Stefan Sunajko (©Starsport)
Stefan Sunajko (©Starsport)

Sunajko napustio Vošu, vraća se u Mađarsku

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.24. | 21:34

Doskorašnje levo krilo srpskog šampiona prelazi u PLER iz Budimpešte gde mu igra brat Filip, saznaje Mozzart Sport

Posle samo sezone u crveno-belom dresu razilaze se putevi Stefana Sunajka i Vojvodine. Iako je prošlog leta potpisao dvogodišnji ugovor sa Lalama, nekadašnji mađarski reprezentativac nije bio u planovima Borisa Rojevića. Prednost na levom krilu imali su novajlija, Egipćanin Ahmed Sesa i starosedelac Bojan Rađenović.

Nije Sunajko bio u protokolu za Superkup Srbije i prvi meč Super rukometne lige protiv Partizana, pa je rastanak sa Novosađnima bio očekivan.

Izabrane vesti

Stefan Sunajko od danas više nije igrač rukometnog kluba Vojvodine. Stefane, hvala ti za svaki postignut gol i za sve lepe trenutke”, naveli su u taboru Lala.

Kako saznaje Mozzart Sport, Sunajko se posle dve godine vraća u Mađarsku. Braniće u nastavku sezone boje Plera iz Budimpešte gde mu igra rođeni brat Filip. Dres kluba iz prestonice naših severnih komšija brani još jedno poznato ime srpskim ljubiteljima rukometa, Slovenac Gregor Ocvirk, koji je dve i po godine bio u Vojvodini.

Sunajko je u Vošu stigao iz pančevačkog Dinama. Prošao je mlađe kategorije Crvenke i PIK Segeda, igrao i za prvi tim ekipe iz Segedina, godinu dana je proveo u švedskom Savehofu, dve u Tatabanji, da bi se prošlog leta vratio u srpski rukomet.

Dobro je počeo prošle sezone u Vojvodini. Pogotovo je bio sjajan na pripremnim utakmicama na TV Turniru šampiona u Doboju i na početku sezone, nagovestio veliko potencijal, ali je u drugom delu pao u formi, izgubio je mesto na levom krilo gde je više igrao Bojan Rađenović.

Posle dva kola mađarskog šampionata, novi Sunajkov klub ima pobedu i poraz.


tagovi

Stefan SunajkoRK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara