Komentari na vest

Udar na jednog moćnika i disciplinski postupak protiv Zvezde: Stop torturama i bahaćenju

M

Major

pre oko 2 sata

Od najgoreg saveza u celokupnoj strukturi sporta u Srbiji ništa se pametno ni ne očekuje...Rukomet kao sport je doveden u status amaterizma u Srbiji i ispod je svih ostalih sportova . Normalno da ce tutankamoni rukometa u Srbiji koji se u okrecu po funckijama u pojedinim klubovima i savezu da glume ludilo , ali moze lako da im se desi da nakon ovog potencijalnog sukoba konacno izlete iz ušuškanosti sitnog ćara ovog lepog sporta ...
D

Dvostruki

pre oko 2 sata

A muski selektor od strane Jovanovica i Mandica. Njima se moze ! E zato je sve ovako u drzavi !
I

Istina=

pre oko 2 sata

Nije RSS NEGO PARTIZAN...Nemoj te nas praviti BUDALAMA.
.

.....

pre oko 3 sata

Nisam bas upucen i nije lepo sto su odbili, ali Sa kojim pravom ce RSS da kazni devojke?? Igranje za drzavu je licni stav i nema osnova da se kazne. Kao sto KSS nije kaznio Jokica, FSS mitrovica itd itd... Ne znam u rukometu, al u kosarci i fudbalu klubovi su duzni da puste igrace u odredjenim terminima, u ostalim imaju pravo da im zabrane, kao NBA sto radi, jer su ugovorom vezani za klub a ne savez.
F

Filmska predstava

pre oko 3 sata

Bravo za rss i delovanje sledeći put bi se taj bahati vujko popeo na glavu maltretira onog nesrećnog brkovica lično sam gledao Katastrofa jedna
B

Banja_Slatina

pre oko 3 sata

Prilično je oštroumno pokušati otjerati iz ženskog rukometa vjerovatno jedinog čovjeka koji ulaže toliko vremena, novca i energije u pokušaju da napravi nešto. Svaka čast.
S

Slatina banja

pre oko 2 sata

Neće njega niko da otera ali čovek mora da se nauči da se ponaša normalno i da zna da je Srbija svetinja
P

Prpa

pre oko 3 sata

Opet isao predsednik saveza u rk Partizan po misljenje. Vi i vasa saopstenja. Samo ovde cvikate ne smete da polivate kao ove iz Vojvodine.
B

Bato prpa

pre oko 3 sata

Od koga prpa, pijanog vujka ahahaahahahahahahaahahahahauahahahahaahahahahaahahahaha

Okvc

pre oko 3 sata

Ko o cemu kurva o postenju
V

Vuk Č

pre oko 3 sata

Jesu li to ovi iz RSS što ih je postavio RK Partizan nakon što su na beskrupukozan način rasturili prethodni saziv. Da bi postavili svoje ljude. Sada RSS vlada grupa kriminalaca iz Partizana i to zna cela Srbija.
D

Dzudo

pre oko 3 sata

Ja ga znam najbolje koliko je to bahat čovek taj vujko
С

Скандалозно.

pre oko 3 sata

Тон и бокабулар овог саопшења је сраман. Ово као да је писао неки пијани навијач а не да је званично саопштење неког спортског савеза. Тешко да ће се оваквим саопштењима било какво стање средити. Апсолутно није битно ко је крив, јер оваква вербална бахатост кровне организације је скандалозна.
N

Ne glumite

pre oko 3 sata

Sta ocekujete. Pravi te se da ste nevini. Vi ste najvece zlo koje je bilo u rukometu. Savezom upravlja Mrk Partizan,vec 20 godina.
к

коментатор

pre oko 3 sata

Зашто нисте написали именом и презименом ко је тај човек, односно моћник.
d

dejan8887

pre oko 3 sata

Milan Vujko, Milenijum.
R

Ristanović

pre oko 4 sata

Treba kazniti i klub i igracice.Ipak,mislim da bi kazne trebalo da budu minimalne,a ne maksimalne.Potruditi se da se zakopaju ratne sekire.Svi koji su u rukometu znaju da nam je svaki covek,svaki igrac,svaki klub,neophodan u ovom momentu.Saopstenje na saopstenje,kazne,pretnje,pritisci,prozivke.....Nema kraja tome ako se ovako nastavi.I sve to na stetu rukometa,na koji se si pozivaju.
D

Dejoooo

pre oko 3 sata

Ristanovicu sram te bilo ti pricas o kaznama ,a neznas pozadinu svega.Procitaj S.zurnal o ovom slucaju pa javi se.Sram te bilo devojke blatis bez okakvog razloga.RSS nek razmisli da nije pozurio s informacijom ,i zasto je pozurio.
O

Operacija beograd

pre oko 3 sata

Vujko je u Zrenjanin hteo da se bije sa sljivom , pre neki dan maltretira brkovica pod dejstvom alkohola na očigled 200 ljudi opkolio ga sa telohraniteljima , onaj saja ga pumpa i pali i pritom ga šiša za pare , pa zamislite da takav čovek bude predsednik