Đorđe Gagić (©ABA liga)
Đorđe Gagić (©ABA liga)

Gagić: Partizanovi navijači ne biraju utakmice, svaka čast na atmosferi

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.09.24. | 21:36

"Crno-beli su evroligaški tim u svakom smislu te reči. Igraju svaku utakmicu maksimalno. Kada smo izgubili snagu, pokazali su kvalitet i to je to"

Vratio se ponovo Đorđe Gagić pred Grobare. Ovog puta u dresu čačanskog Borca na otvaranju nove abaligaške sezone. Ekipa mu je upisala ubedljiv poraz (96:66), ali i pored toga je iskusni centar posle meča bio zadovoljan prikazanom timskom partijom.

Pojedini deo navijača ga je dočekao zvižducima zbog stvari koje su nevezane za teren, drugi ga je pak pozdravio aplauzom. Kako god, Gagić uvek, pa tako i sada o navijačima nekadašnjeg kluba priča u superlativima.

Izabrane vesti

"Prelepa atmosfera, pričao sam igračima da su ovo navijači koji ne biraju utakmice. Stvarno je bilo fenomenalno, svaka im čast na ovome i želim im srećan početak sezone", istakao je Gagić na početku razgovora.

Kako si video sam tok utakmice?

"Da se razumemo, oni su evroligaški tim u svakom smislu te reči. Igraju svaku utakmicu maksimalno. Kada smo izgubili snagu, pokazali su kvalitet i to je to. Ja se osećam dobro, lepo mi je da se vratim kući, mnogo sam srećan i zadovoljan."

Pričao je Gagić i o ciljevima u ovoj sezoni.

"Ciljevi su nam da uđemo u plej-of, videćemo kako će to ići. Mislim da smo igrali dobru utakmicu bez obzira na rezultat. Čekamo naredni meč spremni, da sa istom energijom uđemo u njega", završio je Gagić koji je u svom timu bio najefikasniji sa 13 postignutih poena.


tagovi

Đorđe GagićKK Borac ČačakKK PartizanABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara