Romanić (©Starsport)
Romanić (©Starsport)

Ni Turska, ni Partizan, ni Vojvodina: Romanić ostaje u Pančevu

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.09.24. | 18:12

Fudbaler hteo samo među crno-bele, ali do dogovora klubova nije došlo

Najbolja ponuda je stigla iz Turske i delovalo je da će Lazar Romanić karijeru nastaviti u Rizesporu, međutim, u samom finišu letnjeg prelaznog roka – sve je propalo.

Kako saznaje Mozzart Sport, Romanić nije želeo da karijeru nastavi u Turskoj, iako mu je Rize nudio najbolje uslove. Njegova želja je bila da pređe u Partizan. Vodili su crno-beli pregovore tokom celog dana sa Železničarem, ali na kraju do dogovora nije došlo.

Izabrane vesti

Razlika između onog što je nudio Rize i onog što je nudio Partizan bilo je 400.000 evra, pa Pančevci nisu želeli da spuste cenu. I zbog toga je ceo aranžman propao.

A, zanimljivo je da se pred kraj letnje “pijace” u borbu za Lazara Romanića uključila i Vojvodina. Njena ponuda je iznosila 500.000 evra. No, napadač Dizelke bio je izričit u stavu da ili će otići u Partizan ili neće otići nigde.

Na kraju tako će i biti. Romanić će u nastavku sezone nositi dres Železničara iz Pančeva. Ugovor mu ističe u junu, tako da ispada da je klub propustio možda poslednju šansu da zaradi na njegovom transferu.


tagovi

FK PartizanLazar RomanićŽelezničar PančevoMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara