala ste zastranili
S

Suhoj37

pre 4 dana

Bez kalkulisanja. Samo na pobedu pa makar i minimalnu i srce na teren pa šta bude. Srećno! Pa ako i Slovenci slučajno pobede Engleze (ne bi me čudilo, jer su Englezi zadnje dve tekme očajni), nema veze, možemo dalje.
В

Вукосав

pre 4 dana

Сморише више са том Југославијом, Тихи и Прлетом, Боро и Рамизом, братства јединства. Оканите се виште те Југославије аманте људи не постоји више деценијама. Како вам не досади.
n

napred nasi

pre 4 dana

bar imamo granitno odbranu sad i mozemo da ne primimo gol. samo da napad proradi. Srbija!
Ј

Јоца 64

pre 4 dana

Комунизам нам ништа добро као народу није донео тако да ни најава утакмице са измишљеним комунистичким ликовима нам сигурно сад не треба. Боље да сте мотив за најаву тражили у истинским српским јунацима, а не у онима који су нам урадили само најгоре!
S

Statler

pre 4 dana

Saberite se. Prle, Tihi, Popadić....kakve su to nebuloze? Fali nam samo još šaman iz Afrike pa da ludilo bude kompletno. Nama treba znanje, volja i dobra organizacija da bismo imali čemu da se nadamo. Trenutno ne vidim da ispunjavamo ni jedan od tri navedena uslova. Znanje je skromno, volje jedino ima Pavlović a organizacija nam nikada nije bila jača strana. Najbolje bi bilo da konaktiraju Hrvate pa da se vrate kući zajedno o jednom trošku. Nema svrhe iznajmljivati dva aviona.
S

Stevan Miksaa

pre 4 dana

Onaj saman na stadionu u Kataru, uspeo da pomogne Kamerunu...
D

DB91

pre 4 dana

Trojica nazad, lijevo Mladenović, desno Birmančević, Lukić, Gudelj, Ilić, ispred Samardžić i u napadu Mitrović.

Jagg86

pre 4 dana

Hhaha opet ovi paljevinski naslovi. Nema potrebe da se cimate, ODMRMORILI SMO !!!
d

dzordan robert

pre 4 dana

Brate, sta ti pises, kakav bre Tihi i Prle i Popadici, koji vam je vise.. Ne treba nam nista drugo osim srece, moze da te pogleda u vidu autogola, penala, gola iz kornera itd...los dan Danaca... Nije nista nemoguce, ali mi nismo jaka reprezentacija i to je jasno valjda svima, nismo ni najlosiji, ali ocekivanja su sa razlogom mala. Gledacemo utakmicu, navijati na kraju izgubili ili ne, ali ocekivati cuda od igre i taktike su nemoguca jer je tim limitiran i ima svoje kapacitete kao sto ga imaju i drugi. Zelim im srecu pre svega, ocekujemhb borbenost i zelju, a sve ostalo je deo igre.
M

Makednosko govece

pre 4 dana

U Hajduku sa Liona ima strasan igrac novi Cavi-Inijesta samo ne vole ga menadzeri.Inace je talenat za Premijer ligu. Milovan Jovanovic kaze da treba da ga utopimo u Sauptenton. Uz nasu minimalnu proviziju od 23% posto. Sto je sve za nas fudbal radim, a kako mi RTS vraca? Zove tamo nekog bezveznjaka Radeta Bogdanovica, koje je jedna prevara od analiticara, jedan mudroser koji ne kaze nista. A ja sedim kuci besposlen. To tako vise nece moci. Prevrsili su svaku meru.
H

He he

pre 4 dana

Nisi ti makedonsko govece. Provaljen si. Ti si vo ispod Igmana. Koji nigde mogao da uspe kao covek a kao fudbaler bio si prilicno dobar. Ali teska varalica. To svi znaju. Ti si se preko partizana udomio da otimas normalnim poznavaocima fudbal. Nista nemam protiv Igmana i RS naprotiv. Ali Rade,Rade i ti zvaljavi Ja volim Srbiju ste zgadili se i Srbima s obe strane Drine. Pa gde nadjose takva spadala. Aj vozGa
M

Makednosko govece

pre 4 dana

Ahaahaa....grohotom se smejem, grohotom.
M

Ma daj vide

pre 4 dana

Pisanja gluposti.Mi nismo u stanju da pobedimo Bugarsku na domacem terenu nego cemo Dansku na neutralnom.Mi ako izvucemo bod bice dobro a onda da molimo Boga da Englezi pobede Slovence sa 2 gola razlike,Turska pobedi Cesku i Portugal pobedi Gruziju.
L

Laker

pre 4 dana

Lozimo se lozimo gas po ceo dan
M

Makedonsko govece

pre 4 dana

Sto bi Ziva rekao, to je bata Djorina skola. Misko taksista mi juce kaze da nam fali jedan u kalf liniji da osvojimo prvenstvo.
c

cule87

pre 4 dana

Za koga vi pišete ove gluposti ložačke, možda za klince koji još pojma nemaju ni gde žive ni ko su Srbi... Kako vam neće biti glupo večeras potrošenog vremena za pisanje ovog teksta,mene bi ubila sramota...
N

Nece prijatelju videces

pre 4 dana

Nece im biti zao vremena veruj, nego ce kao po obicaju da traze krivce kao i svaki put i prave se ludi na to sto im je 95% fudbalske javnosti ukazivalo na probleme vec godinu, dve... Savez politizovan kao nikad, vode ga poslusnici, selektor upitnog znanja ali zato bahat covek placen kao da je Murinjo,a ne znamo na osnovu cega prima toliku platu, povrh svega izgleda i da ozbiljno pije, atmosfera u svlacioni ko zna kakva, kapiten posle prve utakmice obori nos sto nije igrao i pokusa da zapali svlacionicu neprimernim izjava, i svi ce se do veceras praviti slepi, a posle ispadanja ce na jednom sve da vide i spoznaju, sto ljudi vec odavno pricaju. Znaju oni to sve ali se iz nekog razloga prave blesavi.
n

ni za klince

pre 4 dana

Nije ovo ni za klince, oni nisu gledali Vruc vetar i Bolji zivot
c

cule87

pre 4 dana

i već vidim izjave: bili smo dobri, ponosan sam na igrače, nije htela u gol, nismo imali sreće. ovaj trčao ovoliko, pasova onoliko... jednu stvar zaboravljamo, nije problem ni selektor ni savez ni predsednik-problem je narod koji njih bira, toleriše, trpi, kako god... citat iz jednogalo boljeg filma: nije Sloba kriv, mi smo ..vna!
P

PG21

pre 4 dana

Kako me nervira kad ubacite u tekst komuniste!
B

BEZ STIDA

pre 4 dana

A navijaš nenervirajuće za Crvenu zvezdu ili Partizan?
P

PG21

pre 4 dana

Baš naprotiv. Navijač lokalnog kluba.
M

Miauu

pre 4 dana

Vi ses!! Goodbye na danckom! :)))))))
L

Lerim

pre 4 dana

Danas dolazi na naplatu Danska '92,ako ovi mladji ne razumeju neka guglaju.
C

Cane Kurbla

pre 4 dana

Ljudi grcaju u besparici i dugovima, sigurno je ovo za nacionalni ponos i sve u tom stilu. Manite se ćorava posla vi takozvani sporcki novinari i sporcki radnici.
R

Rubikova kocka

pre 4 dana

Pa sta radiš ovdje idi na portale za posao!
S

SSSS4C

pre 4 dana

Napred Srbija
N

Nannanannan

pre 4 dana

Najbolje kao protiv Portugala, Mitrovica ubaciti u drugom poluvremenu. Tad ce se ionako sve lomiti, a bice svez.

Banatski Rendžer

pre 4 dana

PODVARAK OTPISANIH
V

V. Bulatović

pre 4 dana

Napisao neko da se ubaci Ratkov. Nek to ponove još tri-četiri komentatora i Piksi će odmah da prepiše u svoj tefter i da ubaci momka. Treća utakmica a on i dalje traga za postavom i formacijom. A kad se odluči za neku formaciju ne treniraju akcije prilagođene postavci i rivalu nego vjerovatno kaže igračima na treningu da trče oko terena i rade sklekove. Zato ne mogu akciju da naprave na teren kad izađu.
M

Marinjo1

pre 4 dana

Da mi je samo znati zasto se potpisivao novi ugovor pre EP? Ovo ako se ne dobije, ide otkaz. Veliki Antic je dobio otkaz zbog greske u kvalifikacijama i ako smo do poslednje utakmici bili u igri za baraz. Bez pobede protiv Kameruna i (ili) Slovenije ili Danske i Svajcarske je za otkaz , ako zelimo da nspredujemo i postavljamo vece standarde. Srecno orlovi veceras!

Delija

pre 4 dana

Kako god, ali veceras ako nedate sve od sebe onda se j..t kolektivno. SVIM SILAMA NA dance, pa kako bude, BEZ RESPEKTA BEZ STRAHA SVI U NAPAD.
D

Druze daju

pre 4 dana

Oni uvek sve od sebe nego oni NE ZNAJU da igraju fudbal.
M

Moremo

pre 4 dana

Potreban nam je pogled na fotografiju autora svakog jutra.
B

Buljko

pre 4 dana

Imam jedan dobar vic... Gledaju otac i sin konferenciju Stojkovića pred utakmicu sa Danskom i Piksi kaže, , verujte u nas sutra uveče'' a sin se okrene ka ocu i kaže mu,, Tata, ja ovom čoveku verujem' '....
D

Daj jos neki citat

pre 4 dana

Kad si tako nacitan i elokventan
Z

Zvezda 91

pre 4 dana

3:0 za Dance lagano.
S

Srbiji

pre 4 dana

Je smjena generacije neminovna ne zbog godina vec zbog ne zalaganja
М

Митт

pre 4 dana

Кад би више играли фудбал, а мање цитирали и политичили можда би смо нешто и урадили.
A

Andjus govedo

pre 4 dana

Mi smo psiholoski lose pripremljeni za utakmice Ep-a. Pocinjemo da igramo tek posle 20-og minuta. Do tada ogroman strah i nesigurnost.
M

Mi pa mi

pre 4 dana

Meni se svidja sastav. Godinama smo ozbiljna sila.Mi najbolje igramo kad su nam Brnovici,Mitrovici,Pavlovici,Lukici,Mijatovici,Nadji,razni Kraljevi najveci aduti. Tad smo sila. Selektor samo treba da doda Zivkovica i jos po nekog Mitrovica iako realno niko vise ne igra sa klasicnim panjem to jest sa centarforom. Ali mister Piksi majstor svog zanata vara protivnike i stavlja duplog centarfora. Drzi Vlahovica. E narode moj. Ovde ne valjaju samo tri igraca Tadic,Jovic i Rajkovic. Pogotovo Tadic je los. Los je i zbog izjave da bi srednji red bio strasan da igra sa Milivijevicem i Maticem.Moze li se ikako ugurati jos neki kapacitet Mitrovica da nam budu sve zvezde koje cestito ni drugu ligu ne mogu igrati. Piksi "Zvezdasu" vrati Gudelja. I eto ti razloga da navijas za protivnika.
Т

Тузор

pre 4 dana

Још нешто о дресовима: Ми смо у Уругвају 1930. играли у дресовима претежно црвене боје, па претпостављам да то није било због комунизма. Осим тога, ако су Данци вечерас формални домаћини, онда би ми требало да играмо у "гостујућим" дресовима беле боје "оперваженим" плавом, с обзиром да ће Данци играти у својим традиционалним црвеним дресовима са нешто белих елемената. Па онда нека буде као пре 43 године, и што се дресова и што се резултата тиче: https://www.youtube.com/watch?v=MA2MXTGgkWM .

Bojank91

pre 4 dana

Verujem da je i igracima bitna boja dresa od igre
Z

Zvlat BG

pre 4 dana

"Dakle, tako, kuća gori, temelji se ljuljaju, sve se ruši, a gospoda krenula na piknik!"
I

IMAM REŠENJE

pre 4 dana

Vidić predsednik FSS, Paunovića selektor A tima.
P

PODRŽAVAM...

pre 4 dana

... I prolaz dalje i ostavke Džajića, Nedimovića i Stojkovića.
V

Vdusan

pre 4 dana

Mi najbolje igramo kad su tribine prazne… tad nema od priprema teskih nogu, od publike pritiska, od sparine kolabiranja, hendikepa zbog povreda, itd…
S

Suhoj37

pre 4 dana

Mi najbolje igramo kada smo bez pritiska. Kada igramo bez pritiska, možemo svakog da pobedimo a kada imamo pritisak u glavama (kao sada da nam treba samo pobeda i ništa više) tu može svako da nas nakanta. Zadnji put kada smo pod pritiskom odigrali fenomenalno bilo je protiv Portugala u gostima. Nadam se iskreno da ćemo danas pobediti Dance, makar minimalno.
J

Jesmo li imali

pre 4 dana

pritisak i protiv Madjarske, Bugarske i Slovenije? Ogroman pritisak, steta.
M

Makks

pre 4 dana

Jesmo li imali pritisak pritiv Madjarske, Bugarske i Slovenije? Probaj ponovo, nesto si pomesao.
S

Suhoj37

pre 4 dana

@Jesmo li imali @Makks Pa na neku ruku da. U pitanju je bila takmičarska utakmica. Ja sam mislio na situaciju kada utakmica više nema takmičarski značaj jer smo se plasirali ili nismo. Tada igramo hladnih glava i igramo dobro.
O

Op,

pre 4 dana

Op, cvrc, bilo je

The KING sa Sportske

pre 4 dana

Na zalost idemo kuci mi partiju sa mudima kao Hrvati juce necemo pruziti pa makar da tako ispadnemo. Bice kukavicko bunarenje na mitrovica iz nekih prekida.
c

cule87

pre 4 dana

Niko ne ide kući, nego idu momci na more, Maldive, Ibice, Sejšele... Samo da braća izdrže još 90 i kusir minuta!
L

Laki Pfc

pre 4 dana

Citam i pitam se sta je bilo u glavi autoru ovog teksta.
a

ajde bre

pre 4 dana

tastatura junaci el ima bar nesto pozitivno da vidite il ste po defoltu mracnjaci ,nezadovoljni sobom ili zivotom koji zivite..???
D

Delija penzioner

pre 4 dana

Ajmo pobeda danas . NAPRED SRBIJA
D

Dejček

pre 4 dana

Malo si pomesao lončiće. Prezadovoljan sam svojim zivotom i porodicom i biznisom. Bas zato sto znam koliko mi je odricanja bilo potrebno da stignem do ovde, nemam razumevanje za suprotno. A suprotno gledam u nasem fudbalu od kad sam klinac, znaci vec dobrih 2 decenije. Bljesak je bio Antić, bljesak je bio kvalif.svetsko i nista vise. Ovo nije bljesak, ovo je prasak.
S

SimaAlkos iz Debrca

pre 4 dana

Pozitivno je sti ce Šurbatovic uzeti jos premija
V

Voždovac

pre 4 dana

Pa mogli bi bar jednom da zasluže podršku.Da prestanu da kukaju i traže izgovore već da izađu na teren i pobede.Ne moraju da pobede, neka daju sve od sebe, neka popadaju od trčanja, neka se vidi jeb..na želja i volja.Neka gube pa neka se vrate i pobede, neka ne odustaju do zadnjeg sekunda, neka uđu u šmekersku borbu , neka ne daju nijedan duel .... onda mogu da očekuju i podršku kakvu treba da imaju !!
M

Makks

pre 4 dana

Ima pozotivno. Ako i izgubimo necemo biti porazeni jer nije kome je receno nego kome sudjeno je.
V

Velika sam faca

pre 4 dana

Pisem "el", malo sam nepismen ali bitno da sam optimista bez osnova.
B

Baxter88

pre 4 dana

Ne znam gde vise ljudi da nadju neki optimizam kad vec decenijama od njih imamo samo prazne price van i jedno veliko nista na terenu! Danska nije sila al je puno ozbiljnija ekipa od nas i to ce nazalost po nas vcrs i vrlo lako pokazati i to je realnost a ne sad ne znam sta!
v

veruju u orlove

pre 4 dana

zato i daju dobru kvotu
m

milutin 15

pre 4 dana

ovo je verovatno nebitno,ne znam koje u ime nacije, odlučio da imamo jednobojne crvene dresove komunističke,zasto nije trobojka naša, mada bih ja lično voleo bele dresove, napred beli orlovi!
t

trebao je

pre 4 dana

biti plavi sorc ali iz nekog razloga ne mozemo u njemu igrati. Verovatno od lige nacija krece ta garnitura.
P

Pazi

pre 4 dana

Predstavljate nam reprezentaciju kao komunjare i partizane. Kad ulazimo u 21. vek zna li se šta?
A

Andjus je moralno dno

pre 4 dana

Napred Srbija!!!
M

Makedonsko govece

pre 4 dana

Ja zelim da budem strucni konsultatnt na RTS-u, a ne tamo neki Sarajlija? Sta ima taj iz Sarajeva da se mangupira u Beogradu? Samo mi Makedonci mozemo da komentarisemo reprezentaciju Srbije.
P

Peštarac

pre 4 dana

Какви текстови, какво ложење… Примићемо два у првом полувремену (три ако игра Сергеј).
w

wefwefwefef

pre 4 dana

koji bre vasi otpisani ,dosta vise sa tim komunizmom ,malo je zla naneo ovom narodu ,i jos ga nanosi da ne mozemo decenijama da se oporavimo
М

Митт

pre 4 dana

Тако је пријатељу. Никаква глорификација партизана и Југославије не долази у обзир. Нарочито не на спортској страници. Једно је причати о херојским подвизима појединаца из тог покрета, а друго је величати систем који је само на тлу Србије убио преко 100 000 људи у мирнодопском периоду!
S

Sekcija Lajkovac

pre 4 dana

Dok ne bude Kraljevina Srbija, Delije neće navijati na utakmicama reprezentacije!
A

Avramopolous

pre 4 dana

Koga zabole i za tu kraljevinu i za te delije...
m

možda je i ovako

pre 4 dana

Još jedan mali doprinos ljubiteljima "orlova", a velikoj i poganoj podmetačini kojom se vređaju srpski sportisti. Turci su se po svom sultanu Osmanu (koje na staroturskom znači „orao“) nazvali Osmanlije – „sinovi orla“. Na putu turciziranja Albanaca, preko svojih hodža oni nazivaju i Albance ŠĆIPETARI, koje znači na albanskom jeziku isto što i na turskom OSMANLIJE – „sinovi orla“.
c

cekaj covece

pre 4 dana

da ti nisu negde tablete ispale? Pa rekao ti je doca da ne preskaces terapiju..
A

Astral

pre 4 dana

U spicu Ratkov i Jovic, umesto Vlahovica i Mitrovica...
G

Gostiona

pre 4 dana

Momci iskidajte Srce na teren hladna glava Ajdeeeeee
j

jsd

pre 4 dana

Zna li iko kad se vracaju Piksijevi puleni. Mi grobari moramo im organizovati docek zajedno sa Rankom Stojicem. Vucelicem. Ruzicem. Tole Karadzic normalno Nedimovic. Mi smo ponosni na dostojno predstavljanje Jsd. Bravo momci jsd je uz vas. Naprijed u nove pobjede.
I

Igorrr

pre 4 dana

Vratite plave dresove! Nećemo ove crvene komunističke!
F

Fakti

pre 4 dana

Plavi su komunisticki. Nemoj da zamenjijes teze.Plava boja je bila na dresovima od 1945 do 1991. svo vreme, dosta nam je toga.

Fear The Beard

pre 4 dana

Posto Joksic ocigledno voli nase serije,i da pravi usporedbe sa nasom tuznom reprezentacijom,evo dva primera.Ljubav,navika i panika.Radnja u seriji je haoticna,bas kao sto je i nasa igra.Imamo ljubav,jer svi mi navijaci volimo fudbal,ali imamo i naviku,tj navikli smo na poraze i razocacaranja,a imamo,i paniku,svaki put kad igramo neko takmicenje.Ili je mozda jos bolji primer,Pozoriste u kuci(Savezu,reprezentaciji).
Т

Тузор

pre 4 dana

Много више бих волео да на крају утакмице запевамо: "Из ове наше победе рађа се сунце слободе!"
G

Gost iz Grocke

pre 4 dana

Povratak kuci to je sigurno🧹🧹🧹
s

sta?

pre 4 dana

Ajde momci, obradujte nas veceras , donesite makar malo srece ovom napacenom narodu.. NAPRED SRBIJA!!!
B

Broski

pre 4 dana

Спремио је Сергеј бркове
B

Buljko

pre 4 dana

Jedini lik iz serije bolji život koji bi mogao da se poistoveti sa našom reprezentacijom je Tugomir Uskoković...
Č

Četnici Sever 89

pre 4 dana

Kakvi bre Otpisani? Dosta više ove komunističke ideologije i partizanštine! Samo Zvezda! Samo Četnici!
L

Limanovski

pre 4 dana

Mili, aj procitaj opet. Nema bas smisla
P

PetrRSFC

pre 4 dana

Ovakav upis može da ima samo neko ispod 15 godina.
Z

Zoksimir

pre 4 dana

Sta je to cetnik?
y

y899890

pre 4 dana

hahahahahahha pa je l ima veci paradoks od ovog komentara sa sve niknejmom hahahahhaha,pa ovo samo u Srbiji ima
S

Sekcija Lajkovac

pre 4 dana

Nema ovde ništa čudno! Za Zvezdu je uvek navijala reakcija, beogradska manguparija, srpski domaćini, vernici, patriote! Tako da su danas na Severu njihovi potomci!
h

halo

pre 4 dana

U ovoj priči Kriger mogu biti samo Piksi i ostali poltroni vlasti koji su okupirali i uništili sve u ovoj državi, kada bi ste već da pravite paralele sa otpisanima :)))