Karlik Džons (©ABA liga)
Karlik Džons (©ABA liga)

Karlik Džons: Nikada se neću zasititi ovih navijača

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.09.24. | 22:15

"Bila je četvrta četvrtina i pomislio sam, čoveče pa oni još ne prestaju sa navijanjem. Zato sam rekao saigračima da mislim kako je ovo dvorana u kojoj mi nikada neće dosaditi da igram", kazao je sjajni plejmejker

Ono što su navijači Partizana očekivali od Karlika Džonsa, to su od njega i dobili već u prvoj utakmici. U sigurnom trijumfu nad Borcem (96:66) je bio najefikasniji pojedinac na meču sa 14 sakupljenih poena, a posle meča je najviše vremena posvetio neverovatnom ambijentu koji su priredili navijači.

"Sada je bilo još luđe nego prošli put na Sajmu", kazao je Džons po završetku utakmice pa dodao: "Od zagrevanja do poslednje sekunda utakmice, stvarno sam uživao. Navijači su sjajni, drago mi je što smo upisali pobedu. Uživao sam u momentu, kao i svi moji saigrači."

Izabrane vesti

Kako kaže, neće se nikada zasititi igranja u ovakvoj atmosferi.

"Bili smo na klupi, bila je četvrta četvrtina i pomislio sam, čoveče pa oni još ne prestaju sa navijanjem. Zato sam rekao saigračima da mislim kako je ovo dvorana u kojoj mi nikada neće dosaditi da igram. Samo ljubav i podrška. Igrao sam na mnogim mestima, ali ovako nešto nikada pre nisam doživeo. Ovo je neverovatno, radujem se igranju ovde tokom cele sezone."

Za kraj se dotakao i nedavne utakmice koju su odigrali protiv aktuelnog evropskog prvaka, Panatinaikosa, pod vedrim nebom Atine.

"To je takođe bilo impresivno, 40.000 navijača, igranje napolju je bilo novo za mene. Sjajno iskustvo koje ću zauvek pamtiti, ali i dalje mislim da su naši navijači glasniji", zaključio je sjajni plejmejker.



tagovi

KK PartizanKarlik Džons

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara