Komentari na vest

KRAJ: Alba - Partizan Mozzart Bet 83:94

M

Mighty King

pre 5 meseci

Od te rabote za Partizan nema ništa. Ne treba se paliti bez veze jer realnost nije obećavajuća. Danas idu Turci na Turke i Španci na Špance, a ni Realu ni Feneru nije potrebna pobeda. Ja ne mislim da oni imaju razloga da grizu za nas umesto za svoie zemljake. Surovo je, ali mislim da je tako. Postoji mikron šanse da nas spase Zvezda koja bi mogla da rasterećena dobije Efes u poslednjem kolu. To je moguće jer Zvezda nije slaba uopšte. I tu je veliko pitanje da li će želeti da se bore nama u korist. Dobro ste pročitali - mislim da nam je slamka spasa više u Zvezdi nego kod Fenera. Tanko je, ali moja procena je za to oko 15 : 85 %.
H

Hahahah

pre 5 meseci

Gde su sad oni cigani koji su rekli da gubimo od albe, pa nismo mi vas cirkuzantski klub
P

Preža

pre 5 meseci

Realno Partizan može i do 9 mesta. Fener dobije sutra Efes, Real Baskoniju. Zadnje kolo Efes- Zvezda, i Virtus - Baskonija.
Г

Групни

pre 5 meseci

нажалост ... лабудова песма против последњепласираног ....
D

Diman 79

pre 5 meseci

Bićemo najbolji, kad je najpotrebnije
O

Oh yeah

pre 5 meseci

To naše najbolje više nije dovoljno. Ne odlučujemo sami o sebi, u tuđim smo rukama. To je važno znati pre bilo kakvog pisanja.
S

Smislov

pre 5 meseci

Partizan se zaista muči cijelu sezonu. Ni gore ekipe ni bolje publike. Nesportski faul Kabokla je zaista smiješan. Prirodni pokreti, nikakva povreda, nikakva namjera. Do tada sam gledao, više ne. Nakon takve smiješne odluke, od sudija do kraja možeš svašta očekivati.
g

gost u gostima

pre 5 meseci

invalidi ce i ovo dovesti u neizvesnu zavrsnicu a onda ce po starom dobrom obicaju izgubiti.
n

neutralan navijac

pre 5 meseci

Svskako Partizan nece u top 10..ako Efes sutra pobedi ide Efes
P

Preža

pre 5 meseci

Ladno Partizan dobija ovo, a onda rutiniranje Valensije pred krcatom halom. A mi da se ozbiljno pripremimo za finiš ABA lige, mada više ne vidim smisao osvajanja iste osim prestiža nad grobljem.
V

Valensija

pre 5 meseci

gubi 30 kosa od Asvela rodjo,tako da ako njih ne dobijete kuci ubite se
B

Bruka

pre 5 meseci

Protiv Olimpijakosa četiri puta Avramovic prodor i sam ispod kosa promasuje, večeras se ponavlja. Razlog indolentnost i preterana opuštenost. Na treningu bi mi 100 puta to vežbao, neverovatno. I umesto plus 17 na poluvremenu sad je plus 13.
T

Tomislav V

pre 5 meseci

Ovo što Avramović maši, dvokorak sam ispod koša i ne položi, pa ovo je neverovatno, nemoguće i neshvatljivo. Poražavajuće kako god da se utakmica završi.
d

daj boze

pre 5 meseci

da izgubimo, taman i za kladionice i da odmorniji docekamo aba play off.. u evroligi dobiti dva meca u gostima i ako budemo 10-ti je nemoguce sa ovom formom
K

Kop

pre 5 meseci

Slažem se, ne treba juriti ovo 10 mesto, odmoriti igrače za najvažnije mečeve ove sezone, to jeste aba lige.