Komentari na vest

Evropo, spremi se za kraljevsku verziju Embapea: Francuzi maltretirali nejakog komšiju (VIDEO)

P

Pep

pre 26 dana

Hrvati osvajaju!
D

DZG Rudeš

pre 26 dana

Pa, dobro, bilo bi mi drago, ali vidli bumo...Fingers Xd, svakako...Ali tu ima ala i džombi (ali i mi smo ale, da slučajno neko ne zaboravi, i džombe po iskustvu, jer fajtali smo se s najjačima)...E sad, šta bude bude, nisam dobar prognozer, ali evo ovako, "na prvu": Englezi imaju "killer" postavu, kad im čitaš tim, to je "spaljena zemlja" ladno, ali oni su vječno nabrijani, nekakva frustracija još nakon 1966, al da su jaki ko zemlja, jesu, pa, vidjećemo...Francuzi: Au...opaki...A Španci? Jbt, oni na skoro svakom većem natjecanju uberu neki "metal"...Potencijalna iznenađenja: Austrija. Posložili su se, grizu, tuku i gaze. Hrvatska? Odavno nismo "iznenađenje", daćemo masnice ispod oka svakome, nije problem, niko ne izlazi na teren protiv nas sa "koji su pak ovi", dobiće batine, a eh sad, koliko ćemo mi daleko, ne bih prognoziral sad. Srbija? Vi kao da se stalno vrtite oko sebe nešto ukrug. Ne znam, ovisi sve o vama, ako posložite glave i noge, i ako pustite te zvezda-partizan pizdarije, može biti nešto...ali vi stalno kao, "ma, šta će oni nama napravit, kakvi bre bugari" i to...okanite se tog svog ega, mitova, politike, vječne "nepravde", ratova i te "struje" koja vas stalno trese nešto...skoncentirajte se na fudbal...I nemojte da se nešto švalerišete po hotelskim sobama, bar ne na noć prije tekme...
M

Mit je Istina

pre 26 dana

DZG Rudeš, prestajem da čitam kad kažeš da je "večita nepravda" srpski mit. Prema Srbima s odvija najveća nepravda još od Indijanaca i Amerike. Glavu ne možemo da dignemo od nepravde političke, nema šta nam nisu oteli i kako nas ponižavaju. No,to nije tema ali samo nemojte vi Hrvati da nam pričate kako mi imamo mitove. Vas bez razloga voli celi svet, imate sve privilegije kao narod, činili ste strašna dela i za to vas tapšu po ramenu i ne osuđuju vas. Prosto bi mi život bio triput lakši da sam Hrvat, a ovako, sumorne godine za svakog Srbina, Srbija je lutalica koju svi pokušavaju da šutnu. A zaista nema razloga, ako je neki narod prema svima prijateljski nastrojen, to je upravo srpski narod.
D

DZG Rudeš

pre 26 dana

@Mit...Poštujem, lijep text. Pismen si, imaš stila, i to mi je drago. Da skratim, pošto sam u komentaru očito "pejorativno" pisao, poanta je, zaboravite na sve "vanjske faktore", i to je to, može se onda daleko, a kako ćete taktiku, to ovisi o selektoru. Nekad se gubi, nekad se dobiva. Igra se najbolje što se može, to je osnova svega, sam pristup.
h

haosjeto

pre 26 dana

Druze sta su mediji, koje forsiranje ovog lika. Totalna dominacija nad Luksemburgom, to je taj jgrač Mbape, ipak je presao u Real bla bla. Ne napisu kako je " Nejaki Luksemburg " primio saml 3 gola od Francuske koja je favorit da osvoji evropsko . Uzas.
M

Manje vutre

pre 26 dana

Ne prija ti nikako
D

Deutscher

pre 26 dana

Osvaja Nemacka. Nece biti lako i blistavo, ali ce biti.
D

DidierDrogba11

pre 26 dana

Francuska i Portugal prvi favoriti. Poslije njih Belgija, Njemačka, Engleska i Španija. Favoriti iz sjenke Hrvati i Italijani.
J

Jay Jay Okocha

pre 26 dana

Belgija može biti samo favorit iz sjenke. Nije to ni blizu one generacije od prije nekoliko godina kad je tu bio Eden Azar, Kurtoa, Mertens, Kompani, Dembele, Vermalen... Pa ni De Brujn i Lukaku nisu u nekadašnjoj formi, Vicel u godinama... Sa ostalim se slažem...