(Star sport)
(Star sport)

Bambi Tošić svirao kraj: Vidimo se u nekoj drugoj ulozi

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 21:57

Bivši as Partizana i reprezentativac Srbije okončao karijeru

Klub fudbalskih penzionera jači je za još jednog člana. I to kakvog. Znamenitu karijeru okončao je Zoran Tošić.

Posle skoro dve decenije aktivnog igranja, popularni Bambi je rešio da se povuče sa scene, na koju je zakoračio kao talentovani dečak, kad se pojavio u opremi Budućnosti iz Banatskog dvora.

Izabrane vesti

Onda, redom, Banat, Partizan, Mančester junajted, Keln, CSKA, ponovo crno-beli, kineski Tajdžo, Tobol u Kazahstanu i za kraj grčka Lamija u kojoj je bio od januara 2023. do leta ove godine. Kako mu je ugovor sa Grcima istekao, nije našao novu sredinu u kojoj bi igrao, odlučio je da odsvira kraj.

Nažalost, svemu dobrom jednog dana dođe kraj. Nadao sam da ovaj trenutak nikada neće doći, ali sada sam siguran da je vreme da zavrsim fudbalsku igračku karijeru“, objavio je Tošić na Instagramu.

Bogami, kad se pogleda njegova biografija, deluje impresivno.

Kao klinac sam sanjao da zaigram za Partizan, Srbiju i Mančester junajted, imao sam sreću da snove ostvarim u 21. godini. Od Banata i Partizana do Mančester junajteda i CSKA Moskve. Povratak u Partizan, potom Tajdžo, Tobol i za kraj Lamija. Mnogo trofeja, pobeda, uspona i padova, ali ljubav je uvek bila tu. Hvala porodici, koja je učinila mogućim ovo putovanje. Hvala trenerima, saigračima, svima koji su bili uz mene svih 20 godina“.

Izdvojio je nekadašnji krilni napadač, kao naročito drag, boravak u reprezentaciji (76 utakmica, 11 golova).

Posebno sam ponosan na deset godina igranja za svoju zemlju, Srbiju. Uvek sam sa posebnom željom nastupao za reprezentaciju. Na kraju, veliko hvala navijacima klubova gde sam nastupao, uvek sam osećao iskrenu podršku“.

Bambi više neće igrati, međutim...

Izlazim iz kopački, ali fudbal i dalje ostaje moja najveća ljubav i strast. Vidimo se u nekoj drugoj ulozi“, pojasnio je Zoran Tošić.


 


tagovi

FK PartizanZoran Tošić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara