Komentari na vest

Belingem igrač utakmice – zasluženo

I

Ivica1708

pre 9 dana

Bleki odličan, Kejn se nije video.
Ј

Јнн

pre 9 dana

Овај клошар.... 0
N

Nisam siguran

pre 9 dana

Ja sam gledajuci utakmicu stekao utisak da je Saka igrac utakmice i to tri mesta prazno ispod njega... Kad je izasao prodisali smo i krenuli da im igramo duple pasove i prolazimo po toj strani... Odmah su Pavlovic i Mladenovic krenuli hrabrije... Dok je Saka bio na terenu samo se izbacivalo u aut,mislim da je njegov uticaj na protivnika veceras bio daleko veci nego Belingemov..
D

Dadada123

pre 9 dana

Igracki vrhunski ljudi veoma lose.Gurkanje provociranje prigovaranje simuliranje sve je to radio danas...
И

И

pre 9 dana

Понашање нула,а и није играч утакмице. Има утицај то што је играч Реала наравн... Сака данас перфектан. Да могу да бирам ко да не игра против нас,одабрао бих Саку,нек игра Белингем.
S

Sixfeetunder

pre 9 dana

Svaka Belingemu čast, ali Saka nas je realno uništio, ne bi ni polu-šansu stvorili da nije bilo njega. Kad Saka stoji daleko od gola nije opasan, al kad je primi blizu šesnaesterca, po strani, ostane 1 na 1, samo se pomoliš. Dribla na obe noge velikom brzinom, plus maksimalno zalagnje u defanzivi. Svaka čast Belingemu, ali sve što su večeras napravili bilo je preko Sake.
Б

Блејк Шилб

pre 9 dana

после битке сви су Обилићи,свака част репрезентацији на игри,остаје жал за бар једним голом.Следеће две исти темпо и идемо даље.СРБИЈА!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
С

СРБИН007

pre 9 dana

Потомак краља Џорџа!
С

СРБИН007

pre 9 dana

Потомак краља Цорџа!
U

Urke17

pre 9 dana

Ponasanje na nivou seoskog igraca. U Realu cuti kao zaliven, ovde glumi ludilo. Veliko razocarenje sto se tice ljudskosti i ponasanja, kao i njegovi ostali kolege incesti.
i

igor82

pre 9 dana

Ovi novi klinci su svi dobri i bice jos bolji. ALI su pokvreni igraci isto. Pogotovo ovi iz Reala...Bellingham, Vini Jr. itd....
c

camuga

pre 9 dana

Vrhunski igrac, ponasanje nula.
M

Mali majmun

pre 9 dana

Ahahahaha covek se nije video sem srecnog gola😆😆😆
b

bosko2020

pre 9 dana

Slava ga previse udara u glavu, samim time je postao seljacina koja se bacaka po terenu.Mozda u dogledno vreme ce postati Neymar broj 2.
Y

Yostra

pre 9 dana

Najogavniji igrač utakmice - zasluženo