Foto: Reuters
Foto: Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Pobedu HSV-a kombinujte sa golovima, Borac i Željo ne obećavaju goleadu

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.11.20. | 11:06

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 9. novembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
ARGENTINA - LIGA KUP | 21:00
Independiente - Colon
ID: 5198753

Jeste sastav iz Aveljanede pre par dana obezbedio plasman u osminu finala Kopa Sudamerikane i jeste minimalcem savladao Sentral Kordobu na startu takmičenja u Liga kupu Argentine. Međutim, Kolon je još inspirisanije i ubedljivije dočekao povratak fudbala u Argentini. Sa par vaspitnih, pokazao je Krespovoj Defensi ko je gazda i poslao je poruku ostalim timovima koji će kad tad doći na red. Međusobni dueli poslednjih godina favorizuju ekipu iz Aveljanede, ali ovo nije idealan trenutak za ukazivanje poverenja Independijenteu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.88)
Vredi probati
HOLANDIJA 2 | 21:00
Utrecht II - Roda
ID: 5193768

Dueli ova dva tima uvek donose golove na obe strane. U poslednje dve godine odigrali su četiri utakmice i svaki put zaokružili tip GG3+. Na mečevima Utrehtovog drugog tima, u poslednje vreme pljušte golovi. Palo ih je ukupno 25 na prošlih pet mečeva, dakle prostom računicom dolazimo do proseka od pet pogodaka po utakmici u poslednjih mesec i po dana. Zato nas ne bi iznenadilo da se večeras u Utrehtu nastavi po sličnom principu.


Oba tima daju gol

Tip: gg4+ (2.2)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 20:30
Holstein Kiel - Hamburger
ID: 5192923

Hamburger je jedan od dva tima koji ne znaju za poraz, a mogao bi da se šepuri maksimalnim učinkom da mu u prošlom kolu u gradskom derbiju Sankt Pauli nije uzeo dva boda. Dinosaurusi se nadaju povratku na pobednički kolosek protiv šestoplasiranog tima koji je u poslednja dva meča uzeo samo jedan bod. Odbrana Kila strepeće protiv najefikasnijeg napada Cvajte (15 golova iz šest utakmica), a nama deluje da će domaćin pokleknuti na svom Holštajn stadionu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (2.25)
Fiksevi dana
POLJSKA 1 | 18:00
Pogon Szczecin - Bielsko Biala
ID: 5194033

Ne bi trebalo očekivati previše golova, ali pobeda Pogona ne dovodi se u pitanje protiv najporoznije odbrane poljske Ekstraklase. Na stranu što ima znatno kvalitetniji igrački kadar, domaćin će biti posebno motivisan činjenicom da ga trijumf na domaćem terenu vodi na deobu treće pozicije. Uz to Ponos Pomeranije je u poslednja dva meča pobeđivao tim iz Bijelso-Bjiale sa po dva, odnosno tri postignuta gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.52)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 1 | 20:30
Shelbourne - Shamrock
ID: 5198884

Lider na tabeli nema poraz, upisao je svega tri remija, a odoleo mu je upravo Šelburn i to u Dablinu pre dva i po meseca u duelu koji je završen bez golova. Sada Šamrok želi da naplati duplo, a u prošlosti je neretko znao da pošalje tri ili više lopti u gol ovog rivala. Teško da će Roversi dopustiti gradskom rivalu da se dva puta izvuče i ponovo odoli njihovoj ubojitoj navali koja sa 2.6 golova po meču, slovi za ubedljivo najbolju u prvenstvu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.47)
Fiksevi dana
B I H 1 | 18:00
Borac B. - Zeljeznicar
ID: 5195010

Borac ima perfektan skor kod kuće gde je u šest mečeva primio samo jedan gol, Željo je neporažen na gostovanjima ove sezone, a uz to je i najbolja odbrana lige sa samo šest lopti u mreži posle 13. utakmica. Iako mediji u Bosni i Hercegovini najavljuju otvorenu utakmicu, ovi rivali su pre nekih šest godina uspostavili šablon od kojeg retko odstupaju. Samo jednom u poslednjih šest međusobnih duela prebacili su brojku od dva gola, pa ne deluje baš da nam ovog popodneva spremaju goleadu.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.55)

tagovi

sportsko klađenjeInternet klađenjeklađenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara