Komentari na vest

Vladan Milojević: Čega da se plašim? Cilj nam je bio da ovakve klubove dovedemo u Beograd

Z

Zeki nbgd

pre oko 9 sati

Ako izgubimo kriv je Vazura Bjekovic i Vucelic. Akopobedimo onda je za to zasluzan Gospodin On.
T

Tegusigalpa

pre 1 dan

Evo ga ovaj luzer vec spominje neke ubedljive poraze. To mu je u podsvesti, on ce biti srecan ako budemo gubili meceve sa sto manje razlike. Tipicni srpski trenerski kukavicluk izbija na povrsinu. Nadam se samo da taj strah nece preneti na igrace i da cemo sutra izgledati kao besni psi a ne kao plasljivi zecevi. Ako budemo hrabri nema teorije da izgubimo mec. Ako budemo igrali bunker, cekali nesto, gubimo lagano. Ove izjave ne mirisu na dobro.
B

Bemligica

pre 1 dan

Miloiević nas je uveo u 3 od 4 LŠ, nema poraz u kvalifikacijama za istu tu LŠ, ima pobedu protiv Liverpula i bod protiv tada mnogo jakog Napolija i to sa onom ekipom. Kakvo zezanje nam je priredio protiv Liverpula, neću mu nikada zaboraviti. Tek sad kad pogledam taj sastav Zvezde ništa mi nije jasno, a on nas držao do zadnjeg kola u igri u prejakoj grupi. Bilo je visokih poraza, ali to je bilo čak i malo po mom mišljenju.
G

Gostina

pre 1 dan

Valjda necemo dobiti 9 komada kao vi u 2 tekme..sta ti mislis?
T

Tegusigalpa

pre 1 dan

Nijedan trener Crvene Zvezde niti igrac ne sme ni da pomisli kamoli javno da izjavi da cemo mozda da izgubimo 0:6 od bilo koga i to kuci. Posebno protiv timova poput solidne Benfike koja je svetlosnim godinama daleko od top nivoa kao i mi. Jaci jesu ali je razlika dovoljno mala da apsolutno nece biti nikakvo iznenadjenje ako ih sutra dobijemo Ili odigramo nereseno. Naravno sve to pod uslovom da ne udjemo u mec sa mislju da se izgubimo sa sto manje razlike. Treneri i igraci koji razmisljaju o porazima nemaju sta da traze u Zvezdi. Dosta nam je vise luzera i plasljivih zecova u reprezentaciji i klubovima. Zvezda je prevelika da se tako ponizava spominjanjem nekih sestica kod kuce. Ko ne moze da se nosi sa tezinom dresa mars iz kluba.
1

11212

pre 1 dan

Ај не лупај живота ти, човек индиректно моли новинаре да не дижу буку и еуфорију око тога да ћемо да победимо. Имамо тим и тренера који су против Бодеа показали да ли су тим или нису, отишао је Хван дошао Крунић отали су сви још у екипи са те утакмице, видећемо да ли смо спремни за велика дела, а са пуном мараканом то може да се деси против кога год да играмо, само не смемо да гледамо на пораз ако га буде као највећи неуспех, јер губили смо ми и од Борца из Чачка кући са 5:1 или Вождовца у борби за титулу па би пораз од једне Бенфике којој 3 играча вреде као цео наш тим био само још један пораз од великог клуба!

VecaBg1971

pre 1 dan

Ovaj Presiado iz Sparte Prag je premija za sva nasa krila koja smo doveli, ukljucijuci i ovog Silasa na kraju od 10 miliona, a vredi samo 4.8 milki. Ne znam sta radi nasa skauting sluzba ali postoji gomila igraca koje smo mogli da dovedemo za manje para od ovih nasih Puma, Radonjica, Milsija (kako se vec zove) i ostalih po krilu koji su dovedeni a nista nisu pokazali. Nije mi jasno majke mi, ok, mozda nije svako mogao ili hteo da dodje ali nemoguce je da bar jednog nismo, onako bas, uboli. Cak mislim da je i onaj sebicni Bukari vise donosio ekipi od gore pomenutih, daj boze da gresim posto je tek pocetak ali za sad nesto i ne obecavaju.
1

11212

pre 1 dan

Иди друже умиј се хладном водом па се врати да прочиташ шта си написао! Овај кога спомињеш првог је добар ок само нисмо ми Реал Мадрид па да тек тако доведемо једног од најбољих играча клуба који игра ЛШ, успели смо то са Олајинком и то само зато што му је истекао уговор.. Силас је одиграо 60 минута и ти си закључио да он није нешто!? 😂 Човек дошао из Штутгарта, не знам да ли си свестан да је то играч једне од најјачих лига на свету уз то његов клуб је прошле године био други. Радоњић и Милсон су још увек у форми за 20 минута игре и то ће се променити с временом.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre 1 dan

@ Sever4ever Slušaj 🫏 , moja generacija navijača i ja možemo sutra da prestanemo da gledamo fudbal, a to smo mogli još 1991. posle Barija i Tokija. Sve moje navijačke želje Zvezda je ispunila pre 33 godine, bio sam na Olimpijskom stadionu u Minhenu , u Glazgovu na Ajbroksu, u Milanu na San Siru, u Bariju, u Kelnu, na 6 engleskih stadiona gledao i uživao u ambijentu njihovih mečeva,,,, za vreme sankcija u Budimpešti, u Sofiji u Atini, i da ne nabrajam više, svuda gde ti nećeš da ideš i šest života da imaš, i nikad se nisam nabijao u dupe nikom iz rukovodstva Zvezde kao ti, i među nama nikad bilo poltrona i podguznih muva kao što si ti, ,,,,,i ti i takvi kao što si ti treba mirno da stojite kad poželite da pričate o Zvezdi sa navijačima moje generacije, supergeneracije!!!! Izvinjavam se svim pravovernim Zvezdašima zbog hvalisanja, ali ponekad mora da se odgovori ovima što navijaju za platu i sa besplatnim kartama.

VecaBg1971

pre 1 dan

Potpisujem sve, ja sam, nazalost u 1990/91 bio u vojsci ali sam uspeo da zapalim bar na Bajern, otisao kasnije u Sofiju protiv Sampe kad su nas bugarski panduri ganjali po trgu zbog zabara. Tuzno je kad citam komentare ove novije generacije sta oni smatraju dobrim fudbalom i dobrim igracem.
I

Igokea since 2007

pre 1 dan

Ајмо Милоје брате, ајмо оно твоје. Не да храбро погинемо и изгубимо, него да храбро не погинемо и победимо. Само ти то можеш, сви верујемо у тебе. Ти си наш брат, наш овлашћени представник у клубу.
d

duduk

pre 1 dan

evo prvi put se javljam bio sam u zlatiboru 10 dana i kupio 4 karata za istok protiv benfike i moje misljene je zabrinuto posto jos ne znam kako ce da se predstavimo u evropi.. ja bi bio prezadovoljan kad bi uzeli bod..ajde srecno benfika nije sala.
N

Neka grmi sve

pre 1 dan

Ajde bre dodji na stadion i uživaj. Pa ovo je sport čoveče
d

duduk

pre 1 dan

pa brate ja dolazim svake godine iz toronta da gledam zvezdu u evropi..poz
S

Svabo

pre 1 dan

Bice to Glazer - Mimović, Djiga, Spajic, Seol - Elšnik, Krunić - Olajinka, Ivanić, Silas - Duarte. Poslije Radonjic, a ostalo po potrebi. Ne znam sta tu Milojevic jos moze izmisliti
N

Nenad1246@Svabo

pre 1 dan

@Svabo – u pravu si šta taj Milojević još razmišlja i izmišlja! Ovaj projektovani sastav koji si ti napravio je pogodan za Mladost Lučane, kada igra sa 10 igrača, na Marakani! Najjače karike u ovom sastavu su vrlo brza i prodorna krila Olanjika i Katompa Mvumpu. Pokazali su u SLS koliko su sposobni da reše situaciju “1 na 1”! Imaće Benfika mnogo problema sa ovim izuzetno prodornim krilima! Hvala ti, što si nam otvorio oči!
N

Nenad1246

pre 1 dan

Eve ga ovaj što ukrade tuđi nik pa nakači @ da odgovori nekome. Kolki no lajfer moraš da budeš? Moliću odgovor.
Ч

Члан Звезде број: 001029

pre 1 dan

Кратко да се овом приликом јавим... Престаните да се палите и препирете.. Ми нисмо већ дуго фудбалска земља.. други спортови Ок. Видећемо шта ће сутра бити на стадиону.. Поздрав.. и уживајте ако можете у фудбалу.. Ја сам уживао у Џајиној, Блекијевој, Пижоновој , Шестићевој генерацији и после дербија у договореним тучама са гробарима код ветеринарског ф.
9

95

pre 1 dan

Respect
d

duduk

pre 1 dan

haha znaci nisam ja jedini mator ovde, gledao sam dzaja dva puta uzivo 64 i 68 onda toronto i od tad zvezda je zivot , aovi mlade ne razumeju sta je bila zvezda ,egal sa najbolje timove sveta.poz

VecaBg1971

pre 1 dan

Dobro je...ima nas jos...pozdrav
m

milisav kekez

pre 1 dan

ovi mislu da mogu da pobedu bemfiku a će im bemfika dadne pet komadi lagano nije im to naša liga gde im se svi sklanjaju i ove sezonu će završu na poslednjo triesdrugo mesto na tabelo od svih klubovi u evropu isto kao i prišle sezonu nemogu nikoga da pobedu i djabe se ložište sutra će se vratite u surovi realnosrt
G

GostPa

pre 1 dan

Bez uvrede, mogao bi i ti da se vratiš u surovu realnost, a to je prvi razred osnovne škole. Zvezda je poslednjih godina pobeđivala Liverpul, Keln, Bragu, Olimpijakos, Krasnodar, Gent, igrala nerešeno sa Arsenalom, Napolijem, Hanoverom i Salzburgom. Osrednje evropske timove poput Ludogoreca, koji je nekada bio pojam za naše klubove da i ne pominjem. Ako zagrebemo u istoriju tamo se nalaze pobede nad Realom, Bajernom, Arsenalom itd. Ne znam po kom osnovu ima navijač bilo kog drugog balkanskog kluba pravo da podrugljivo komentariše Zvezdu. Možda i budemo poslednji na tabeli, ali smo već sada ispunili cilj samom plasmanom. Sve preko toga je premija. Međutim, verujem Miloju da će silno motivisati igrače i da će Zvezda ove godine biti bolja nego ikada. Živi bili pa videli. Sportski pozdrav!
K

Kup Ere Ojdanica

pre 1 dan

Milisave covek kad cita tvoje komentare treba mu google translate
S

Svi na Marakanu

pre 1 dan

Za razliku od ovih Nerealnih nasih navijaca koji ovde spominju 2 ili 3-0 za Zvezdu "lagano" ja cu biti prezadovoljan i Neresenim rezultatom posto je Benfika pakleno dobar tim,tako da i Nereseno sa njima je dobar uspeh!

Bojank91

pre 1 dan

gg
R

Retro

pre 1 dan

Šta ce se desiti ako izgubimo 6 0 ? Pa nista. Bitna je titula jel da Miloje ? Bice bas povuci potegni da je osvojimo
9

95

pre 1 dan

Naravno da je bitna titula. Šta drugo očekuješ?
R

Retro

pre 1 dan

Pa bar nesto nekad u evropi. Bitna titula? Pa ko nam je glavni konkurent ofk ? Pa ako ja bi je uzeo sa ovim timom. Jel se pravite il ste stvarno ograniceni
P

Podrska za Upravu

pre 1 dan

Ljudi moraju da shvate jednu i Najbitniju stvar,sam plasman u LS je pravo BLAGO za svaki klub iz male zemlje,tako da sad ocekivati neka CUDA i pobede protiv Najjacih klubova u LS to je zaista Nerealno i detinjasto! Svaki bod koji izvucemo u ovako Paklenoj konkurenciji je zlata vredan,sto se mene tice ja cu i Neresenim rezultatom biti vise nego zadovoljan! Fala bogu da smo usli u LS sto nam garantuje jos minimum 35-40 mil zarade za ovu godinu i to je Najbitnije,jer ce mo od tog novca na zimu i na leto dovesti jos bolja Pojacanja i jos vise Pojacati tim i klub za sledecu sezonu!
1

1100

pre 1 dan

Hoce..odlaze milioni ali u tudje dzepove...nemoj da si naivan...
D

Don Vitom Corleone@Podrska za Upravu

pre 1 dan

@Podrska za Upravu – u svom komentaru si izrekao jednu genijalnu konstataciju: “Fala bogu da smo usli u LS sto nam garantuje jos minimum 35-40 mil zarade za ovu godinu”. Sa koliko elana i uverenosti se ti gađaš s parama koje ulaze u Zvezdu! Verovatno te nisu još obavestili da je u Zvezdu zabranjen pristup svim državnim finansijskim forenzičarima, evo već punih 10 godina, a ti mrtav ladan pričaš o ciframa. Čoveče, to niko živi ne zna, osim namesnika kolonijalne uprave (Terzića) koja je zagospodarila Zvezdom! Niko živi ne zna poreklo ni tokove novca u i iz Zvezde. Niko ne zna gde se i koliko računa nalazi u inostranstvu i na čija imena, a ti daješ na slepo podršku upravi! Osvesti se malo!
Ц

ЦЗ НС

pre 1 dan

Већина навијача ЦЗ ће се сложити да нисмо ни близу 15-ак врхунских европских екипа, са осталима очекујемо много конкурентнију игру. Сложиће се и да нам је ЛЕ сигурно конкурентније такмичење али су сигурно први и други шешир ЛЕ са жријебања приближног квалитета као трећи и четврти шешир жријеба за ЛШ. Тако да, увијек треба да се сматра великим успјехом пласман у ЛШ и покушаји да се буде конкурентнији у истој. Гледаћемо 8 пута нашу ЦЗ у ЛШ и надамо се барем у 4-5 утакмица да будемо конкурентни што укључује и побједу, пораз или реми уз уједначену игру гдје нећемо гледати игру мачке и миша!!!
d

ducci

pre 1 dan

bravo, jedan zdrav i pravi navijacki stav. dosta vise sa hejterima koji nisu ni prosli pored stadiona
N

Nenad1246

pre 1 dan

Ajd zemo leba ti ako može bez tog J kolko si u NS do sad si ga se mogao rešiti.
s

samo

pre 1 dan

Bicemo konkurentniji,kad pola drzave ne bude skakalo na svakog igraca placenog vise od dva miliona.Treba da dovode igrace od 10-20 miliona i to nekoliko sezona,ali ne na silu nego tamo gde fali.Bolje dovesti dvojocu od 15 miliona nego deset od 3.Zastovsu navijaci postali sve sami ekonomski strucniaci,nikog vise ne zanima sta je dovedeno nego koliko kosta.Doduse pitanje je da li su to uopste navijaci.
Ц

ЦЗ НС

pre 1 dan

Nenad1246@ Срби су увијек говорили и ијекавицом и икавицом као и екавицом. Они којима је сметала ијекавица су нас углавном подијелили на ове или оне. Срба има и преко Дрине и остаће Срби, а то што сам ја у НС није разлог да се одрекнем ијекавице са којом сам одрастао! Чак је и за вријеме Немањића постојало тзв. слово "јет" које је обједињавало сва говорна подручја, када су га укинули онда смо добили чак и више писама од једног (па данас имамо и хрватски, бошњачки, па чак и црногорски😀). Дакле, не коментариши нешто о чему не знаш довољно! Дакле, не коментаришу нешто
@

@ЦЗ НС

pre 1 dan

"Они којима је сметала ијекавица су нас углавном подијелили на ове или оне." Када би знао ИШТА од историје, знао би да нису они којима је сметала ијекавица ти који су ишта поделили. Управо ОНИ КОЈИ СУ ПРИЧАЛИ ИЈЕКАВИЦУ, су они који су делили! С тим да овде причам о онима који се данас зову Хрватима и Бошњацима. А Ви прекодрински Срби, Ви сте ти (не сви, неки од Вас) који и дан данас правите поделе. Замисли се мало где си дошао, и да ли би ти игде другде на свету било допуштено да не мењаш и не прилагођаваш себе месту где си дошао. Доста с поделама, отеран си са свог огњишта, дошао си опет на своје неко ново огњиште, не да живиш нормално него чак имаш и интернет човече и можеш да пишеш коментаре на гробарском порталу! Смањите страсти и ти и овај што му смета ијекавица (легитиман српски дијалект исто као и јекавица, исто као и екавица). Имамо већих проблема од ваших "прилагоди се месту где си дошао" и "е сад из ината има да терам до краја иако није природно да негде живим годинама а причам као да никад нисам изашао из свог села". Ако ћете о политици. Ако ћете о спорту, ова конверзација се није требала ни десити, и ту се обраћам момку коме смета ијекавица.
P

Pa1

pre 1 dan

Nemamo šta da izgubimo! Dobiti Benfiku sa Di Marijom, Otamendijem, Meiteom je podvig. Treba biti svestan da su Dinamo i Zvezda otprilike na istom nivou kvaliteta i da su ostali timovi druga dimenzija za nas. Sutra svi na stadion i puna podrška kako god bude!
1

11212

pre 1 dan

Новинарска креативност или питања и писања текстова по шаблону!! Милојевић је играо против Ливерпула, Бајерна, Арсенала... зашто би имао страх од Бенфике? Ако узмемо бод биће супер, ако узмемо 3 биће европска Звезда, а ако изгубимо и то резултат буде било који биће пуно упитника, да ли је требало да улазимо у лш можда је боље да смо играли европску лигу...???? Долази Бенфика, Барселона!! Ајдее Звездоооо!! 📢
K

Kurir

pre 1 dan

Pa ako izgubite spremni su naslovi: "Hrabra i borbena Zvezda pala u grotlu Marakane". Ako bude nerešeno već su bili naslovi: "Zvezda pobedila 2:2".
J

Jjkm

pre 1 dan

Au bre dosta više sa potcenjivanjem cele Srbije, mi smo mala zemlja a Portugal ima sto miliona ili je skoro isti kao mi? Naučili ste jednu rečenicu i znamo od koga i to ponavljate da bi sebi alibi napravili
D

Da ti kazem

pre 1 dan

Ne radi se (samo) o geografskoj sirini i duzini neke zemlje, vec kakva je ta zemlje, sta ona nudi, cega u njoj ima ili nema. Portugal je zemlja koja ima Benfiku, Porto, Sporting i Bragu. Mi imamo Zvezdu, Partizan, TSC i Vojvodinu. Sta od ovoga ide zajedno i koliko je to slicno? Ajde onda da uporedimo reprezentacije. Portogual je pre nekoliko godina osvojio EURO, a mi smo slavili odlazak na EURO posle 24 godine remijem protiv Bugara. Dakle, ukratko, nepalamudi i ne lupaj.
D

Don Vito Corleone'

pre 1 dan

I napred Zvezdo Crvena Zvezdo znaj da uvek Zvezdo uvek Zvezdo uvek biću tu da te volim i da te bodrim i da ti život poklanjam, i ajmo sada svi Zvezdaši gromko urla neka grmi nek se trese stadion za slavu naše Crvene Zvezde koja je SVETSKI ŠAMPION.
S

Srbija Majka

pre 1 dan

Ja moram reci da nista manje od pobjede ne ocekujem sutra...jer naprosto je Zvezda sazrela da igra takmicarski fudbal sa kakvom takvom, u ovom trenutku Benfikom. Ne mogu se oteti utisku da su nam ovaj put igraci fizicki na nivou koji zahtjeva ozbiljan Evropski fudbal, i da to vise nije ona ekipa koja prije svega brani svoj gol, pa gore ako sta napravimo. Naprosto mi imamo igrace koji fizicki mogu da pariraju i igraju na ozbiljnom nivou...zato bez imalo navijacke strasti i prepotentnosti...ja mislim da ova Zvezda ima kvalitet da se nadigrava ne samo sa Benfikom, nego i sa jos dosta ekipa iz ovog fudbalskog krema. Zato racunam da ce Miloje sutra igrati hrabro i odlucno, sa apsolutnim povjerenjem u svoje mogucnosti i znanje, i da cemo ovo novo takmicenje u Ligi Sampiona zapoceti jednom velikom pobjedom.
R

Raša P

pre 1 dan

Padali su ovde i jači timovi a i sama Benfika. Pobede protiv Reala, Bajerna, Liverpula... se i danas prepričavaju. Poraz od Barse sa Maradonom i Šusterom nema ukus gorčine već ponosa. Svaka utakmica u LŠ je kockica u mozaiku koji oslikava veličinu Zvezde. Zato uživajmo u pisanju još jedne stranice istorije Crvene Zvezde, ma kakav rezultat bio.
C

Cokili

pre 1 dan

Koliko je mutav. Jednu prostu recenicu ne moze da sastavi.
U

Uqmecoki

pre 1 dan

Ali zna da udje u Ligu šampiona
D

Džoni 77

pre 1 dan

Sreća tvoja da te je zapao mali Bodø koji trebao da te ošuri u Norveškoj po viđenom, ne bi ti video ovo takmičenje Srećkoviću....
Л

Лариган

pre 1 dan

Ево стручног мишљења-ФКЦЗ прошла у ЛШ захваљујући срећи!ФКП као бивши члан ЈСД је,сходно томе,поиспадао из свега из чега се могло испасти јер није имао среће.Има смисла.
G

Gostgoat

pre 1 dan

Ne znam zasto ali mislim da ce Silas biti spic a krila Milson I Olajinka.
G

GABI GO

pre 1 dan

Pa Silas je vise spic nego krilo.
G

Gost78

pre 1 dan

I evo sad veliki strucnjak vec se pre pocetka takmicenja ogradjuje od rezultata,ajde sad majstore da vidimo kakva si trenercina
l

lupetas

pre 1 dan

cuj ovog ...pa on se vec dokazao uzeo je 8 bodova u dve lige sampiona kompleksasu

Poznat sastav Zvezde za Benfiku

pre 1 dan

Dakle, Crvena zvezda bi protiv Benfike trebalo da zaigra u sledećem sastavu: Glazer - Mimović, Spajić (Drkušić), Điga, Seol - Krunić, Elšnik - Olajinka, Ivanić, Silas - Duarte (Ndiaje).
R

Repac Plandište

pre 1 dan

Dobar sastav. Sa ovim su se složili...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre 1 dan

Uvek sam imao poverenje u Milojevića i u ono što radi kada su u pitanju evropske utakmice. U Milojevića nemam poverenje samo kad igramo protiv Partizana i po neku domaću utakmicu. Siguran sam da će Zvezda sutra igrati na pobedu, i siguran sam da je lakše pobediti Benfiku nego Štutgart ili PSV. Milojević je tačno rekao: Benfika je ogroman klub, slavan klub ,veliko evropsko ime ............. Bio sam na Marakani 1984. kda smo ih pobedili 3:2 , bio sam na Severu sa ČISTOKRVNIM ZVEZDAŠIMA SA KUPLJENIM KARTAMA SA NAVIJAČIMA KOJI SU NOSILI ZVEZDU U SRCU, I NAVIJALI SMO ZA ZVEZDU BESPLATNO, za razliku od ovih prifesionalnih plaćenika koji su uzurpirali NAŠ SEVER i koji se deru za platu............ ...............ali je i ZVEZDA VELIKI EVROPSKI KLUB, KLUB SA VELIKOM ISTORIJOM, i kao navijač odrastao uz Pižonovu generaciju (a dobro pamtim i Džajićevu), pa kasnije uz generaciju Boška Đurovskog, pa Deje,Robija,Darka,Siniše,Juge,Belodedića i ostalih asova SUTRA OČEKUJEM POBEDU I NIŠTA MANJE OD TOGA. I zato : NAPRED ZVEZDOOOOOO!!! JEDNA , JEDINA I NEPONOVLJIVA ,NAPRED U POBEDU. 2:0 za Zvezdu, golove daju Ivanić i Điga.
S

Sever4ever

pre 1 dan

@najveci... Nisi ti Marakane i Severa u zivotu video smem u sve pare da se kladim,sedis kuci u fotelji,drzis telefon po 24h u rukama,kucas po 800 poruka dnevno po svim portalima koji postoje u Srbiji i danonocno spinujes protiv Terze,Miloja,Uprave,Pojacanja...itd itd to ti je jedino zanimanje u zivotu,nego idi ti u tvoju Humsku pa tamo navijaj za tvoj klub,mani se ti Zvezde i Delija posto svi ovde znamo da nisi nas navijac u opste vec iz komsiluka! Puna podrska za Miloja Terzu i Upravu sa Severa od pravih Delija!
N

Najveci....

pre 1 dan

....bot ikada🥪🥪
C

CaleB pravi

pre 1 dan

Mislim da je izjava na svom mestu, i dobro osmisljena i realna,,,izbalansirana. Ni ja necu Zvezdu ocenjivati posle sutrasnje, i slicnih utakmica sa "velikima". Nije to realno. Ali cu je ocenjivati nakon utakmice koja dolazi iza Benfike, dakle nakon derbija. Domace prvenstvo treba da bude nas fokus, i da vec jednom oderemo godinama metiljavi i kilavi Partizan...odavno to nije uradjeno - a trebalo je.
J

Jadranska fudbalska liga

pre 1 dan

Sinoć se Dinamo iz Zagreba fudbalski obrukao i nije samo obrukao Zagreb već i fudbal na ex Yu prostorima. Kakav god da je bio Mamić on je znao da posluje u evropskim okvirima i da uspjeh imaju Dinamo i reprezentacija. Zvezda je danas svjetlosnim godinama iznad Dinama i to će pokazati u narednom periodu ali da bi se fudbal kao igra na ovim prostorima igrao na evropskom nivou mora da se organizuje zajednička ex Yu liga. Čeferin podržava ovu ideju i ostali savezi iz regiona mogli bi da poguraju ovu ideju koja bi donijela mnogo fudbalu na ex Yu prostorima. Ex Yu liga bi bila u top 10 liga Evrope.
Z

Zabrinut

pre 1 dan

A po cemu je to Zvezda ispred Dinama,pogledaj njihove prodaje i koliko igraca daju za reprezentaciju i pogledaj kako im igra reprezentacija.
J

Jadranska fudbalska liga

pre 1 dan

@Zabrinuti Zvezda je iznad Dinama iz jednostavnog razloga što iza Zvezde stoji država, a da ne pominjem da je Zvezda brend u evropskom i svjetskom fudbalu. Da Zvezda ima poštenu upravu i da igra ex Yu ligu to bi bila win-win situacija i za Zvezdu i Dinamo ali i za ostale klubove na ex Yu prostorima. Liga bi bila u top 6 u Evropi. Došli bi sponzori iz cijele Evrope i svijeta, tv prava, puni stadioni, liga bi postala evropski brend. Svako fudbalsko kolo imalo bi po nekoliko interesantnih ili derbi utakmica. Gostujući navijači ne bi mogli da idu na utakmice kao na primjer u Grčkoj. Sve bi se moglo da uredi kao u ABA ligi.
R

Repac Plandište

pre 1 dan

Od cetiri prijatelja koji navijaju za Partizan, trojica imaju sezonske za k.k. Partizan a dvojica od njih dolaze na Benfiku. Nijedan od njih neće navijati za Portugalce. Zasto ovo pričam? Pa zato da vidimo da nisu svi navijači bolesnici. Tacno je da su debela manjina ali ima normalnih. Pa kad bi ih bilo vise verovatno im ne bi kosarkaski, a pogotovo fudbalski klub bili tu gde jesu. Mislim da bi i poraz Zvezde mogao biti koristan i lekovit. Mozete samo zamisliti koliko bi to delovalo terapeutski na pojedine. Sa ovim su se složili..
В

Виолета,

pre 1 dan

кућо стара.....
A

Ab

pre 1 dan

Sve jasno, sve tačno...al nema potrebe ni za "mala zemlja sa Balkana" ...svakom objektivno je jasan odnos snaga ekonomija istoka i zapada...al daleko da smo sa ovim timom uboga sirotinja sa Balkana...najbolji igrač Slavije iz Praga je naša 3, 4 opcija i investicija u napadu...a i tih eventualnih "0:6 " bila bi objektivno katastrofa jer je po istoj toj logici Benfika klub iz "ubogog i malog Portugala " kada igra protiv Engleza i Njemaca ... Miloje je baš dobar lik, naša moderna legenda, al nekad mi baš "kida živce" :)
l

lupetas

pre 1 dan

ti znas da je on najbolji igrac slavije a upravo igra u prvom sastavu zvezde?
V

Vikomb

pre 1 dan

Nadovezao se na pitanje portugalskih novinara, koji su spomenuli odnos Srbije i Portugala kao dve male zemlje naspram velikih.. Ako cete da se hvatate za reci, slusajte konferencije, ovi prepevi se od medija do medija razlikuju.
P

Preža

pre 1 dan

Da li je sastavio jednu smislenu recenicu? Kao da slušam ove današnje klince gde je glavna poštapalica brate.🙄
n

nesrecnice

pre 1 dan

a sta ovde tebi nije smisleno?
A

Ahahaha

pre 1 dan

Ovo Benfika rutinski dobija.

Miroslav Milovanovic

pre 1 dan

Bolji su po svim parametrima. ocekivati je da dobiju. tako da Zvezda sta uradi uradi...
Z

Zvezda 91

pre 1 dan

Ubicemo ih na mesto. 2:0 !
M

Mrkule

pre 1 dan

A i ovo te je Terza nagovorio da izjavis,, da se malo parica zgrne i nikad nista...Ni stepenik naprijed,, djavoli ste 😈😈
9

95@Milaneli

pre 1 dan

@ Milaneli – u svom nadahnutom komentaru napisao si jednu antologijsku rečenicu: “Najvažniji deo tima sutra biće vezni red, ukoliko Krunić i Elšnik odigraju dobru utakmicu! Ovom rečenicom si potcenio izvanredne afričke “kapitalce” Nedaje, Olanjiku, Dilsona, Đigu, Dačia, Kangu i Katompa Mvupa. Ipak moraš da imaš malo više takta! Zar tebi nije jasno da svaki od navedenih “kapitalaca” može da se ušeta sa loptom u gol, (ali u pauzi, na poluvremenu)!
g

glupsikoGrobar

pre 1 dan

Ni jedan jedini od pobrojanih ne igra u veznom redu. Osim Kange. A on je rezerva
L

Laker

pre 1 dan

Svaka cast ovom coveku sto je uveo zvezdu u LS protiv tri puta jeftinijeg tima ali pod hitno ga vratiti u osnovnu skolu, on ne zna da sastavi recenincu i pojasni ono sto mu je na umu, samo prica nesto cisto da kaze.. Sramota
Z

Zvezda 91

pre 1 dan

Ti si Vuk Karadzic 😀
L

Legor

pre 1 dan

Portugal, Škotska su male zemlje i one mogu da budu ponosne na svoje predstavnike u evropskim takmičenjima. Zvezda je evropski i svjetski brend i kao takva mora da se ponaša i da teži najvećim visinama evropskog i svjetskog fudbala.
T

Tln

pre 1 dan

Samo hrabro..
D

Dipl. komentator

pre 1 dan

Nije Bajern trebao dati Dinamu devet komada! Ovaj rezultat je toliko pogodio pedantnog stručnjaka da se već dva dana pred gostovanje Benfike, uneredio u gaće, od straha! Na konferenciji za medije na postavljeno pitanje novinara u vezi sa ishodom u Beogradu, je odgovorio kontra pitanjem pa šta ako izgubimo i sa 6:0! Katstrofalan odgovor pedantnog stručnjaka koji je već pod stresom! Ako Zvezda izgubi u Beogradu, onda bi trebalo pozvati na odgovornost one mozgove koji su na desetine milona evrića poreskih obveznika Srbije, protraćili u dovođenju škart igrača iz Afrike!
U

UjkaŽitko PFK

pre 1 dan

Volim Partizan, Albaniju i Dina Merlina. Moje prve ljubavi...❤️
а

армата

pre 1 dan

Суштински немамо се чега плашити. Ове утакмице треба доживити као уживање и одмјерити се у односу на најбоље. Не сумњам да ће Милоје многима помрстити рачуне и сигурне бодове.
b

bolesni...

pre 1 dan

grobarski psihijatrijski slucajevi ponovo dobili pristup internetu

BItno

pre 1 dan

Da vi širite ljubav.
j

jovanczv

pre 1 dan

Miloje brate cemu ove luzerske izjave?!
p

pacijentu

pre 1 dan

ti si pobednik rodjeni?
j

jovanczv

pre 1 dan

Sine, izjava 'pa sta ako primimo 5 komada' je bas gubitnicka, ajde ne smaraj. Treba reci, za nas je veliki uspeh sto igramo ovo takmicenje ali idemo svima da pokazemo zube ili tako nesto a ne ovo sto on rece, kao da se odma pravda

Ујка Житко ПФК

pre 1 dan

Nocu se cuju srpsko-hrvatski jecaji na pecurkani!Godine prolaze,bol ne prilazi....😂😂😂😂AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAH

Ујка Житко ПФК

pre 1 dan

Stize vam splicanin perisic,Da vam prica o tome kako mu je djedo 80-tih proslog veka,mahao sa sahovnicom na severu na pecurkani!😂😂😂😂
D

Delija NBGD

pre 1 dan

Kaze neko cija je grupa godinama molila Hezonju da dodje uz ritmove Dubrovackih trubadura, neko kome su gosti u lozi i na stadionu Ivan Perisic i Dario Srna, neko kome je legenda kluba Kujtim Salja (prvi predsednik FS Kosova). Ima toga jos...
P

Patriota1389

pre 1 dan

Napred Benfika! Uvek protiv Titovih isprdaka iz BG.
b

bolesnici jug

pre 1 dan

Jugosloveni jos jednom pokazuju koliko se ničeg ne stide niti imaju ni trunku morala...
J

Jes vala

pre 1 dan

Veliki klub a kmeci i nece da igra derbi ako sudi Jovanović,odlaze 2 meseca derbi i to je veliki klub, ajde bre.
Л

Лариган

pre 1 dan

Сигурни мислиш да овде има већих клубова,само нам не написа коју су.Важи се цела бивша СФРЈ.
N

Naravno

pre 1 dan

Sada prica odmah o budzetima, a kada igra protiv Boda onda ga budzet ne interesuje, kakav licimer.
Đ

Đukin fan

pre 1 dan

Obzirom da nema špica te ni ko gol da napadne,stabilan bunker sutra i na bod!!Ako ga razveze Di Maria i klapa ide 3 komada poraz ladno i sve u redu!!!Covek je sve u svemu realno to i najavio

Ујка Житко ПФК

pre 1 dan

Legenda kaze da i dalje na centru pecurkane placete sa splicanima zbog druga Tita!🥺🥺🥺🥺AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH
r

rrrr

pre 1 dan

Uopšte nije zdrav taj tvoj smeh.Nije sramota tražiti pomoć.
S

SroB

pre 1 dan

Ti, sine moj, ne znaš ni gde si šupalj. Kako bi onda mogao znati da se Titu nije plakalo na Marakani. Načuješ nešto od Pantića pa prosipaš pamet ovde, nosli jedna
љ

људи

pre 1 dan

ја сам искомплексирани гробар, био сам синоћ тужан због Динама :(((
п

па си са

pre 1 dan

Џајом отишао у "Радмиловац"...
D

Da, da

pre 1 dan

Ne znamo ko je bio tuzan i davao im podrsku kada je Dinamo to jes tadasnja Kroacija igrala protiv Partizana a neki isli na trening i davali im podrsku da pobede Partizan.
.

....

pre 1 dan

Pa kad se dva brata kolju moraš za nekog da navijaš zar ne?
M

Milaneli

pre 1 dan

Tu smo gde smo sanjali da budemo. Marin odradio izuzetan prelazni rok. Tim je iz sezone u sezonu sve jači. Ko je i sumnjao u Milojevića, mislim da je prestao. Imamo nešto težu grupu, ali nije nemoguće uzeti bodove. Najvažniji deo tima sutra biće vezni red, ukoliko Krunić i Elšnik odigraju dobru utakmicu, ne sumnjam da će i Duarte da ubaci koji gol, da će krila da dobijaju loptu u prostor, a da će odbrana dobiti dodatno samopouzdanje. Po mom mišljenju nemamo čega da se plašimo, razlika između timova poput Benfike i Zvezde se smanjuje, a oni ipak dolaze na Marakanu. Ja sam opušten, pun samopouzdanja, i posle dugo vremena ponosan na ceo klub. Napred, Zvezdo!
Ц

ЦЗ НС

pre 1 dan

Свима је иста група😀 Шалим се мало, али тако је! ЗВЕЗДА
@

@ЦЗ НС

pre 1 dan

Баш и није... Не постоји "група"... Екипе против којих се ми такмичимо, немају све исте противнике...

Ујка Житко ПФК

pre 1 dan

Perisic stize sa psv na pecurkani.Da prica o tome kako mu je djedo na severu plakao 1980.god zbog druga Tita😂😂😂😂AHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHA
S

Sta se cepas

pre 1 dan

Ko drva za zimu? Gde ste vi ? Bombasi nije vas poje... samo ko nije hteo isti ste kao bratski klub dinamo blizanci 9:2
e

ekez555

pre 1 dan

Prvih 15 minuta moramo,iskoristiti huk sa tribina,iako mislim da se preteruje sa pevanjem jedne pesme 15 minuta.Mnogi na stadionubkomentarisu da se smore zbog navijanja i pevanje 3 pesme na celoj utakmici.Nije kritika nego,savet,napred ZVEZDA

Ујка Житко ПФК

pre 1 dan

Otkidate bod,lagano😂😂😂😂
M

Marinjo1

pre 1 dan

Toliko vi niste otkinuli za 2 ucesca. Ne prenosi vise b92 da znate
K

Komentator

pre 1 dan

Žitko, ti si legenda, uopšte nas zvezdaše više ni ne nerviraš hahahaha
L

Lomnica

pre 1 dan

Zorane Iliću da li je moguće da imaš 53 godina? Pa kako te nije sramota bre?
D

DakaCZ

pre 1 dan

Odličan uvod u utakmicu od strane Miloja.Veoma pametan čovek i trener i tačno zna šta priča i u kom momentu.Nije to slučajno.Moraš da imaš mozak za bilo koji posao.Bravo Miloje i sutra da slavimo 3 velika boda!!!
Z

ZCAkad

pre 1 dan

Jel ovo neka ironija ili sprdnja sa tvoje strane?

Ујка Житко ПФК

pre 1 dan

Ajmo decki 🔴⚪️ salove u zrak....😂😂😂😂
п

плаши се

pre 1 dan

да кад суши косу,не пресуши Ђердап...
@

@plaši se

pre 1 dan

Izgleda da ti nije pomogla terapija u Lazi
D

Don Vito Corleone'

pre 1 dan

Pričaće ti da su oni bolji, da su davno prošli naši dani, al ne znaju kad' se Zvezda voli svi su dani ponosni i slavni, pričaće ti da se ona gasi ti što nikad nisu tako sjali, ljubomorni neka im uzdasi jer ostaće tek komšija mali 🤏 NE VERUJ IM SINE I PONOSAN BUDI ŠTO ZVEZDAŠKO SRCE ♥️🤍 BIJE TI IZ GRUDI. Kuku lele bliži se ponedeljak.
G

GostP

pre 1 dan

Ti si doveo a? Velik si trener, a nisi se zadrzao duze od dve gosine u 4 kluba u inostranstvu, pri cemu su to krajnje diskutabilne lige i fudbalske zemlje na margini. Dobio neograničeni budzet sa osnovnim izvorom budzet RS i sad ste pametni.....nezabelezno bahacenje i urnisanje svih ostalih zarad jednog kluba, koga narod valjda treba jedino da voli, da se hrani njime, da ga pije.....jer samo je to bitno u Srbiji. i sad si pametan jer si sa grdilom necasnih radnji preko decenije dosao na to da tim od 100 miliona igra dvomec sa jednom Bodeom, vise od duplo jeftinijeg, da bi usao u LS.....Osnov je ovo sta ste uradili u Srbiji, ovaj jedan mec je vec dza il bu, kao sto je bilo ispadanje sa moldavcima, kipranim....nekad bude i prolaz kao sada.......sustina je kriminal koji radite u Srbiji, dok si zi samo obican glumac i naduvenkoi, prosecan trener, ako si i prosecan!
M

Milence Pilence

pre 1 dan

Neki su imali priliku,pa nisu iskoristili🤷‍♂️... I sad im krivi drugi🤦🏽‍♂️...
@

@gost

pre 1 dan

...za razliku od vecine zvezda ne zavisi od budzeta rs, sta vise, svojim poslovanjem odrzava u zivotu jos par klubova u nasoj ligi. bolje se zapitaj odakle se finansiraju ovi sa smesnim prihodima koji bez problema dovode strance na kilo. zvezda ce vise da prihoduje od ove utakmice nego partizan cele sezone, razmisljaj o tome pre nego napises neki novi inteligentan komentar pun zavisti.
B

Budžet RS

pre 1 dan

Terzić je i pored duga od preko 50 miliona u dva prelazna roka angažovao ukupno 25 novih fudbalera, najavio je bez imalo skromnosti da će Crvena zvezda narednih pet godina biti šampion Srbije. Svakome je bilo jasno da sve u Crvenoj zvezdi peku šest Partizanovih titula u nizu i da su u Ljutice Bogdana odlučili da na silu vrate sve na “staro”!
B

Bss

pre 1 dan

Odgovori ako te nije sramota, kada ste poslednji put pobedili nekoga u LŠ ili KŠ ? Zavuci se u rupu pa se tamo teši sa tim bljuvotinama i lažima, a onda kada bilo koga pobedite u najjačem evropskom takmičenju možeš da izađeš iz te rupe i izneseš neko mišljenje vezano za Zvezdu, do tada se pokrij ušima i plači u tišini.
.

....

pre 1 dan

Budžetrs. po tm Zvezda je u ta dva prelazna roka koja spominješ dala na pojačanja skoro 30 miliona a od prodaje u tom periodu prihodovala je 50 miliona evra znači da Zvezda ima još lufta da se pojača samo novcem od prodaje igrača a gde je lš ......
@

@....

pre 1 dan

Nisi shvatio da je ovo 2014, kada nije bilo ni cvonjka.
.

....

pre 1 dan

Pa rodjo za prelazni rok za te dve sezone smo uložili 1.5 miliona evra a prodali igrače za 6.5 miliona vidiš da je bilo makar malo love
l

lzzzr

pre 1 dan

Hibridni trener sto recenicu ne ume da sklopi, stalno je sve nesto protiv njega mislim prosto neverovatno
R

Rečenica hibrid

pre 1 dan

Citat, Milojević: "Generalno to smo mi, mi ćemo uvek da kažemo nešto kada bude i onda će se reći da li je to tako ili nije tako, pa ćemo onda mi to tako da komentarišemo, pa ćemo mi onda onako i tako dalje. Rekao sam na ovom nivou ako uzmete da pogledate da li je neko atraktivan ili nije, po meni ja sam rekao, ja sam samo trener jedan običan koji godinama se bavim ovim poslom i usko sam fokusiran da se bavim svaki dan".
N

NEKA SE PONOVI

pre 1 dan

1984 toliko!
k

karika

pre 1 dan

Ajde nemojte vise da smarate sa tim tunelom i sa atmosferom. Svako ko ne ide na utakmice od juce, zna da ovaj sever ne moze da pridje onom od pre 10,15 god po atmosferi. Sever je pun snimaca klipova i tiktokera sada kojima je najbitnije da se vidi gde su i koje treba izbaciti sa tribine. Kao drugo ta Benfika gostuje po svim mogucim najvecim stadionima Evrope, sigurno je nece uplasiti atmosfera. Malo realnosti nije na odmet. O budzetima i poredjenju dveju liga suvisno je i govoriti. I x je ptemija za Zvezdu
v

vladaaaa

pre 1 dan

Apsolutno tačno, pogotovo to vezano za Sever i atmosferu uopste na stadionu. Nekada se tresao ceo stadion, atmosfera medju najboljima u Evropi, poslednjih godina se to bas srozalo i tribina prilično jadno izgleda i "zvuči"!
L

Legor

pre 1 dan

Ljudi žive u 21 vijeku i upristojili se ne izigravaju "majmune" na tribinama. Meni se sviða kako navijaju u Škotskoj i Holandiji, prate igru i stvaraju odličnu atmosferu.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 1 dan

Po ovoj njegovoj izjavi o nespremnosti tek pridošlih igrača ne bi me čudilo da pored Radonjića i jedan od dvojice Krunić, Silas ostane na klupi. A zbog naprečec popravljeno raspoloženja Kange pogotovo na treninzima meni se čini da će to biti Krunić.
M

Milence Pilence

pre 1 dan

Poraz je poraz... Naravno lepše zvuci,ako je prihvatljiv... Eee sad... Dal manje boli 1:0 od 6:0?!?..🤔Pitanje je?!?.. Verovatno bi sa golom razlike tražili tu propuštenu priliku,koja bi mogla da da lepšu sliku... Ako želimo dalje,moramo da igramo i iznenadimo bar nekog od velikana.. Dali je moguce?!?.. Moguce je... Lopta je okrugla... Za pocetak naravno da priželjkujemo neki pozitivan rezultat.. A i da izostane.. Bože moj... Naša liga je takva,kao što jeste... Europa nešto drugo... Moramo da verujemo u ove momke... Sposobni su... Ima nade... Svakako nas više-manje ne smatraju favoritima... Možda je to neki naš plus... Pružimo sve od sebe,odigrajmo, kao da je majstorica,pa kud puklo,da puklo... Sanjati več sad o 8-9 bodova,nema smisla.. Kuća se radi od temelja... To nek bude ova Benfika.. Pa cemo posle nje maštati dalje... Sretno Zvezdo u novom formatu... I mi smo neki svoj prioritetni cilj več dostigli,sad idemo pokušati dalje,jer se ponudila prilika... Sportski pozdrav
H

Huggo

pre 1 dan

Ma oni ce se uplasiti od tunela,inace igraju pred praznim tribinama😁😁😁😁
B

Belgrano

pre 1 dan

Ne mogu da shvatim i verujem koliko Grobara dolazi da pise ovde i truje. Pa vi nemate trunke srama i obraza. Klub vam je u raspadu, trener vam je besni pas pun mrznje, imate 5 frakcija navijaca koje svaka svaku mrze na smrt, ispali ste iz kvalifikacija za sva tri takmicenja kao jedan od dva kluba u Evropi koji su to uspeli, vi ste nesto najjadnije sto postoji na kugli zemaljskoj. I takvi dolazite vi da pisete o Zvezdi, sudite koliko ce dati golova Benfika, e boze moj koji ste vi jad i cemer. Primili 9 golova od Dinama iz Kijeva, ispali od Lugana, ispali od Genta, kiksnuli protiv Vojvodine, IMT-a, OFK ih ponizio i to dodje ovde da laje i skici. Da je srece da vas puste da se ugasite, niko od vas posle dva dana vise ne bi niti navijao za to zlo od kluba niti pominjao, kao sto ni sad ne pratite fudbal osim kad treba navijati protiv Zvezde. Jedva cekam ponedeljak, malo ce vam biti dva oka za kukanje.
М

Милојко Пантић

pre 1 dan

јел хоће неко да купи окер-бели мантил са грбом звезде,шила га УДБА,отпоран на кушу,меткове и морал????
J

Jovo Kapičić

pre 1 dan

Koliko košta?
M

Milence Pilence

pre 1 dan

Zadrži tooo😉... 🤔Kako Zvezda raste💪✌️,tako ce i tebi cena,pa ceš moci da konacno i zaživiš😇🤪!!!... A budeš li pratio "projekat",možda ti i buducnosti i posluži🤷‍♂️
Z

Zulu

pre 1 dan

3-2 za našu Zvezdu Crvenu, najsjajniju,istorija se ponavlja na isti dan.
V

Vi ste

pre 1 dan

Komunisti!
.

....

pre 1 dan

A našta ti asocira tvoj raspali vojni klub partizan nego na komunizam
l

lzzzr

pre 1 dan

ovaj vec skinuo gace hahahah
O

Običan trener

pre 1 dan

Citat, Milojević: "Generalno to smo mi, mi ćemo uvek da kažemo nešto kada bude i onda će se reći da li je to tako ili nije tako, pa ćemo onda mi to tako da komentarišemo, pa ćemo mi onda onako i tako dalje. Rekao sam na ovom nivou ako uzmete da pogledate da li je neko atraktivan ili nije, po meni ja sam rekao, ja sam samo trener jedan običan koji godinama se bavim ovim poslom i usko sam fokusiran da se bavim svaki dan".
l

lzzzr

pre 1 dan

ne zna recenicu da sklopi
.

....

pre 1 dan

A tvoja dva komentara ne sadrže više od trideset slova i ti nekome nešto pišeš da nezna 😭
A

Apoel

pre 1 dan

2:1 Silas i Duarte!!!
M

M.D.

pre 1 dan

Bilo bi dobro da ti je cilj ,da imaš bar jednog standarnog reprezentivca Srbije.
R

Redmond

pre 1 dan

Utorak, sreda i četvrtak su dani kada se igraju utakmice u svim Evropskim takmičenjima. Gledam, tražim i ne mogu da nađem. NK partizan nije prisutan. Nema ga nigde. Ne postoji u Evropi.
K

Komentator

pre 1 dan

Nemoj tako, oni igraju EL hehe
D

Delija NBGD

pre 1 dan

Ne sumnjam da ce Miloje dobro da spremi utakmicu. Ovi sa druge strane brda sto se javljaju, ja ih razumem totalno. Juce spektakl Liverpula i Milana, danas Intera i Sitija a sutra ZVEZDA zatvara prvo kolo novog formata takmicenja koje Partizan nije video skoro 15 godina. Teski su to kompleksi 🔴⚪
B

Bunkeraš

pre 1 dan

Citat, Milojević: "Generalno to smo mi, mi ćemo uvek da kažemo nešto kada bude i onda će se reći da li je to tako ili nije tako, pa ćemo onda mi to tako da komentarišemo, pa ćemo mi onda onako i tako dalje. Rekao sam na ovom nivou ako uzmete da pogledate da li je neko atraktivan ili nije, po meni ja sam rekao, ja sam samo trener jedan običan koji godinama se bavim ovim poslom i usko sam fokusiran da se bavim svaki dan".
М

Матија Бећковић

pre 1 dan

ускоро ћете у "Мадери" моћи да купите моју нову књигу о томе како је стадион Звезде сазидао ћенерал Драгољуб Михаиловић од камена који му је ТАМ камионом довезао Вук Драшковић из Книна...Стадион је градила фирма "Крцун АДА" у кооперацији са фирмом "Београдска мангупарија А.Д. УДБА".....
B

Bosko Dzurovski

pre 1 dan

Bravo..Jel ima video izdanje??Ne umem da citam.
@

@matija

pre 1 dan

...glava gori ispod slema.
h

hebo vas tunel

pre 1 dan

portugalci će izaći na teren ozbiljno dezorijentisani. u tunelu mare, rajka i marakane će ih dočekati drekavac kakvog nikada pre nisu videli ni čuli. gotovi su!
K

Kragujevac ale

pre 1 dan

Ajde Milojko, spremi se da primis 5 komada, nema tamo Pavla Ilica i drugova iz sudijske organizacije, ima samo da se ceses hahaha Dace Bog da prodjete ko Dinamo sinoc.
f

fusbaler

pre 1 dan

Partizan je prvi rezirao seriju na B9:2 tako da tisina kompleksasi
c

cccc

pre 1 dan

nisu te dovoljno tukli mama i tata kao malog ne?
D

Delija NBGD

pre 1 dan

Ma vi volite samo Sarajevo ba.
r

rrrr

pre 1 dan

Cime ste samo vi grobari kvalifikovani da komentarisete ligu sampiona,da mi je da znam?I svima jezajednicko to hahaha,Sta je u stvari smesno;rafalno ispadanje iz evrope,Nordlsjand,Dinamo,Lugano,Gent,Sarok,PetahTikva,Fljamurtari....Ili svi oni zajedno;sve krem evropskog fudbala.
B

Belgrano

pre 1 dan

Brini se ti o Mornaru, nema potrebe da se brines za Miloja.
U

Užice ale

pre 1 dan

Bilo bi i više nego zasluženo.
M

Mutommbo

pre 1 dan

Fudbal je složena igra. Bitan je svaki segment, može da se igra defanzivno i da se stvore dobre šanse za gol, a može i ofanzivno bez prave gol šanse. Da nadigramo Benfiku teško ali da imamo zrelije šanse moguće je. Na kraju je uvek važan rezultat. Verujem da Miloje zna da postavi igru shodno igračima kojim raspolaže. I nerešenim rezultatom bih bio zadovoljan, a pobedom još više. Porazi su sastavni deo izgradnje ekipe. Samo igrajte i dajte sve od sebe a ova ekipa to je učinila protiv Bodo Glimta. Nedostaje Hvang, ali život teče dalje. Srećno.
G

Grdne rane

pre 1 dan

Sve je to dobro, ali prizivati klubove kao protivnika Real i ostale, a pritiv Bodea koji jeste sjajan klub, pritom i duplo jeftiniji igrati tamo teski bunker, to nikako ne shvatam, pa da smo iste vrijednostu nije u redu igrati bunker. Pa sta cemo onda pritiv Barse jadni mi. Ali hvala Bogu imamo finu ekipu, publiku pa vjerujem u solidne rezultate i cuda na mari
a

ajde pali

pre 1 dan

gledaj u svoje dvoriste grobarcicu
a

aman bre

pre 1 dan

grobarcicu gledaj u svoje dvoriste
R

Rubikova kocka

pre 1 dan

Mi smo koliko toliko ozbiljan klub, nismo mi Dinamo 92 🤣
@

@Rubikova kocka

pre 1 dan

+ Partizan92
k

kikoman

pre 1 dan

Pazi ako puknemo 0:6 znaci da smo strovalili pare bezveze...msm sa drugom ekipom bismo osvojili ovu ligu glat
B

Belgrano

pre 1 dan

Pazi, nemas pojma o zivotu i fudbalu.
k

kikoman

pre 1 dan

Zato što smatram da sa tolikim ulaganjima i posle toliko igranja u LŠ treba da budemo barem konkurentni bar polovini timova u takmičenju? Kakvi 0-6, kakve su to priče? 0-6 je znak da ne znaš da igraš fudbal, a mi posle toliko ulaganja bismo morali da znamo da ga igramo. Tako da taj stav šta ako bude 0-6 se meni ne svidja. Ja lično ne verujem da tako razmišlja šef, nadam se da ovo nije neki alibi.
V

VLADA MILOJEVIĆ NEMUŠTI HIBRIDNI RATNIK

pre 1 dan

Jel rekao Vlada koju pametnu u stilu Njegoša recimo: "STALNO NEKA POVIK, NEKO OMALOVAŽAVANJE. NE OMALOVAŽAVANJE OSPORAVANJE. JA TO NEĆU DA DOZVOLIM MISLIM JA NE MOGU DA DOZVOLIM ILI DA NE DOZVOLIM. KAKO SE KAŽE MEDIJSKI TAJ HIBRIDNI RAT"...
e

etoo

pre 1 dan

I u pravu je, jeste hibridni rat tj medijski rat jer redakcije vode grobari , sve je bio u pravu
d

d. g.

pre 1 dan

On se drznuo da kaže istinu. Ja tvog Stanoja neću da citiram jer je vulgarno.
P

Pedantni srećnik

pre 1 dan

Citat, Milojević: "Generalno to smo mi, mi ćemo uvek da kažemo nešto kada bude i onda će se reći da li je to tako ili nije tako, pa ćemo onda mi to tako da komentarišemo, pa ćemo mi onda onako i tako dalje. Rekao sam na ovom nivou ako uzmete da pogledate da li je neko atraktivan ili nije, po meni ja sam rekao, ja sam samo trener jedan običan koji godinama se bavim ovim poslom i usko sam fokusiran da se bavim svaki dan".
i

iz sljivika

pre 1 dan

a gde je moj partizan? sa kime on igra?
S

STEVA KARADžA

pre 1 dan

Nemajte straha, i ako se desi da krene 100ka portugalska da nabija triejs razlike nemojte da padate, nemojte da padate.
@

@Steva

pre 1 dan

9:2
T

Tuzno

pre 1 dan

A na konferenciji nevidljivi Duarte koji ne pravi razliku ni u domacoj ligi nevidljiv potpuno, tuzan je klub koji slusa internet navijace ko treba da igra zato necemo nikad biti vise ozbiljan klub....
E

Eseks

pre 1 dan

Niti je Duarte nevidljiv niti je NDiaje drvo.Smarate i jedni i drugi.Jedan je razbijac,jedan tehnicar i imaju svoje vrline ali i mane.Da nemaju te mane bili bi u nekoj od liga petice.Ja mislim da bi ubijali kao tandem
h

hahahahah

pre 1 dan

Serif je drvo
k

kakvih 0:6

pre 1 dan

znas ti bunker, 2 komada plafon
M

Mehmede

pre 1 dan

Seljačina zalizana
K

Komentator

pre 1 dan

Jako nepristojno, čemu to ?
@

@komentator

pre 1 dan

A sta treba da kaze, da je gospodin??!!
K

Komentator

pre 1 dan

Naravno
D

Džiber

pre 1 dan

Citat, Milojević: "Generalno to smo mi, mi ćemo uvek da kažemo nešto kada bude i onda će se reći da li je to tako ili nije tako, pa ćemo onda mi to tako da komentarišemo, pa ćemo mi onda onako i tako dalje. Rekao sam na ovom nivou ako uzmete da pogledate da li je neko atraktivan ili nije, po meni ja sam rekao, ja sam samo trener jedan običan koji godinama se bavim ovim poslom i usko sam fokusiran da se bavim svaki dan".
s

samo gledajte

pre 1 dan

Sad ce da se jave oni botovi da govore o rapsaloj Benfici i ako zvezda mora da dobije benfiku i slicne nebiloze samo gledajte..
i

iz sljivika

pre 1 dan

Sa štitom ili na njemu! Samo nemoj da mi igraš bunker ako budemo u rezultatskom minusu. Izgubite i =:6 ali igrajte kao ljudi a ne kao piz...

Proficap

pre 1 dan

Poginite hrabro? Pa da je tako igrao protiv Krasnodara, ili Salzburga, Jang Bojsa... Zvezda ne bi bila ovo sto je sada. Da li je bolje sto vec 7 godina igramo grupna takmicenja Evrope, ili je bolje da smo ginuli hrabro i ispadali? Ja sam za ovo prvo rezultat je bitan.
i

iz sljivika

pre 1 dan

Pro, utakmice koje si spomenuo su iz kvalifikacija, utakmice koje se igraju na rezultat kako bi se dokopali grupe, od ove godine lige. Sto puta sam ponovio i opet ću, boljeg trenera od Milojevića nema kada treba proći kvalifikacije. Ali takođe nema goreg kada je u pitanju igranje u grupi ili u ligi. On igra isto. Tvrdo i zakopčano do grla. A niti su isti protivnici niti je isti cilj. Plasman ovde gde jesmo je ostvareni cilj u kome se ne biraju sredstva. Ono što sada sledi treba da bude borba prsa u prsa, do zadnjeg atoma snage, borba za svaki bod a ne za gol razliku. Ovde klubovi poput Zvezde imaju priliku da gurnu neke nove klince u izlog, da pokažu zube i onu stvar, da se predstave najjačim ligama, baš kao što je to Bahar uradio prošle sezone i čiji postupci su doveli do toga da danas imaš u dva prelazna roka izlaznih transfera u vrednosti oko 30 miliona evra. To je direktna Barakova zaostavština za 6 meseci. To i direktan fudbal. Kada je to postigao za 6 meseci, zamisli koliko bi smo porasli kao klub da ga nisu oterali i da je ostao ovde tri sezone. Dakle, fudbal u grupi i kvalifikacijama nisu isto.
i

ivan b

pre 1 dan

Pa ne treba da odradite posao nego da završite poso
K

Komentator

pre 1 dan

Mi samo da igramo sutra hrabro i disciplinovano, pa šta nam Bog da
H

Hrabra Zvezda pala

pre 1 dan

Eto to će biti, izdanje u petak, na svim kioscima i televizijama.
@

@Hrabra

pre 1 dan

Pa dobro, ni to nije smak sveta. Bar nismo ispali iz tri takmičenja kao vi :)))
S

Smak

pre 1 dan

Kakav smak sveta, svi režimski mediji će pisati o hrabroj i borbenoj Zvezdi. A imamo i tenak ispred policijskog stadiona.
B

Bolest

pre 1 dan

Samo hrabro,pametno i strpljivo!
n

nenadl

pre 1 dan

Smarač. Zvezdi je potrebna luda glava za trenera poput Lalatovića, ovaj je nezainteresovan za sve. Kako bi samo Lalat naložio ekipu pred ovaj meč
B

Birokrata

pre 1 dan

Cekaj rodjace , da li si stvarno ovo napisao? KOoji bre lalat , ne zna covek gde mu je glava, cuj mene nos, glava..pajaci sto dalje od kluba.
N

Nenad1246

pre 1 dan

Šta ima da ih loži to su profesionalci koji rade svoje. Ko mene loži za moj posao?
G

Gost 1990

pre 1 dan

Od prekosutra ce igraci Benfike pokazivati video atmosfere sa Marakane! 2:1 za nas!
G

Grupa JNA

pre 1 dan

Ah koliko puta je Miloje rekao "hvala drzavi" prosto vise ne mogu ni da izbrojim 🤣🤣🤣
l

let that sink in

pre 1 dan

jedini smo klub istočne evrope pored sahtjora koji igra LŠ
S

Statler

pre 1 dan

Mi ne pripadamo istočnoj Evropi. Obnovi gradivo iz geografije ako si ga uopšte i znao.
@

@Statler

pre 1 dan

Formalno pripadamo Južnoj Evropi, ali smo konkretno na jugoistoku
F

Formalno?

pre 1 dan

Geografski pripadamo Južnoj, što bi trebalo da je jedino bitno. Geografija je prilično jednostavna - pogledaš na kartu i vidiš gde smo. Južna Evropa. Ono, direktno ispod centralne. Tako da bih pre rekao da je obrnuto, "formalno" smo Istočna Evropa zbog istorijske percepcije naših političkih afilijacija, ali činjenično smo Južna i to se neće promeniti dok se ne pomere tektonske ploče.