©Reuters
©Reuters

Vlahović ponovo uz saigrače, spreman za gostovanje Udinezea

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 11:37

Srpski centarfor se oporavio brže nego što je bilo projektovano, te će biti spraman za ponedeljak

Na poraz od Intera (0:1) u prethodnom kolu nadovezala se vest da je Dušan Vlahović obnovio problem sa aduktorom usled kojeg je tranirao po posebnom režimu, međutim pred vikend i novi izazov Juventusa stigla je ohrabrujuća vest za pristalice torinskog kluba.

Kako ističu italijanski mediji, srpski centarfor se oporavio u potpunosti i od danas će biti ponovo u punom trenažnom procesu te će se naći u konkurenciji za utakmicu sa Udinezeom.

Izabrane vesti

Iako je u startu bilo jasno da se ne radi o ozbiljnijem pehu, prve procene su bile da će Vlahović propustiti utakmicu na domaćem terenu protiv kluba iz Udina i vratiti se na teren protiv Verone.

Vahovićev oporavak je međutim trajao krađe od očekivanog i Korijere delo Sport najavljuje da će Srbin posle niza individualnih treninga danas ponovo raditi sa saigračima.

Podsetimo, u konkurenciju za tim se vratio i Arkadijuš Milik koji je izostao iz susreta sa Nerazurima usled suspenzije, pa će Masimilijano Alegri za utakmicu zakazanu za ponedeljak mati na raspolaganju i srpskog i poljskog napadača.


tagovi

JuventusDušan Vlahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara