Komentari na vest

Marko Gudurić: Dokazao sam se kod Đorđevića i Kokoškova, sada da pokažem i Pešiću koliko vredim

T

Tomy

pre oko 2 godine

Koliko mi je Gudurić bio gotovan lik u dresu Crvene Zvezde gde je kao mlad igrač rešavao mečeve, toliko mi se svidja u dresu reprezentacije, jer smo od njega tamo dobili samo minus. Ok, bilo je jasno da on ne može da igra NBA, a Žoc ga je isforsirao i napravio od njega prosečnog evroligaškog igrača koji zasija u svakoj 8-oj utakmici, ali u reprezentativnom dresu je uvek bio igrač manje - promašivao bitne šuteve, prodavao lopte i pravio glupe poteze. Kažem, koliko je bio sjajan u Zvezdi, toliko je očajan u reprezentaciji. Od njega može da se dobije samo 11-i ili 12-i igrač da popuni roster u nekim taktičkim zamislima, ali on niti je pouzdan, niti pravi razliku na terenu. Jedino što ga prati fama da igra u Feneru. Moj komentar možda izgleda maliciozno ali Gudurić zaista ništa nije dao reprezentaciji.
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Potpisujem.

Mr 007

pre oko 2 godine

Bogdanovic je uz Tea glavni uzrok osvajanja medalja prethodnih godina. Njegov izostanak je veliki minus za ekipu,ali imamo dovoljno kvalitetnih igraca da pokrijemo cak i to. Teo i Micic na pleju,Gudura i Nedovic na beku verujem da mogu odraditi kvalitetan posao.
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Gudurić ne putuje na prvenstvo. Nema kvalitet i to moraš da shvatiš. Jedino možda u slučaju povreda drugih igrača.
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Treba biti realan. Npr. da su starteri Teo, Nedović, Gudurić, tu imaš tri igrača koji ne postoje u odbrani. Da ubaciš dva pitbula poput Dobrića i Lučića umesto Nedovića i Gudurića, opet moraš da kriješ Tea pozadi. E zamisli da kriješ svu trojicu, plus Bjelica i Petrušev pod košem takodje ne postoje u odbrani. Znači primamo stotku svaku tekmu. Brate, da imaš u napadu Brajanta, Dzordana u O'Nila ne možeš da nadoknadiš takav defanzivni jaz. Plus Pešić sam po sebi je vrsta trenera koji igra na koš više, znači, odbrana ćao. E zato Gudurić. Neće ni putovati. Spoljna linija ide u sastavu Teo, Micić, Avramović, Nedović, Dobrić, Lučić, Kalinić, a pod košem Bjelica, Petrušev, Jokić i Milutinov ako bude spreman. 12-i verovatno Davidovac, eventualno neko od Smailagić, Ristić, Koprivica, Simanić, Kuridža.
l

linoleum

pre oko 2 godine

ma bre brate kam tu red star bro pusti turke bice para dodji da napadnemo onda f4
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Ovaj kao napravi neku karijeru a operisan od košarke. Dobrić, Avramović, Nedović, Todorović, su osetno bolji igrači od njega.
H

Hahahahahah

pre oko 2 godine

Posebno Avramovic hahahhahah
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Ma ne lošiji je.

Mr 007

pre oko 2 godine

@Ljubanac,jedino je mozda Nedovic napravio bolju karijeru,ali su realno veoma slicne. Kapiram da ti je Gudura napravio traume onom trojkom sa 10 metara,ali potrudi se biti objektivan kad je reprezentacija u pitanju.
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Mr007, nema potrebe da uopšte komentarišem učinak Gudurića na prethodna dva prvenstva na koja je putovao. Ubedljivo najgori igrač našeg tima, igrač kome je lopta bila toliko vruća da mu je ispadala. Tu je i Bjelica kao najveće razočarenje jer je neko od koga se najviše očekivalo a najmanje dobilo.
M

Mop

pre oko 2 godine

Bez obzira što je malo igrao u NBA napredak je više nego evidentan u njegovoj igri. Još i levoruk. Sad kad ne igra Bogdan pokaži ko si. Gledao dosta utakmica u EL Fenerbahčea i bio je vrlo dobar.
t

tenkista

pre oko 2 godine

Nije lider, a plašim se da zbog ega mnogo će biti divljanja na terenu, 3 lopte neće biti dovoljne. Kao što sam pisao ranije, reprezentacije nema nikakvu hemiju, nema tečnosti u igri, biće više na silu i individualizam, a to je već pitanje ove generacije - zašto se bolje ne podnose
m

mjz

pre oko 2 godine

A kada je to ova "generacija" igrala zajedno pa donosis takve zakljucke. Nedovica nema nekoliko godina, Jokica takodje, Vaso je imao neke povrede, eto primer samo ta tri kosarkasa koja ja mislim da nikada nisu igrli zajedno u istom trenutku. Guduric nije bio na ovom niovu pre par godina kada je igrao reprezentaciju.Kalinic nije bio pozvan proslo okupljanje. Tako da ni on nije igrao u sa ovim momcima i kada su u piku karijere. Bukvlano je ekipa nova, sa starim imenima i odmah krecete negativno i sa nekim losim mislima i svadjama i egom, a nisu jednu utakmicu oigrali.
t

tenkista

pre oko 2 godine

Živi bili pa videli, želim sve najbolje selektoru i timu, ali neće to biti na nivou pre 20 godina, koji bi svako hteo - drugi tip igrača, druge okolnosti
p

plavac

pre oko 2 godine

nisi.
p

publika

pre oko 2 godine

Mozda je vreme da u odsustvu Bogdanovica Guduric iskoci za stepenik vise. Nije nikada on bio pravi lider i konstanta na koju u svakom mecu mozes da racunas, cak je za reprezentaciju igrao i generalno slabije ali mi se cini da ovaj Evro moze biti njegov. A SP... Nazalost, ne vidim izlaz iz ove situacije. Sve i da dobijemo Turke i Grke sada, bas kao sto on kaze, sta ce biti u februaru? Opet isto. Treba neki bojkot igraca reprezentativaca, jednostavno, ti prozori, to ubija kosarku.
D

Dajvak

pre oko 2 godine

Većini i odgovara da ne igraju te prozore, a ne da bojkotuju da bi igrali, nažalost.

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

"Guduric,njemu ide lopta...Kakva trojka Marka Gudurica" Crvena zvezda je opet olešila partizan

RARITET

pre oko 2 godine

Ajde Guduriću mora neko da nam zameni Bogija!
G

Gudura

pre oko 2 godine

Osvojicemo bez Bogija, zato sto nece biti njega da ima isforsiran procenat suta od 20 posto.
G

G

pre oko 2 godine

Postoji legenda da je pogodio trojku za reprezentaciju. Covek koji igra 10 puta losije za repku nego za klub
M

Misirac

pre oko 2 godine

Lepo je rekao Nedović svi naši reprezentativci su u svojim klubovima glavne zvezde i igrači, gde imaju veliku ulogu i odgovornost, dok u reprezentaciji to ne može tako da funkcioniše, primer je i Jokić u Kini nije baš bio lider i pružao slabe partije. Pešić voli da da pojedincima više slobode, pogotovo plejmejkerima, tako da najviše očekivanja mogu biti od Micića, Jokića, tu je i Teo, Gudurić je opet druga postava. Prosek da daje po 5 poena to je dosta od njega.
D

Da je

pre oko 2 godine

Dzokerko igrao pravu poziciju mozda bi nesto i uradio tacnije da se nije polutrener pravio pametan i glumio trenera
y

yo.dorro

pre oko 2 godine

Dobar decko, ali nikad vrhunski igrac, od koga zavisi igra tima.
G

Gostivar

pre oko 2 godine

Mene je sramota tebe,niko i nista nekom govori da nije vrhunski🤣🤣🤣🤣