Komentari na vest

Buongiorno Italia: Azuri upalili alarm, razmatra se stručna komisija sa ljudima iz klubova

I

Inter

pre 1 dan

Spaleti je prosecan trener, bez plana B. Jedini njegov uspeh je titula sa Napolijem, i to je vise splet nekih okolnosti i trenutak inspiracije. Italijani imaju mnogo problema, svake godine ih drma neki skandal, ili timski (gle cuda u svakom skandalu je i Juventus) ili neki individualni (Fadjoli, Tonali). Administracija katastrofalna, klubovima se skoro onemogucava da izgrade svoje stadione, samim tim i ostvaruju vece prihode, sto bi dovelo sigurno i do poboljsanja igrackog kadra. Konstantan odlazak najvecih i vec izgradjenih igraca u druge lige koji se menjaju starijim, istrosenim, ili fudbalerima koji su u padu forme u karijeri. Eventualno dolaze neki slobodni igraci. Italijanima ni to nije dovoljno, te su pocetkom ove godine doneli i odluku da timovi vise nemaju povlastice kad dovode igrace iz drugih liga, i da nema olaksica kod oporezivanja plata. Italijani kao da svesno sami sebe unistavaju. Administracija i korupcija su srz problema. Sto se tice komisije, eto prilike za raspravu kako se neki klub gura jer je neko iz nekog kluba u toj komisiji.
J

JVPS

pre 2 dana

Uništili su Juventus, neka im inter pravi igrače za reprezentaciju.
R

Roberto Baggio99

pre 1 dan

Juventus je trebalo davno unistit ,ovde je problem trener legendo sretno .
I

Inter

pre 1 dan

JVPS@ Prvo je Juventus sam sebe unistio, a to je imalo katastrofalan uticaj i na italijanski fudbal u periodu posle toga. Nikakve veze sa ovim ovde nema Juventus, cak i u vreme dominacije Juventusa Italijani nisu uspeli otici na SP u Rusiju. Jednostavno Italija nema kvalitet, a budimo realni, ni Spaleti nije neki trener.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 23 sata

Ko je i kada unistio juventus?
S

Sferopulosov Fmp

pre 2 dana

Spaleti jeste užas od trenera, i tu nema dileme, ali treba biti realan i reći da ova Italija jednostavno nema kvalitet. Generalno najlošije EP u zadnjih 30godina. Kvalitet baš baš oskudan. Italija najgora ikad, Hrvati takodje, Holandija isto, i Nemačka, i Španija, Portugal. Jedino Francuzi objektivno i dalje imaju kvalitet. Čak su i oni u velikom padu, ali opet su dobri. Englezi kao i uvek, maksimalan hajp, a nidje pokrića. Baš tanko.
Ž

Žocova Igokea

pre 2 dana

Nije to baš tako. Kvalitet jeste dosta lošiji to svakako ali reći da su Francuzi najbolji ne bih rekao, bar ne do sada. Najviše su pokazali Španci. Nisu ni oni kao pre daleko od toga, ali svakako najkonkretniji do sada.
R

Ryan

pre 2 dana

Spaleti je trener ispod prosjeka. U...lo ga da uzme titulu sa Napolijem u nikad goroj Seriji A. Dok je vodio Udinese pa Sampu, obije ekipe je poveo u Seriju B. Čovjek vodio Zenit, đe bi svaka baba uzela titulu sa budžetom od par stotina miliona.
J

Juve 1982

pre 2 dana

Kada je prije nekoliko godina ukazao na sve ove i druge probleme u italijanskom fudbalu i neophodnost korijenitih promjena, tadašnjeg predsjednika Juventusa Andreu Anjelija, svi su dočekali na nož. A čovjek je na vrijeme upozoravao da "italijanska djeca više ne treniraju fudbal, nego igraju plejstejšn". Itd....

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 dana

To je rekao zbog Superlige a ne zbog ovog. Moras ti odmah da ubacis juventus i Anjelija.
2

2233

pre 2 dana

italija ce otvoriti vrata igracima poput tonalija, zaniola i lokatelija... hahahah ko pise ovo? pa sva trojica imala bitnu ulogu pre 3 godine na evropskom prvenstvu
J

Juventino10

pre 2 dana

Jedan od najgorih tekstova na mocartu. Kaze jedini Balotelli talenat. Pa šta je batela, chiesa, tonali itd da ne nabrajam... Ccc
I

Inter

pre 1 dan

Juventino10@ u tekstu je naglaseno talenat kao tinejdzer, ipak Barela, Kjeza, Tonali i drugi nisu bili na tom nivou u tinejdzerskim godinama. E sad to sto je Baloteli imao ludu glavu, pa niie dogurao tamo gde je trebao da dogura, to je druga prica. Barela, Kjeza, Tonali sad imaju kvalitet, ali Kjeza ima dosta problema sa povredama, a Tonali sa kladjenjem.