Komentari na vest

A da vežemo golmana za stativu? (VIDEO)

B

Bangladeš

pre 3 dana

Šoškić i Beara... dokle više prošlost, kad će sadašnjošt? Tacno je da treba jasno definisati i ponasanje napadača koji izvodi jedanaesterac, ali je to mnogo teže nego kod golmana. Jedino prepustiti to ,,alobodnom sudijskom uverenju" pa kad se sudija i ekipa iz VAR slože priznati gol. E to bi bio sou.
d

dejanera

pre 3 dana

Jedini ispravan nacin izvodjenja penala bi bio isti onakav na koji se izvodi slobodan udarac! Ko j ejos video da prilikom slobodnjaka neko zastajkuje, skakuce, cima....zaleti se i sutni kao covek. Sve ostalo su gluposti!
c

cao cao

pre 3 dana

Pao novinar na francuze 1, pa mu smeta ponovljeni penal
L

LuloLulo

pre 3 dana

Šutnuo ko baba,odbranio mu i odmah se buni što je ovaj izasao malo sa linije, a igrao kolo dok nije šutnuo. Ako oni mogu da zastaju, moze i golman do peterca kako hoce i posteno
G

Ghoust

pre 3 dana

Svako zastajkivanje i cimanje da bude poništen penal...!!!
D

Delija penzioner

pre 3 dana

Velika nepravda i sramota ....
đ

đoša

pre 3 dana

Cilj je da se postigne što više golova, a ovamo poništavaju golove zbog milimetra?! Današnji fudbal je teško đubre, a biće i gore. Za ovakve penale kao što izvodi Levandovski ( i njemu slični) treba dati žuti karton i poništiti penal.
P

Penal

pre 3 dana

Slazem se, i kada golman odbrani penal da se igra ne nastavlja dalje nego da se lopta dodeli golmanu.
И

И

pre 3 dana

Lepo napisano. Ovo je krajnje nepravedno. U slučaju normalnog zaleta i šuta, u redu je ponoviti penal ako je golman preterao. Medjutim ako igrač ovako izvodi penal i to se toleriše, obavezno tolerisati i golmanu izlazak. Tako bi se situacija dovela u red i napadači ne bi više ovako šutirali. Ako se ti glupiraš i zastaješ, tolerišemo i golmanu, pa da vidim ko bi više ovako šutirao.
R

Rodman93

pre 3 dana

Treba zabraniti svako i najmanje zastajkivanje, ovo drndanje koje smo gledali danas, čovjek brani 18 kvadrata i treba da misli 10 sekundi kad će ovaj baksuz da šutne loptu. Idi dođavola. Ovo što je danas radio Levandovski mene bilo sramota, što rekli klinci doživio sam transfer blama da nisam drugo izvođenje ni gledao.
Z

Zocky

pre 3 dana

Otkud Rodman 93, ako je po broju dresa, bilo bi verovatno 91, 10, 69... A ako si 93 godište, ti tog gospodina si mogao eventualno gledati u poseti Severnoj Koreji... Inače sam veliki poštovalac lika i dela ovog avangardnog sportiste, ludaka, čudaka...
G

Gost13

pre 3 dana

Lepo uvedeš pravilo da od zvižduka ima 3 sekunde da šutne penal. sve preko toga računa se kao promašen. Pa da vide.
A

Arturo Vidal u Juventusu

pre 3 dana

Kad se lomi utakmica, jako i u rašlje. I to ne jednom
D

Drvo

pre 3 dana

ženski fudbal

Bojank91

pre 3 dana

Baš sam se pitao šta je sa tim pravilom da izvođač ne sme da stane na putu do lopte?
v

vlajko jagodinac

pre 3 dana

Jel se sećate kako je Djibril Sise puk'o penal kad je igrao za Olimpijakos? E, tako treba.
z

za panatu je igrao

pre 3 dana

kralju
ј

јс

pre 3 dana

па нек изађе ко Дудек ономад
K

Konacno

pre 3 dana

Jedan dobar komentar sa prvenstva. Konacno novinar sa stavom.
K

Kleo

pre 3 dana

Treba dati zuti karton svakom ko ovako pokusa da izvede penal, kao sto pise u tekstu, nije im dovoljno 15 kvadrata gola, nego moraju ovako da zastajkuju i glupiraju se, i tako je uspeo da promasi. To sto je Menjan iskoracio sa linije mu ovde nije dalo nikakvu prednost, treba da gleda u pasulj kad ce ovaj nesretnik da se nakani da sutne i da prema tome tempira svoju reakciju.
P

Preciznije

pre 3 dana

*18 kvadrata tj. nesto malo manje od 18
C

Cpt

pre 3 dana

Gledamo ovakva izvođenja već neko vreme i nije mi jasno kako je ovo dozvoljeno? Ako šuter može ovako sa secka onda treba i golman da se kreće slobodno po petercu…
T

TD

pre 3 dana

Jedan je Simone Zaza!
R

Realnost

pre 3 dana

Realno stvarno su golmane podredili,pusti kao u rukometu pa ako si majstor daces,ovo je cirkus zastaje 5 puta pre nego sto dodje do lopte
Y

Yxcvv

pre 3 dana

Ono sto radi Zorzinjo je za zatvor a sve vise ga kopiraju. Stvarno bi trebalo zabraniti to poskakivanje.
r

rea

pre 3 dana

Ovo što je Levandovski uradio nije poskikivanje, nego zastoj zbog kog se penal automatski poništava i lopta ide protivniku.