Komentari na vest

Vošina škola i dalje stvara dijamante: Mladi kvartet konkuriše za prvi tim

M

Mladi talenti

pre oko 24 sata

Lepo je videti nove i talentovane momke koji dolaze i stavljaju se da igraju (neki od njih), međutim!? Pitanje je kome ih stvara omladinska škola Ilija Pantelić? Mladi igrači, talenti i potencijal kroz istoriju uvek su bili negovani i čuvani da budu stubovi prvog tima. Danas, vidimo jedan poguban trend da se ti momci iz našeg voljenog kluba lagano i brzo prebacuju u tabor "večitog" ili druge klubove. Tamo oni prelaze u zaborav i onda se dalje daju na pozajmnice da li u Srbiji ili van nje, to možete da vidite i sami. Pored toga, često su naši igrači koji su bili veliki talenti i prognozirana im je svetla i velika budućnost u našoj Voši, završavali po klubovima super-lige i nižih rangova, da bi smo na kraju shvatili da od te nazovi svetle budućnosti nema ništa! Ovo je možda trenutak da se Gospodi iz uprave postavi pitanje: dokle mislite da se lako odričete naših talenata i još lakše i za male pare ih šaljete put Beograda i Srbije??? Vojvodina ima veliki potencijal u njenoj omladinskoj školi, ali to treba čuvati i ne podsticati svojim postupcima talentovane momke iz našeg voljenog kluba da pojačavaju naše sportske rivale. Sve pohvale za igru naših mladih talentovanih igrača, sa željom da ostanu i što duže svoju karijeru grade u našem voljenom klubu.
P

Petar V

pre 1 dan

Sukačev će biti najbolji mladi igrač i Vojvodine i lige. Momak zna da igra na vrhunskom nivou
D

Daj faul

pre 2 dana

E sada da vas pitam… zasto na pripremama nema Borovine? Toliko ste kukali za njim na Evropskom za kadete, on ne moze ni na pripreme s prvim timom… Zvezdini kadeti su bar odradili s prvim timom prvi deo priprema… a gde je taj cuveni Borovina!?
V

Vojvodinaš je

pre 2 dana

Zato što će ga morati ustupiti Zvezdi,nemoj se praviti da ne znaš kako ovde sve funkcioniše!Jedan čovek,jedan klub sve kako car kaže
G

GostVP

pre 2 dana

Nema glad, kad u zivotu imas sve, nemas glad. Glad za uspehom.
N

News

pre 2 dana

Tanjga ima 21 godinu I da mu otac nije bio fudbaler ne bi mogao da igra za Kabel a ne Vojvodinu
Z

Zvlat BG

pre 2 dana

Tata uzeo 50.000 evra u Savezu za turističko putovanje u Nemačku, 40 stepeni napolju i treba da se trči! Pali brate!
1

123123123

pre 2 dana

mladi dijamanti koij predju u zvezdu za 20000 e
L

Laker

pre 2 dana

Sinisa Tanjga od talenta ima prezime
H

Hahahahaha

pre 2 dana

Isto kao mali Lane, samo sto mislim da je Sinisa bar Vojvodinas !