Komentari na vest

Zvezda i Partizan u Kupu: 12 mečeva u 21. veku, sedam puta 1:0

P

Podrska za brata Zexa

pre preko 3 godine

Sto kaze ludi Zex, Stanoje je Zvezdin trener. Ne igra mu najbolji igrac Suma vec celu sezonu. Nema vise ni Asana. Zeka milioner daje gol za pobedu ali posle pravi penal i ide se u produzetke. Stanoje preti povlacenjem ekipe sa terena jer u publici ima 2000 navijaca. Cirkus u najavi i pobeda drzavne ljubimice za slavlje na mostovima. Cirkus.
X

XD

pre preko 3 godine

Taj derbi 3:2 kao da je juče bio. Na 2:2 Milijaš daje gol sa 20 metara a sudija ga poništi zbog ofsajda, posle nam je valjda Jovetić dao treći.
N

Niski Kartel

pre preko 3 godine

Veceras Partizan dobija klub iz najdubljeg stadiona, klub u koji Usna sipa i sakom i kapom, klub koji je pravi primer na sta lici Srbija danas - zlo i anarhija!

Mr 007

pre preko 3 godine

Iako sam Zvezdas,objektivno smo dosta jaci,na svakoj poziciji smo bolji,jedino bi Natho mogao igrati kod nas,ali samo pola sata,jer posle toga je potpuno izmoren i Suma,koji nece igrati.Partizan je sa Sadikom,Sumom i Asanom bio ravnopravan Zvezdi,sada je Partizan ocajan tim. Plus ne treba da se zaboravi da u kupu ne moranu da igraju klinci,pa kod nas nijedan od njih nece biti starter,tj. to znaci da cemo igrati mnogo bolje,kao u drugom poluvremenu proslog derbija.Sa druge strane su u Partizanu S.Markovic i Jovic/Stevanovic starteri. Generalno je Zvezda izraziti favorit,ali bice dosadna tekma,tj. nema publike,Partizan ce krasti vreme i igrati bunker,ali sad nemaju nikog da istrci kontru,nije isto kad kontru trce Asano,Sadik ili Markovic,koji je u odlicnim godinama,ali igra kao penzioner. Rutinski dobijamo 2-0.
M

Mali Milojica rules

pre preko 3 godine

Slazem se. Ne igra Partizan sa najboljom ekipom plus je Stanoje usrao prethodni derbi a i ovaj ce sada. Nema Asana i Sume, Natho na izdisaju. Mozda bude produzetak.
K

Kup derbi

pre preko 3 godine

Ne igra se kup samo u ovom veku, treba navesti da Zvezda ukupno u kupu vodi sa 20:14 u pobedama a i u trofejima sa 24:16. Da se zna da je Zvezda i u kupu bolja!
G

Gasddd

pre preko 3 godine

hocemo prenos na b92
d

dab92

pre preko 3 godine

Daaaaaa
n

napadajnapadajlartizanenapadaj

pre preko 3 godine

NAPRED PARTIZAN GAZI MEZIMICU!!!!!!!!!!!!!!!!
R

Rodaljević

pre preko 3 godine

Čuveni derbi iz 2008 kada je Zvezda brutalno pokradena, vratila se sa 0-2 do 2-2 i sudija poništava čist gol Milijaša za preokret, sećam se kao da je bilo juče, mislim da je sudija bio Ninoslav Spasić.
z

zak

pre preko 3 godine

Mahao ofsajd , a Milijaš bio 2 m od zadnjeg igrača.
S

Sticky fingers

pre preko 3 godine

Neko i gol dao asistencijom od metar iza gol-aut linije na 30 cm od sudije. Taj je u zatvoru zbog postenja. I to ne tog
C

Crna Gora voli Partizan

pre preko 3 godine

Partizane napadaj!
*

*Nevesinje*

pre preko 3 godine

Zvezdo zgazi ih sve!