Mateus Indio (©Printscreen)
Mateus Indio (©Printscreen)

Voša opet pazari u Portugaliji: Brazilac iz Gimaraisa stiže na Karađorđe

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.08.23. | 17:18

Pre godinu dana navodno bio meta interesovanja Nice, Nanta i Sent Entjena

Iako se opekla sa Ivom Barajem i Mamaduom Traoreom, ne odustaje Vojvodina od portugalskog tržišta. Samo što se pomenute dvojice fudbalera rešio, novosadski klub je dogovorio novo pojačanje iz Portugalije, i to ne iz druge lige, kakav je slučaj bio sa Barajem i Traoreom, već iz Primeire.

Kako javlja lokalni Guimaraesdigital, novosadska Stara dama dogovorila je dolazak fudbalera Vitorije Gimarais Mateusa Indija (24). Reč je o defanzivnom vezisti, koji pored pomenute može da pokrije i poziciju štopera, a koji na stadion Karađorđe trebalo da stigne na jednogodišnju pozajmicu uz opciju otkupa po završetku sezone.

Izabrane vesti

Indio je u Gimarais stigao prošlog leta iz Trofensea za 250.000 evra. Tada su se za njega navodno interesovali još Nica, Sent Etjen i Nant, ali se 24-godišnji Brazilac odlučio da ostane u Portugaliji. Međutim, nije uspeo da se nametne u Vitoriji, prošle sezone je za prvi tim upisao 12 nastupa, za rezervni još četiri, a pred početak nove sezone saopšteno mu je kako u klubu ne računaju na njega.

Vojvodina je ovog leta već dovela devetoricu novih igrača tako da bi Indio bio jubilarno deseto pojačanje. Pre njega u klub su stigli Stefan Vukić, Asmir Kajević, Džonatan Bolingi, Marko Kerkez, Siniša Tanjga, Đorđe Crnomarković, Andrija Radulović, Lazar Rosić i Guram Giorbelidze.


tagovi

FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara