Komentari na vest

Voša opet pazari u Portugaliji: Brazilac iz Gimaraisa stiže na Karađorđe

n

nekitutamo

pre oko 1 godinu

Onako kao neko ko nije navijac Vose kada gledam sa strane a pratim fudbal domaci dosta, mogu da kazem da mislim da je najveci problem sportski direktor, logicno da je tesko Vojvodini da u omladincima bude medju top 3 kada sva deca hoce u BG vec sa 16 godina a jos i nerealno je da da imaju 10+ dobrih igraca kao CZ pa da ako par ode u prvi tip i jos par na pozajmicu nema problema...Evo npr kadeti ce ove godine biti super sada to super moze da znaci cetvrto mesto na kraju jer je previse rano reci sta ce biti do kraja godine.. Evo ja sam iskreno mislio da ce da dovedu Kosanovica da im igra levog stopera jer mu je istekao ugovor a lepo je zaradio i sad bi mozda hteo da se vrati a u godinama je gde tesko moze nesto lepo preko da nadje. Lako je bilo naci igraca koji im odgovar i fali eto npr Traore koji je igrao u Partizanu ali pitanje je da li bi on hteo i da li oni imaju da ga plate..Ili npr jednostavno resenje za napadaca je bio Majdevac te pare sto su ulozene u kupovinu Vukica su lako mogle da budu bunus za njegov potpis sigurno bi dosao onda..Generalno sve su igraci neka sema jeste kao nekada moze to da ima smisla da on razvija kontakte i odnose sa nekim menadzerima da bi mu se na duze staze kao isplatilo ali bar je mogao da izabere neku agenciju gde ima krstenih igraca...ili da se poveze sa nekim malo vecim klubom pa da dobije neke igrace na pozajmicu ili sta god.. A generalno je problem sto samo Cumic sigurno pravi razliku drugi neki ako imaju dobar dan mozda se desi i sada treba dovesti jos igraca na tom nivou a vecina ekipe nije toliko losa ali nije ni dobra nego onako nesto srednje.. da imaju par velikih rupa i par top igraca lakse bi bilo srediti ekipu, mada jedini nacin da imate igraca bez evrope i bez sportskog direktora normalnog je da sacekate neke klince koji ce da prave razliku.
R

RaleNS

pre oko 1 godinu

Čoveče, gde si se setio Kosanovića? Lik ima 33 godine i pa za naše prilike respektabilnu karijeru po klubovima u kojima je bio. Ako se do sada nije ostvario, što bi u FK Vojvodini oživljavao karijeru? Mnogo je da ti odbrambeni ima 30+ godine, nema tu dovoljno snage za 90+ minuta čak ni za našu ligu. Kajević ti je dobar primer šta i koliko mogu igrači koji su za 33 godine potpisali ugovor. Što se tiče Hamida Traorea, zaista ne vidim što bi ga angažovali; lik stvarno nije ništa posebno. Bolje bi bilo da Vojvodina umesto njega uzme Seku Sanoga kad ga je njegov menadžer ponudio, ali s obzirom na primanja koja traži; verovatno neće doći. Što se Majdevca tiče, on recimo zaista jeste pravi igrač kojeg bi Vojvodina trebala da potpiše bez razmišljanja. Upropastili su mu transfer u Tursku i mogao bi da dođe. Veliko je potanje šta želi, mislim da mu je inostranstvo u prvom planu i to kakvo god. Verovatno je to razloga zašto ga niko još nije anglžaovao. Što se Vukića tiče, uz dužno poštovanje lik je pokazao da je za neki drugi posao. Više je od njega pokazo i Ivan Vukčević kog je Vojvodina poslala na pozajmicu u Mladost GAT. Bolje bi bilo Vojvodini da je iz te iste Mladosti uzela štopera Hakmana i desno krilo Kristijana i time rešila dosta toga za 0 dinara. Pomenuti su otišli kao slobodni igrači, pitanje da li bi ih Mladost uopšte i dala iako postoi formatiran i parafiran dogovor o saradnji. No, šta je tu je. Ostaje da se vidi šta će biti sa ovom ovim pozajmljenim igračem, kao i do kraja roka. Očito je da sportski direktor Jovanović želi da pokupi slobodne agente preko kojih će se Vojvodina naplatiti u sledećem prelaznom roku, što jeste komercijalno opravdano, ali po rezultate problematično. Svaka čat Čumiću, stvarno pravi razliku. Ali ne može Vojvodina da zavisi samo od njega i Milana Lazarevića uz povremeno priključivanje Zukića i Uroša Nikolića. To za renome, tradiciju i težnje Vojvodine jednostavno nije dovoljno (može biti minimum, ali ni to ne bi trebalo da bude). Videćemo šta će da bude, Ranko Popović radi sa onim što ima. Do 15 septembra će se znati sa čim FK Vojvodina nesumnjivo raspolaže za Super ligu i Kup.
D

Da znam

pre oko 1 godinu

Oni oterani , oni koi su ti mislim nsa malo starije od navedenih a i ti ce proci kao i stariji naravno nekoga ce otac sacuvati a i ti u Kabelu i Mladosti treba im vremena nemoze preko noci tim se pravi tri cetri godine mislim u normalnim klubovima al kod nas ih je jako malo kao i pravih poznavaoca fudbala
G

Gost 65 gost

pre oko 1 godinu

Ee, to baš, vreme, ako želiš rezultat nema onda vremena, mora odmah, posebna je priča sto ovi ne znaju da rade pa ispadne daj bar decu ali onda je zagarantovana prva liga jer ta deca nemaju kvalitet odnosno ogromna većina ga nema i mozda ce nekolicina iskustvom i radom dostici neki kvalitet. Uzasno loše se radi u klubu sa decom a oni najtelentovaniji odu pre 16godine jer vide zlo ocima, retki su koji ostanu i nesto urade. Jovanovic L. jeste talenat i uglavnom su zlonamerne ili neproverene priče da ga tata gura, da mu drzi stranu je normalno kada treba i zasluzi,koliko ga gura vidi se po broju utakmica i minutama, po meni malo ali ne znam da li zasluzuje ili ne da je talentovan sam vidim a jos vise to vide oni koji se bave tim poslom. Pod hitno reorganizacija u celom klubu posebno kod dece.
E

Eeeee

pre oko 1 godinu

Da nemaju svoij klinaca pa da covek kaze moraju dovesti sa strane
G

Gost 65 gost

pre oko 1 godinu

Koji klinci? Da li znas da su ti klinci prosle godine bili drugi deo tabele omladinske lige? Da su neki od tih klinaca u Mladosti i da mladost ima 2 boda, neki i u Kabelu i ista situacija. Tek 3-4 možda mogu nešto da postignu i oni su tu, uglavnom ulaze, Bukinac, Jovanovic, Ivanovic.
Z

Zbiljiću,Zbiljiću...

pre oko 1 godinu

vrli sportski radniče....
н

нс бој

pre oko 1 godinu

Боље да смо вратили Јанка Тумбасевића,или бар га на позајмицу довели.
B

Babakar

pre oko 1 godinu

Ili mog deda Tihomira... Zna da stane na loptu, isti Janko..
N

Nsnsns

pre oko 1 godinu

Nece da podrze svoje klince da ih istrpe a dovode igrace koje niku u evropi nece cekaju kraj prelaznog roka nemaju gde pa dodju ovde nece ni ovaj dugo kao i ostali stranci u zadnjue dve godine
k

kazandzija

pre oko 1 godinu

ovo je tkz evropski skart. Nece ga niko kao 13 prase. Dolazi kao i oni crnci sto su hvatali loptu rukama i pravili penale i terali cirkus protiv Apoela i iznacili nas iz Evrope Dovedeni po istoj matrici od istog coveka da ne koristim izraz sport direktora jer on to nije nego jedan obican fudbalsli mesetar sto je dokazao 100 puta . Zato očekijte isto to od ovog iz Portugala od Gruzina levog bekq, Bolingija i ostalog skarta koji ovde igra za ozb pare i ozb se kombinije da ima ju svi korist osim Vojvodine a pri tom nasa deca ne igraju mego igraci iz njihove"kombine" Zato moramo dici glas i protetati dodjose iz nase Voše. Do tada nam nema pomaka na bolje Napred Voša

geostartraca@gmail.com

pre oko 1 godinu

Pa kad ga samo vidiš,jasno ti je kakav je ro fudbalski pregalac .
В

Вуковићу врати се

pre oko 1 godinu

Свака сезона по 15 нових играча... Фали нама донаћин-... и спортски директор.
b

benko90

pre oko 1 godinu

Brozović za siromašne.
S

Srpska Atina

pre oko 1 godinu

Ne vredi komentarisati momka dok ne odigra koju utakmicu, u svakom slučaju nam treba zadnji vezni kao hleb nasusni. Dobrodošao!!
m

mita i trta

pre oko 1 godinu

ma koga briga ,bitno da se pare obrcu. Na svaki transfer se neko opari a to dal ce klub da ima rezultate manje je bitno. Nece oni biti na funkciji ceo zivot zato treba zagrabiti lopatom sto vise
D

DroSt

pre oko 1 godinu

Kakvi su ovo argumenti, zamisli Brazilca koji nema gde da ode pa završi u Vojvodini jer se blizi kraj prelaznog roka. Ovog igrača NIKO nije skautirao iz kluba, niko nije pregovarao, pratio, odgledao uzivno neku utakmicu, ovog igraca je dovela AGENCIJA ZA PARE. Dakle niko se ništa tu nije pitao, nemamo DM pa daj sta das. Ono neki nivo cetvrta skotska liga. Šta tačno radi naš sportski direktor valjda zna zamo Zbiljic. Ceo prelazni rok mu je prosao, nikoga nismo doveli ko bi napravio razliku za to trece mesto, bulvalno nikoga.
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Moja greska, upravo sam uvideo. Naime, verovali ili ne, ali postoje 2 igraca pod ovim imenom, jedan ima 24 drugi 27 godina, obojica Brazilci, pa mi je to unelo zabunu. Po tom istom Transfermarkt-u, Vojvodina je vec dogovorila pozajmicu ovog igraca iz Vitorije Gimaraes do 30.juna 2024. godine. Trzisna vrednost mu je pola miliona evra. Visok je 182cm, moze da pokrije pozicije centralnog veznog, zadnjeg veznog, ali i stopera. Valjda ce doneti razliku na terenu.
A

Archie

pre oko 1 godinu

Znamo i mi druže da gledamo u Transfermarkt, ali u svakom slučaju hvala.
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Ne znam kako misle da dovedu ovog Portugalca kada je Mateus Indio potpisao ugovor bez obestecenja sa albanskim Fljamurtarijem 10.avgusta 2023. godine!!! Tako pise na Transfermarkt-u, jedino ako su ovi izneli netacne podatke ili ako se pomenuti transfer iz odredjenih razloga izjalovio.
G

Gost 123456

pre oko 1 godinu

Mi ne možemo dres da promenimo 4 godine a ne da dovedemo neko extra pojacanje. Dovodi se preko agencija pa ako uspe dobro je ako ne kazu nije se snašao,uboli su Cumica i jos nekoliko solidnih i to je to!
P

PUTUJ IGUMANE...

pre oko 1 godinu

Ako ti se baš toliko menja dres, idi navijaj za "blizance".
m

metalika moj dobar

pre oko 1 godinu

pa nemozes i dresove i pojacanja ...mnogo je brate
С

Сале2323

pre oko 1 godinu

Кад се сазна који им то менаџер довлачи играче из Португалије, онда ће се и разумети зашто их доводе од тамо стално. Имали, не имали квалитет, нема везе, битно је да се неко вероватно тали добро на томе.
G

Goust

pre oko 1 godinu

Fali Vosi mnogo toga, ovaj Bolingi me nije nesto ubedio da je dobar napadac.. Dakle fali Spic, stoper svakako i dobra 10ka. Pod uslovom da je ovaj dosao na zadnjeg veznog
P

Pa

pre oko 1 godinu

Jel tolko trebalo da se dovede neki Latin i to iz Brazila preko Portugalije. Fali tu još pojačanja bar dva odlična u odbrani i vezi
V

Vladaa

pre oko 1 godinu

Traore nije uopste bio promasaj jos je na njemu i zaradjeno ! Baraj je odlicno poceo kao desno krilo i iza spica, a na kraju se pogubio kad su poceli da ga prebacuju na levo krilo i drze na klupi ! Jer kome je on to bio rezerva ? popizdeo i prsao i to je to !
?

??

pre oko 1 godinu

Ovaj ce u vosi da igra spica ili krilo
P

Prijatelj

pre oko 1 godinu

Nažalost ovo je jedino što je bilo realno, jednostavno nemamo načina da privučemo iole ozbiljnije fudbalere da dodju u Novi Sad. Niko nema predstavu ko je i kakav ovaj momak dolazi preko agencije koja nam traži zadnjeg veznog već neko vreme. Mare se malo pogubio, ovako se ne radi u ozbiljnom klubu. Radnički Niš moglo da prolazi, malo veći klub već ne ide.
M

MarkoSSs

pre oko 1 godinu

Ovoga dovode za borbu da se udje u play-off? Da li je nekome u Vojvodini jasno da kup/ili 3.mesto donose nekoliko miliona od Evrope, e sad ako ima neki sportski direktor u klubu onda bi trebalo da zna da se za polu brazilcima sa aliekspresa nije moguce uzeti to 3.mesto.
A

Archie

pre oko 1 godinu

Treba Vojvodini još štošta da bi mogla da parira u potpunosti partizanu, a kamoli zvezdi. Štoper, desni bek, osmica, desetka, rezervno levo krilo. Ovo za sada je opet dovoljno za neko peto, eventualno četvrto mesto pod uslovom da se ekipa konačno uigra i krene da daje više golova nego što prima.
m

milelaj

pre oko 1 godinu

Trebali su Marreha potpisati, ovaj je dosta slabiji igrac. Nema plana i strategije sportski sektor, steta.

Voša NS

pre oko 1 godinu

Traore je bio sasvim okej.Grešio je dosta,ali i spašavao.Baraj užasan.
k

ko ovo pise?

pre oko 1 godinu

Traore nije bio los,a Baraj proslu polusezonu bio dobar.
S

Sega89

pre oko 1 godinu

Zašto se opekla sa Traorem,on je bio više nego solidan i na njemu na kraju zaradila…
M

Mitsko

pre oko 1 godinu

Još štopera nekog Portugalca/brazilca (umesto Crnomarkovića) i vojvodina ima tim koji može da se suprostavi partizanu i zvezdi
S

SezonskaJakarta

pre oko 1 godinu

Vojvodina je suprostavljena samoj sebi.