Komentari na vest

Nije sve idealno u Parizu: Sportisti se žale na hranu, krevete, a Britanci doveli svog kuvara

Č

Čvarci moji ima da vas se poželimo

pre oko 2 meseca

Ehhh sada nemoj da si na kraj srca.Sve to što si nabrojao nema više u Srbiji ili je ostao mali procenat.Gde su ti svinje i svinjogojstvo, gde su ti patke, guske za dušeke tj. perje, gde su ti neke poljane da se može izgraditi neki normalan OI smeštaj, a tek gde su ti šljivici za rakiju.Nema, ali imamo metro koji ko zna čemu služi, tako da bi se nekako snašli za prevoz, imamo betona i betonskih površina na izvoz, e a i u drečaljkama na splavovima nismo za baciti ono kao perfomans, a imamo i čuveni balkon, tako da možda nam samo malkice tu i tamo nešto fali, ali da bi bili dobri domaćini bili bi.
P

Pa1

pre oko 2 meseca

U Tokiju je hrana bila vrhunska( zastupljene sve svetske kuhinje) i nije bilo ograničenja u količini. Prevoz je bio dosta loš i spor ali oni su to pravdali " korona uslovima"( svaki mini bus je bio zapečaćen). Kreveti su bili isto od kartona, prilično tvrdi i karton je užasno smrdeo. Srećom klima uredjaji su radili inače bi bilo neizdrživo obzirom na vlažnost vazduha. Takodje 2 kupatila na 10 ljudi. Sve u svemu daleko je to od nekog luksuza!
2

2024

pre oko 2 meseca

Ma nije moguće.Francuzi pokušavaju da se srede, a samo četiri godine su imali za pripreme.Koga briga za hranu, smeštaj, prevoz važno je bilo osmisliti kako otvoriti OI.Sve što je najlošije, najpogrdnije, najodvratnije, sav taj bolesni razvrat u današnjem društvu trebalo je osmisliti i predstaviti na događaju koji se zove Olimpijske igre.Zašto sam ja bio u ubeđenju da su OI nešto vezano za sport ne znam, ali pade mi nešto na pamet.Zamislite da smo mi bili organizatori OI i bilo šta slično napravili, a tek o smeštaju, hrani, prevozu mislim da bi se OI prekinule i bile bojkotovane.Samo ipak je to Francuska jedno excuse-moi avec un sourire moqueur i sve je zaboravljeno.Pričaćemo potomstvu kakve su to ne zapamćene OI 2024 bile.
K

Kakav OI ljudi moji

pre oko 2 meseca

Šta misliš kako bi Srbija majka organizovala OI?!Kantina sa čvarcima,slaninom i kobajom,kulen,pljeskavica, ćevapćići,burek,šarma i prebranac.Ja garantujem da ne bi pao nijedan rekord od silne zasićenosti!A tek prevoz,pa to bi bilo kao sinhronizovano plivanje a ko zna,možda bi Željko ustupio vazdušnu taksi eskadrilu pa bi leteli ko lastavice.O smeštaju i udobnosti da i ne komentarišemo,dušeci od ćurećih perja za miran san i novi dan!Bile bi to najlepše olimpijske igre još od grčkog vremena a najveće zasluge poneo bi naš kapetan od belu lađu,jedan jedini i neprikosnoveni lično!