Komentari na vest

KRAJ: Španija – Srbija 3:0

O

OptaJose

pre oko 2 sata

-Srbija/SCG/Jugoslavija protiv Španije u takmičarskim mečevima od 1968.: 3W 7D 8L. -Ne računajući prijateljske mečeve, Španija nije izgubila nijedan od poslednjih 19 mečeva u svim takmičenjima (17W 2D), što je njihov najbolji niz bez poraza od niza od 29 mečeva između juna 2010. i juna 2013. (24W 5D). -Španija je pobedila u 12 od 15 mečeva u 2024. u svim takmičenjima (2D 1L), što je njihov najveći broj pobeda u 1 godini od 2013. (12W 3D 2L). -Morata je 1. igrač koji je dao gol i promašio penal u istoj utakmici za Španiju u svim takmičenjima od Toresa u Kupu konfederacija 2013. (10-0 Tahiti, Tores je dao 4 gola). -Baena je 1. igrač koji je dao gol iz slobodnjaka u takmičarskom meču za Španiju od Silve u kvalif za SP (Lihtenštajn 0-8, 2017). -Pozdrav.
T

Tln

pre oko 3 sata

Srbija i fudbal isto ko Jamajka i skijanje....ali bukvalno. Nikad gore igrace nismo imali a bolje prolazili.
P

Ppp

pre oko 3 sata

Igrali smo 2 utakmice protiv Spanije. Prvu imali smo 9 sutra a drugu samo 1. Znaci u prvu je bio jaci vezni red. U cemu je razlika, ko je falio? Pa u prvoj smo imali Lukica (pojedini ne kapiraju koliko nam donosi svojom igrom) i Zivkovica koji je odlicno slao lopte Birmi i Luki Jovicu (dao mu je pored 5 spanskih igraca loptu a ovaj nekim cudom promasio). Eto samo to je razlika u odnosu na prvu utakmicu gde smo ih hvalili. Fali su Sasa i Zile i plus niko od 90tih ne igra sa 2 sidrasa, to igramo samo mi.
C

CZ***

pre oko 3 sata

Švajcarce smo "pokrali", ali Španci su prevelik zalogaj. Sve normalno i očekivano.
j

jeste dobro

pre oko 4 sata

Šta se ložite, Spanija jaka, mi jedva solidni, svaka čast Piksiju za ova 4 boda u ovoj grupi sa ovakvim timom, kakvih 30 suteva, koga to zanima, moglo je biti 7:0 sa 7 suteva, to nije relevantno, fudbal je igra rezultata, mogli smo i pored svega do 1:1 ali ne bi bilo zasluženo, mi nemamo generaciju da se takmičimo na vrhunskom nivou, selektor je mnogo bolji nego igrači i ako se u javnosti suprotno stvari postavljaju, mi smo jedina selekcija koja je usla u A grupu i nesto pokazala, svi ostali ce nazad odmah, bravo za selektora koji je Špancima decenijama bio mentor, na njegovom znanju i veštinama su iznikle sve ove generacije španskih igrača koje gledamo u 21. veku, a to što smo mi uzore u fudbalu današnjim generacijama tražili u Vidiću a ne u doktoru Piksuju, to je samo naš problem.
S

Soko

pre oko 4 sata

Momci su dali sve od sebe medjutim velika je razlika u kvalitetu.
K

Kad podvučemo crtu

pre oko 4 sata

Nema se zbog čega ovdje nervirati,razlika u kvalitetu rada je još veća.Srbija je izgubila protiv trenutno najjače ekipe na svijetu.Srbija nije taj nivo a nije bila ni bivša SFRJ kakve god bajke slušali.Veliki uspjeh je plasman na neko takmičenje a podvig bi bio preskočiti još koju stepenicu. Na sve navedeno gore,najjadnije su podjele u Srbiji na crno i crvenobele a igra zajednička reprezentacija.
N

Nemanja8989

pre oko 4 sata

30:3 u sutevima za Spaniju, reprezentacija nam se raspada,A VI VODITE POLEMIKU DA LI JE ZVEZDIN BIVSI IGRAC ILI PARTIZANOV NESTO LOSE URADIO…DA LI STE VI NORMALNI?!? UMESTO DA SVI PLJUJETE JEDINOG KRIVCA ZA OVAJ HAOS,A TO JE OVAJ NA KLUPI,VI SE BAVITE ZVEZDA,PARTIZAN…POTPUNO POREMECN NAROD,ZATO SE I RASPADAMO,ZBOG OGRANICENIH LJUDI KOJI SE BAVE GLUPOSTIMA,DOK ODGOVORNI ZA HAOS NASTAVLJAJU DA UNISTAVAJU…PAKAO.
T

Tln

pre oko 3 sata

To govori ko smo i sta smo
R

Rocky 72

pre oko 4 sata

Ajde da su Španci Evropski prvaci ali da nije bilo Rajkoviča i da Morata ne promaši penal, pa bilo bi najmanje 8:0. Opet nikakve taktike, nikakve kreacije, nikakve ideje, samo šutni loptu dalje od našeg gola. Uništiče ovog mladog Maksimoviča, pa vidi se da mora igrati, koji normalni selektor bo ga gurnuo u več izgubljenu utakmicu, gde može samo komplekse da dobije. Piksi ne da nezna, nego nema ni autoriteta a i poštovanje je več davno izgubijo.
S

Sisoje

pre oko 4 sata

Ovo je ista ona reprezentacija kojoj su posle Svajcarske oni isti koji je sada pljuju pevali ode. Iste igrace koje sada besomucno pljuju su dizali u zvezde! E pa braco Srbi, hocemo li bar pokusati da budemo dosledni? Momci su se borili u obe utakmice, cak i igrali slicno, ali ovde se radi o MANJKU KVALITETA. I to nezavisno od toga da li se radi o bivsim igracima Zvezde ili Partizana - i jednima i drugima nedostaje znanje i kvalitet. Jedan Piksi istina je da nema pojma, ali sumnjam da bi i bilo koji drugi trener mogao od ove suve drenovine da izvuce vise. Sto pre se to shvati, lakse ce se podnositi buduci porazi Srbije, manje ce se od 11 letvi (tacno tako!) ocekivati, nece se gajiti lazne nade ... Srbija je kao reprezentacija daleko ispod evropskog proseka (i protiv Svajcarske, i protiv Spanije), nema igru jer nema igrace koji znaju da igraju fudbal, i to je nazalost cela i jedina istina i sve sto treba reci o ovoj tuznoj skupini nemocnih trkaca.
5

5.000.000,00€

pre oko 3 sata

Тумбање тима , све убацују менаџерске клипане...
n

nije lako

pre oko 4 sata

biti navijac partizana. Za sve vam je Zvezda kriva. Kad Pavlovic kasni u svakom napadu, pravi kartone, Zvezda kriva. Kad Mitrovic promasi zicer, Zvezda kriva. Ozbiljnu bolest imate, i nema vam leka
N

Nisam hejter

pre oko 4 sata

Ali 30:3 u sutevima za Spaniju za koju jos ne igra par najboljih igraca je pokazala gdje smo mi u ovom trenutku i koliko smo daleko od pravog fudbala-nažalost
G

Gost123321

pre oko 4 sata

30:3 odnos u sutevima prema golu 63:37 odnos u posedu lopte 1:7 odnos u odbranama golmana mislim da je dovoljno ili ce opet da nas ubede da nismo dobro gledali
Y

Yashin

pre oko 4 sata

Mitrovic promasio, tacno zna da mu leva noga sluzi da da seta. Trebo prvo da primi Pa da puca. I tacno posle tog promasaja 2:0 za spance. Takve sanse kao mitrovic se dobija 1-2 u celoj tekmi.
P

Ppp

pre oko 3 sata

Vidis koliko smo los narod. A kada je taj Mitrovic davao golove iz nemogucih pozicija onda nam bio dobar?
G

Gx

pre oko 4 sata

Čumić pasce u nesvest od vrtoglavice ...hahahaha Ej Piksi Piksi..... Nedeljković dečko namestio šansu jedinu u igri ti ga izvadis ubacis Čumića..hahahahha
G

Giop

pre oko 3 sata

Sad vam je Čumic kriv za poraz, decko je klasicno krilo a igrao je sada beka, Španci su druga dimenzija za nas.
P

Ppp

pre oko 3 sata

Izvadio jer u predhodnoj dobio zuti karton a ovu crko, posle tog trka se vuko po terenu.
V

Vojkansada

pre oko 4 sata

Udje Mesi i mi primismo dva komada eeeeee
г

гост1986

pre oko 4 sata

А јеси једва дочекао.... Па шта је дечко крив за голове...
5

5.000.000,00€

pre oko 4 sata

Битно је да играмо менаџерски фудбал🤬
i

ime gosta

pre oko 4 sata

jer da on nije usao, okrenuli bi ih. Mitrovic bi dao onu sansu, pavlovic ne bi dobio crveni. itd
G

Gostgost

pre oko 4 sata

Nesto ne primecujem kritike Grobara za Mitrovica zbog promasenog zicera. Izgleda da vam smeta samo kad Jovic promasi, je l tako licemercine?
P

Ppp

pre oko 3 sata

Mitar je vise ucionio za repku nego bilo ko ali tvoja mrznja je jaca od morala i eticnosti kao i pameti.
M

Mnr1

pre oko 4 sata

Kad pogledas ove izmene izgleda da je mali mesi pogurao spance
P

Patria

pre oko 4 sata

Imas donekle aktivan rezultat 1.0, ti ubacujes Maksimovica, i momentalno primas drugi gol. Ovo je takmičarska utakmica, ne neka revijalna. Ne znam čime je zaslužio da igra pola sata ( osim ako nije pumpanje cene)
V

Veskonis

pre oko 4 sata

Ali obecao covek
1

12345m12345

pre oko 4 sata

ma on je direktan krivac za gol, niko drugi... on je lose izbacio loptu i njega su izvrteli kao na ringispilu pred sesnaestercom...
N

Nemanja8989

pre oko 4 sata

Da li je moguce da vi i dalje pratite Kiksijevu reprezentaciju i lozite se? Posle ovoliko vremena i tolike kolicine splacine koju nam je ovaj nazovi trener servirao? Ja posle EP reprezentaciju ne gledam,sve dok je ovaj selektor,pa neka ga gleda onaj ko ga je doveo i drzi ga tu…Slican se slicnom raduje,2 prodavca magle…
c

cccc

pre oko 4 sata

Ovo je nešto najbolje što se moglo desiti ovom timu. Dunsteri Erakovic, Pavlović, Birmicevic ne mogu sledeću igrat još i Milenković da dobije suspenziju pa da i Piksi progleda.
G

Gostgoat

pre oko 4 sata

Nesto ne primecujem kritike Grobara za Mitrovica zbog promasenog zicera. Izgleda da vam smeta samo kad Jovic promasi, je l tako licemercine?

Gostimir

pre oko 4 sata

Mitrović se bar trudi, Jović se nije ni čuo dok nije dobio žuti karton
B

Banana Republika

pre oko 4 sata

Spanci ce do kraja imati 99 suteva prema golu, Stojko napada rekord onako "fajterski"
J

Just

pre oko 4 sata

Miloje i Pikseta miljenici srece Moglo je da bude 10 0 Ovaj protiv Videa, ovaj, drugi doduse protiv velike Spanije
R

Rtnade

pre oko 4 sata

Birmancevic ko muva bez glave. Mesi😅 ti li si? Pavlovic uzasan
B

Bata 011

pre oko 4 sata

Molim vas koji malo vise pratite fudbal da mi kazete ako se zovu igraci u ovu reprezentaciju...ne igraju u klubovima nikada nisu pravili razliku i u Srbiji tj Jelen Super Ligi pre svega mislim na Luku Jovica, Čumica, Ivanovica, Zukica,Erakovica ..sta je uslov placaju li clanarinu? ( A o Kineskom Mesiju necu ni da pricam)
T

Tarzan

pre oko 4 sata

Jel ima neko da jos veruje u ovog selektora.Nije mi jasno da jos neko nesto veruje njemu.Mi smo kolektivno ludi sto ga trpimo i idemo gledati.
M

Mutommbo

pre oko 4 sata

Žao mi Kalabu. Dva puta je pogrešio samo i primismo dva gola. Dečko se bori, ali je preopterećen, jedini ima zadatak da kreira igru, iznosi lopte i da igra odbranu. Tako je to kada Pixi napravi taktiku. Najzad skrivio i crveni karton. Koliko puta Pixi treba da kanali reprezentaciju sa dva centar fora, od kojih je jedan Mitrović, koji ne zna igrati sa drugim špicem u postavi. Zdjelar mnogo bolji od Nemanje Maksimovića. Pa bolji je i od Saše Lukića na prethodnim. Samardžić nema petlju za ovakve utakmice.
g

ginis

pre oko 4 sata

Španija ima 3 reprezentacije..ima da se sprda do 2030 sa svima ...niko joj nije ni do koljena..ovo moje oci nijesu gledale spanija igra kao barselona liverpul na kvadrat
D

Doks

pre oko 4 sata

Aha, dobri igrači plus Kukurelja igra dobro rukom. To što su nas dobili nije merilo. Dance jedva.
I

Ivan b

pre oko 4 sata

Jebo vas Birmančević sve preko njega igrate. Što ne pokušate preko sredine, pa malo s duge strane sve hoćete na isti način da date gol pa prozrele su vas i ptice na grani. Što Pavlović ne izvrši neki proboj kao što zna?
P

Ppp

pre oko 3 sata

Pa zato sto je na drugo krilo Nedeljkovic a on je defanzivni bek a ne ofanzivni. Piski formira taktiku 352 za koju nemamo igrace.
N

No comment!

pre oko 4 sata

Ne samo za ovo večeras, za ovo raspalo stanje u reprezentaciji, nego generalno za celokupnu sliku u Srpskom fudbalu, najbolji komentar bi bio da više nemam nikakav komentar...večeras stavljam veliku tačku.
G

GoxyG

pre oko 4 sata

Strahinja Pavlovic se proslavio kada ga je Bata Mirkovic uveo u postavu Partizana i kada su isprebijali igrace Zvezde na derbiju...nista tu nije sporno ali on posle tih 6 meseci igre nije u kontinuitetu napravio i sebi nikakvu korist nije napravio sto je otisao u Monako i posle toga krece-Serkl Briz, Bazel, Salcburg i sada Milano. Ni malo mu se ne moze osporiti zalaganje i srcanost ali nerealni hvalospevi ni njemu ni reprezentaciji nece dobro doneti. Za njega je najbolje da izabere klub koji mu igrom odgovara, sa trenerom koji ce ga smiriti bez ogromnih zahteva pa 2 godine mirnog sazrevanja i onda napad na neku titulu u Ligi 5 i stub odbrane Srbije...ovo sada ce samo sagoreti u zelji..svako dobro i pozdrav
l

lzr

pre oko 4 sata

Da on je kriv sto mora da udje Mesi Maksimovic zbog koga vezni rad nam nestao da bi se mu se digla cena
6

680

pre oko 4 sata

Mali Mesi ....gospode bože....puste da se dijete razvija po hijerarhiji....juniori pa seniori....u 21 pa onda Reprezentacija
@

@Grupa JNA

pre oko 4 sata

Decko, bolestan si
G

Grofdrakula53

pre oko 4 sata

Mali uzas. Cuj Jamal, Mesi ... Boze moj
e

eki 78

pre oko 4 sata

stojkovic selektor 🤣🤣🤣🤣 pojma taj nema
S

Sisko8631

pre oko 4 sata

Ali zna selektor da obecava. Mislim na ,,Jamala" 🤣
S

Srbija Majka

pre oko 4 sata

Odavno nisam vidio da jedna ekipa ovako pati i izgleda kao mi veceras protiv Spanije. Toliko nemocno i plasljivo da je to jadno!!!
R

Rokoko

pre oko 4 sata

Sta si ocekivao? Da dominiramo?
H

Heavy metal

pre oko 4 sata

Klasika za našu reprezentaciju. Odigramo jedne savršene kvalifikacije i onda potop. Jedino što je sigurno, to je potpuno rasulo i crveni karton. Tako će i biti sve dok oni metuzalemi i poltroni sede u savezu. Voleo sam Piksija kao igrača i, moram da priznam, ulio mi je neku nadu kada je došao na mesto selektora. Ipak, ovo sada ne liči ni na šta.
G

Gladiola

pre oko 4 sata

Nije ovo ništa iznenađujuće, nemamo kvalitet za ovakve ekipe i to je to. Dovoljno je pogledati klupu. Sledeće 2 utakmice su ključne i trebaju nam svi igrači, ko se ne odazove više ga ne pozivati
h

halo

pre oko 4 sata

Lako je glumiti Maldinija protiv Litvanije i Bugarske Pavloviću :)))
s

sashki85

pre oko 4 sata

protiv Španije ti igraju ključni igraci koji od 10 njih 5-6 imaju zute kartone.
u

uzice

pre oko 4 sata

Posle ovoga...pixela daj otkazzzzz
B

Barajevac

pre oko 4 sata

Ko da da otkaz? Pikselaći? Ma otišao bi on jedino ako bi mu dali sve pare po ugovoru.. Svakako će se on izvući i reći kako je ovaj poraz bio planiran, da to nije ništa iznenađujuće. Realno, poraz i nije iznenađenje, najgore od svega je igra. Nema je, ne postoji. Ovo je sramota, da na utakmici imaš samo 5 min. posed, da se neko ovako sprda, da i kad imamo loptu mi ne znamo šta ćemo sa njom. Da nam nije ovog Rajkovića primili bi do sada 5 kom., ma to bi bilo kao da je rukomet.. Odigramo jednu dobru utakmicu u 5 godina. Sramota.. Bolje da su iz Saveza javili da igrači neće doći, svi su se nešto razboleli-nećemo da vas zarazimo, pišite tamo službeni rezultat za domaćina.. 🤣 hahaha

aleksandarprodanov13

pre oko 4 sata

on je srpski Ten Hag
k

kdsb

pre oko 4 sata

Zasto niko od nasih nije reagovao da se slobodnjak izvede sa mesta gde je faul napravljen? Mnogo je teze dati direktan sa 18 nego sa 21-22.
1

10ticker

pre oko 4 sata

Koji krs od saveza,struke,igraca ,dresova ,svega.
G

Gostgost

pre oko 4 sata

Odlican je Pavlovic, odlican je! Dva primljena gola direktno zbog njega i castio nas da imamo igraca manje. Trubim ja sve vreme, ali Grobari bolje znaju... Evo za druga vzz, za koje golove je kriv Pavlovic.
N

Ne ne i ne

pre oko 4 sata

Erakovic je najbolji

Kalčopolista®

pre oko 4 sata

Nije on na desnoj strani nego prevaretine kolo nedeljkovic I stralo erakovic, premotaj pa vidi ko je kriv
S

Stranac

pre oko 4 sata

Ma naravno za sve je kriv Pavlovic,za razliku od Erakovica,Andrije,Grujica,Jovica i Koste, koji rasturaju.
F

Fontana9

pre oko 4 sata

Rajkovic brani samo sta ga pogodi,sve ostalo cao,gol.
H

How Yes No

pre oko 4 sata

Pomesao si ga sa VMSom
B

Banana Republika

pre oko 4 sata

Bitno je da smo skinuli krst sa grba i stavili germansku kokosh, e moja tuzna drzavice

Kalčopolista®

pre oko 4 sata

Kako mi vukan reagouje

KoRn

pre oko 4 sata

3:0 i igrac više je najopasniji rezultat.
G

Gosttt

pre oko 4 sata

Ne zna se da li je bolji potez Mitrovicev promasen zicer ili Pavlovicevo izlitanje zbog kog smo primili gol i dobili crveni karton. Bravo majstori! E zato niste niti cete biti veliki igraci, ma koliko vas nasi novinari dizali u zvezde.
u

urkelaaa

pre oko 4 sata

Sad primamo 7 komada kako je Pavlovic izasao, sa ovakvim veznim redom kako je usao Messi primili bi 10 da je zapoceo
@

@Grupa JNA

pre oko 4 sata

Opa, novi nik
F

Fontana9

pre oko 4 sata

75 min.debeli centarfor loptu nije pipnuo i komentator ga nije spomenuo.
S

Shone991

pre oko 4 sata

Pola rep. treba izbaciti iz tima boli ih uvo da potrce u prazan pristor! Ovo je sramota!
v

vulex

pre oko 4 sata

Erakovic, Pavlovic i Birmancevic propustaju sledecu tekmu auu

The Intersect

pre oko 4 sata

to je pozitivna stvar za ovaj tim!
N

Nino86

pre oko 4 sata

Koji ce nam djavo
M

MegaBot

pre oko 4 sata

Bilo bi samoubistvo da smo izašli visoko :) Ne pamtim utakmicu da smo izašli visoko i da naša igra nije samoubistvo Ne znam
N

Nekac035

pre oko 4 sata

Dobro bre dunstere zasto forsiras ovu formaciju kad vidis da ne ide?! Igras stoni fudbal 5 3 2 pa dokle?! Inace momcima svaka cast trude se koliko znaju i mogu. Ali ovde fali ozbiljan trener da slozi sve ovo!
L

Lazeta

pre oko 4 sata

Mesi Maksimovic ulazi i odmah primamo gol. Posle par minuta hoda i ostavlja prostor Merinu ni ne napada ga ovaj sutira i Rajkovica skida gol cist kao i proslu kad je ostavi Dzaku, jos jedna prevara iz zvezde izvikana sto prodaje maglu evo ide u siti grupu ili zenit
h

hejteru

pre oko 4 sata

sta si ti urqdio u zivotu osim sto nabrajas greske djeteru od 17 godina koji ulazi da igra za Srbiju protiv spanije u Kordobi? oladi leba ti, i odmakni se od tastature
l

lud gost

pre oko 4 sata

Bolest i bolest. Samo mrzite.
L

Lazeta

pre oko 4 sata

Neka igra onda za u17 a ne za A selekiju da mu dizete cenu, evo primicemo 8 kako je on usao
@

@lazeta

pre oko 4 sata

reci to selektoru...ah da...nikog nije briga za tvoje misljenje i nemas uticaj ni na sta pa ti je jedino preostalo da kritikujes mozda buduceg najboljeg srpskog igraca sto pravi greske protiv mocne spanije. takvi kao ti su najgore sto ovaj narod moze da ponudi
Z

Zoran 91

pre oko 4 sata

Sila je ovaj Strahinja Pavlović nemoguće da on košta samo 20 somića. Al se Milan usreći njegovom i Jovićevom kupovinom.
@

@Lazeta

pre oko 4 sata

Ma da bre, on je kriv sto Pavlovic dobija crveni i zbog njega primamo dva gola. On je kriv sto mitar masi zicer
S

Saskopp

pre oko 4 sata

Sto minusi,pogledajte snimak ,uz to siri ruke kao boga za onu stvar da je uhvatio . Uzvezdio se a bez razloga
S

SB

pre oko 4 sata

Bravo pixeta, obaci maloh mesija da preokrene
C

Cerilke

pre oko 4 sata

Bas je preokrenuo. A razliku sto pravi
T

Treppenkind

pre oko 4 sata

Павловић је дебело закаснио у свом 16терцу и Мората је дао гол....
4

4 bela 2 crvena

pre oko 4 sata

I polete 3 na 1, pa leo pas i gol. Tuzno. Umesto 1:1, vec 2:0. Sta reci za naseg stvarno velikog golgetera koji nonsalantno levom nogom pokusava da zahvati loptu, a polozaj tela i kretanje su mu zahtevali da je raspali desnom.
P

Ppp

pre oko 4 sata

Vidi se da nikada fudbal nisi igrao. Lopta je bila losa, ni za glavu ni za nogu a jos napucana umesto da bude meka pa ni R9 Ronaldo ovo ne bi dao.
F

Fontana9

pre oko 4 sata

Nemoj vise gledati fudbal,jer ti pojma nemas,a sigurno nisi nikada ni trenirao ovu igru.U petlicima se radi kada je centarsut sa desne strane ako si vise ka levoj stativi gola da loptu zahvatis levom ,jer je tako vracas u gol

KoRn

pre oko 4 sata

2:0 je najopasniji rezultat.
8

890

pre oko 4 sata

Ma daj ....dijete ima 17 godina ...sta on nama moze pomoć.....
?

??

pre oko 4 sata

Ostali nisu dijeca pa nam ne pomogose. Budalastina okrivljivati bilo kog pojedinca, a pogotovo dijete
M

Mujagic

pre oko 4 sata

Ali ljudi - Čumić??????
г

гост1986

pre oko 4 sata

Нема шта, лепа асистенција Митрогола

Kalčopolista®

pre oko 4 sata

Zasto li ovaj spanski reziser kod drugog gola Spanije zumira Erakovica i Grujica kako unezvereno gledaju...
V

Vruć vetar u Kordobi

pre oko 4 sata

Grujin pogled me podsjeća na Šurdin prilikom obavljanja onih mnogobrojnih poslova.
B

Banana Republika

pre oko 4 sata

Ne moze fudbal da se igra sa 4 odbrambena koja samo palijaju loptu Spancima kao Brnovic/Spasic/Bazdarevic i Bajro Zupic u proslem veku
a

auf

pre oko 4 sata

igra macke i misa
+

+

pre oko 4 sata

Evo ga Pavlovic, cudo nije ranije zeznuo...
Z

Zoran 91

pre oko 4 sata

Španija je dominantna protiv svih ali ovako niko nije bio loš kao mi. Da niko ne može zadržati loptu bar 10-15 sekundi to mi nije jasno. Šta obi momci treniraju sve ove godine.
l

lzr

pre oko 4 sata

MESSI MAKSIMOVIC EFEKAT USO I ODMA PRIMAMO GOL AU EVO GA DORRMTUND NUDI 100Miliona
z

znanje

pre oko 4 sata

morata objaanio mitru kako se realizuje i losija prilika od mitrove
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Pavlovic Bekenbauer, u grobarskoj paralelnoj realnosti. Bema utakmice da nije kiksnuo
B

Banana Republika

pre oko 4 sata

Paja je dobar samo za nasu ligu sto i dokazuje sa redovnim klupiranjem, trapav i spor, kazem ovo kao bivsi grobar (bivsi jer sam Srbin i cekam da se crveni fudbal ugasi)
C

Ckon

pre oko 4 sata

Mi ovakvu akciju kao sto su oni imali kod drugog gola, nismo imali jos od kad smo Rumuniju dobili 5 0
G

Gostgost

pre oko 4 sata

To je taj Pavlovic, ko zna gde je, a onda dok se vrati, Morata daje gol
l

lzr

pre oko 4 sata

A Erakovic odlican mmm ispada kao muda iz iscepane gace jos zuti dobio evo sad ce i penal kao i Kolo
B

Barajevac

pre oko 4 sata

Ono što mi igramo je sramota za fudbal. Ako smo ukupno do sada imali 5 min. loptu u posedu i onda smo je dodavali igracu blize ili nazad, ka golmanu na kraju. Da nam nije Rajkovića, primili bi 5 komada do sada. Šta rade Zdjelar i Samardžić, pa to je najblaže rečeno-užas! Jao Mitroviću šta si promašio.. Ne može sa tolikim stomakom da se stigne lopta. A sad nam je bila šansa makar nerešeno da igramo, ipak Španci igraju sa drugim timom.. Užas, sramota..poigravaju se sa nama.. Strašno šta nam rade.. A šta bi nam tek uradili u najjačem sastavu..
G

Gost Steva

pre oko 4 sata

Ili da im treba gol-razlika… 10 bi nam dali
G

Grupa JNA

pre oko 4 sata

Usla cela crvena zvezda na teren i primimo gol. Usao i mali Mesi lider i Grujic lider i jovke lider a Erak lider vec na terenu potop bre
B

Banana Republika

pre oko 4 sata

A Stojko Fiksi samo pljucka i glumi ozbiljnog trenera druge kineske lige
D

DeKOKa

pre oko 4 sata

vlahovic bi ga dao. I to je ta razlika.

Mitrovic

pre oko 4 sata

Upropasti Nedeljkovicu asistenciju
I

Ivan b

pre oko 4 sata

Ništa nisam video od ovih naših večeras . Igra nam je blago rečeno konfuzna, dva pasa normalna nismo napravili. Igra nam je po principu da se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Kada dobijemo loptu mi je u 60%slučajeva predamo Špancima ne zadržimo je ni par sekundi u posedu. Konfuzno, jako komfuzno!
Z

Zabrinut

pre oko 4 sata

Joj Mitrovicu......
G

Grupa gradjana

pre oko 4 sata

Ajmo sad Grobari, je l cete da pljujete Mitrovica za ovaj zicer kao sto ste Jovica?
c

cirkus

pre oko 4 sata

Ovo ne može da se poredi sa šansom koju je imao Jović
9

985

pre oko 4 sata

Da li je moguce da uvek ovako kao invalidi igramo? Da li je realno da se skoro na svakoj utakmici ovako branimo da pola ne mozemo da predjemo kao amateri? Kakav mi to uzasan fudbal igramo pa prosto ti pripadne muka kada ih gledas. Mi 2 pasa ne mozemo da sastavimo...
A

Arapski pesak

pre oko 4 sata

Idi bre Mitre vise...
D

Drazo24

pre oko 4 sata

Nasa jedina sansa je da Piksi dobije crveni zbog psovanja I da ga suspenduju na 6 meseci. Onda bi mozda I imali neke sanse u buducnosti.
g

gosttt

pre oko 4 sata

To je Mitrovic kapiten, zicer promasuje!
P

PF

pre oko 4 sata

Pa dobro bar je tebi ulepšao veče, da ga je dao verovatno ne bi mogao da spavaš. Ej Srbijo medju šljivama
Б

Бибарс

pre oko 4 sata

Не могу да верујем да нас побеђује репрезентација у којој игра Педро Пони.
P

Prcko33

pre oko 4 sata

Volio bi da ima neki strucnjak ovde i da mi objasni igras sa Spanijom "ne vidis loptu" igras sa dva spica i to oba troma , igras sa wing bekovima Kosta ne moze nista , Birmancevic bar nesto pokusava ali nista... Na koju foru Pixi misli da u ovoj formaciji i sastavu da napravi sansu? 😁
d

d. g.

pre oko 4 sata

Nek vide ovi iz fss kako izgleda kvalitetan teren jednog drugoligaša.
B

Banana Republika

pre oko 4 sata

Rezultat odlican, Zdjelar i Erakovic nema sta da traze na terenu sa njima Srbija igra sa 9, igra se viktorija.
S

Sta ti gledas???

pre oko 4 sata

Erakovic bukvalno bez greske igra. Milenkovic isto odlican. Pavlovic kriv za gol, napravio jos 5 sansi Spancima.
Б

Бибарс

pre oko 4 sata

Јел реално да смо толико лоши да не можемо ни шпанце да победимо? Буквално сам да играм против шпанаца, дао би им три гола.

The Intersect

pre oko 4 sata

Što bi Brando Gagic rekao momci ako moze malo samo da izadjete iz peterca
S

Saša Zdjelar

pre oko 4 sata

Ne može da igra za moju ulicu a ne za reprezentaciju... Ko ovog coveka spomene da treba da nacionalni tim bolje je da se obesi... Slobodno objavite komentar
l

lzr

pre oko 4 sata

EVO GA MESSI CIM JE USO PRIMISMO GOL ALI ZDJELAR JE KRIV DA
P

Ppp

pre oko 4 sata

Evo izasao je on i primili smo gol... I to probili preko sredine gde on fali.
@

@sasa zdjelar

pre oko 4 sata

Sad ce Grupa JNA da ti odgovori sa jednog od svojih 174 nikova
@

@ppp

pre oko 4 sata

Sinovac on fali celu utakmicu , sta ti gledaš ?
N

NN3

pre oko 4 sata

Ovaj Piksi više sreće nego pameti ima, koliko protivnici ne koriste šanse + sjajni Rajković. Ni sami ne znamo kako smo u 4 meča do sada primili samo 3 gola, a ne 10, i onda kad krenu o priči imamo čvrstu defanzivu, nije mi dobro. Rajkoviću kapa dole
N

NN3

pre oko 4 sata

I opet dečko čist gol spašava...
P

Piksi priča....

pre oko 4 sata

...na klupi, nabraja igrače I kaže pomoćniku sve sport brate....najsporiji si ti prijatelju, odlaziš a nikako da odeš, još uvek si tu...ubrzaj kontakt malo i da se nikad ovde ne vratiš, daleko ti lepa kuća!
S

Sporo...

pre oko 4 sata

...misliš to? Pa kako radimo sa mladim igračima, još su i kao Bolt
l

lzr

pre oko 4 sata

Bez Milenkovica , Erakovica i Birme sledecu

Kalčopolista®

pre oko 5 sati

Ova desna strana sa Kolo nedeljkovicem i stralo erakovicem ocajno izgleda, uzas, katastrofa!
Б

Блок

pre oko 4 sata

Лечи се човече.Комплекси.

KoRn

pre oko 5 sati

Od naših najviše kontakta sa loptom ima golman Rajkovic.

Milan Stevanovic

pre oko 5 sati

Kakvi su foliranti ovi španci to nije normalno. Klasične ljige. Tačno bih prebio nekog i išamarao za primer i da ze zapamti za sva vremena.

KoRn

pre oko 4 sata

Eve ga tastatura baja.
V

Vani

pre oko 5 sati

Hahaha izmena Samardzic Grujic... na 1:0 za njih mi cemo da napadnemo sa tri zadnja vezna, taktika za udzbenike
G

Gostgost

pre oko 4 sata

Mislim, trebalo je Grujic, ali umesto Maksimovica ili Zdjelara. Ali to je Piksi, takticki genije...
l

lzr

pre oko 5 sati

Kako ispada Erakovica daj ubacuj SImica, samo smeta Milenkovicu lik
Б

Блок

pre oko 5 sati

Опет везни ред...један креативни играч и два задња везна . И онда излази креативни везни а улази још један задњи везни.... Леви бек опет Бирманчевић ...уместо он и Самарџић иза шпица.
K

Komentaror na Areni....

pre oko 5 sati

...Srbija je zadržala mirnoću i stpljenje...zaista bih se baš mnogo smejao da nije toliko tužno naše "namešteno" TV novinarstvo!!!
k

kedu

pre oko 4 sata

jos malo pa ce novine da pisu da smo dobili i da nisu mogli da pridju nasem golu...
D

Dečaci,oladite malo

pre oko 5 sati

Kakva treća postava,kakvi bakrači?!Zubimendi je odbio već viđen transfer u Liverpul,Merino je odlučio meč na EP,vrhunski bekovi,odlični golman Arsenala,stari lisac Morata.Ko ima pravo da ih obezvrjeđuje?To što se u Srbiji očekuje da svi sportisti moraju da budu na nivou Đokovića,to je za drugu analizu.I drugi nešto rade po tom pitanju,nismo sami na ovoj planeti.
Б

Блок

pre oko 5 sati

Седамдесет посто спорији,слабији без Олма,Ника и Јамала.
k

kakav smor

pre oko 5 sati

Prebacio sam da gledam Vatrene, fudbalske majstore
N

Nećeš nedostajati

pre oko 4 sata

Trebao si ih gledati od početka,koga briga!
k

kolodin

pre oko 5 sati

Je li neko skontao da napadaju samo desnu stranu,Tj Nedeljkovića i Erakovića.
P

Ppp

pre oko 4 sata

Pa znaju gde smo najslabiji. Pokusali i desnu ali im teze ide pored Birme i Pavlovica.
C

Cisto pitam

pre oko 4 sata

Je l neko skontao da su vecinu sansi napravili po nasoj levoj strani?
l

lzr

pre oko 5 sati

Sahranise nas Maldini Nesta Erakovic i Van Basten Joveljic MLS liga skroz zasluzeno zapoceo klasa ogrooomna mmm
q

qqrelja leleqq

pre oko 5 sati

kakav blokbaster...prvak evrope Baskija iskidana povredama prvi put u ovom sastavu..alhemicar fuente za tri dana pretvorio kamen u zlato..kamenje iz sosijedada sa kojim se sprda anderleht i komplet primera kod vizionara fuentea suvo zlato ..po mom misljenju poslije repke.fuente novi trener Reala ako bude popunjeno onda atletiko madrid...sta reci o drugom vinjakzionaru iz nisa..cojek koji je dobio najaci portugal u istoriji u sred lisbona...i nikog vise a jos je tu ...misteriozni frajer iz japana kada je u vinklu nemore boduzet...e zato nek je mortus ili nema gola..u leskovackicevapi najaca izjava na konf. ja sad idem kuci...razbijen ali 3 boda...i zato apelujem nek se japanac ne razdvaja od čuturice moze u sako stat to je jedina sansa
u

unpamozzart

pre oko 5 sati

Mučimo fudbal i imamo sreće da je samo 1:0
B

Boki 1982

pre oko 5 sati

Sta li igra ovaj N.Maksimovic to bih voleo da znam,prvom do sebe,uglavnom u nazad,i to je sve...strasno kakav lik,svaka utakmica igrac manje.Samardzic lose,bas lose,Erakovic haotican...Bzv bas
G

Gostgost

pre oko 5 sati

Poluvreme: Rajkovic standardno, sem onog izletanja na kraju nepotrebno. Nedeljkovic se trudi, ali vidi se da jos treba da radi i uci, Erakovic standardno odlican. Milenkovic isto odlican. Pavlovic briljira, kiksnuo je u 40. sekundi, a onda napravio Spancima sansu, pustio da ga nadskoci nizi igrac i pogodi stativu, i pustio kontru gde smo dobro prosli samo jer je Zubimendi bio sebican. Ja bih rekao standardno od Pavlovica, neki bi rekli lose. Birmancevic se trudi, dosta se trosi u odbrani da pokrije Maradonu Pavlovica koji glumi krilo umesto njega. Zdjelac i Maksimovic jako slabi, Maksimovic pustio Laporta da nam da gol, Samardzic ocajan. Mitrovic ono njegovo, ali se dosta manje bori nego protiv Svajcaraca. Joveljic nevidljiv. Sve u svemu, ocaj. Sto i ne cudi, kad ti sastav kroje grobarski botovi. Nadam se ulasku Grujica i Jovica i Maksimovica, mozda i Cumica ili Cirkovica, i da probamo da budemo ofanzivniji.
P

PD

pre oko 5 sati

Već kod konstataciji da je Eraković odličan sam prestao da čitam dalje. Pa jel imaš ti oči majstore?
G

Gostgost

pre oko 4 sata

@PD A sta je lose uradio?
P

Ppp

pre oko 4 sata

Genije gol nam je pao preko strane koju su trebali da cuvaju Nedeljkovic i Erakovic, gde su oni u tom trenutku i zasto ostavljaju svoju stranu praznu.
G

Gist Steva

pre oko 5 sati

Dva utiska su mi dominantna, Prvo, teren je odlican I pored ovakvog pljuska. Bolji je Od onog leskovackog, mada je vreme bilo idealno. Drugs, kolika je nasa nemoc protiv, realno, drugog tima Spanije. Mi ne mozemo tri pasa da sastavimo ili bar 10 sekundi da zadrzimo.
p

pa dobro šta

pre oko 5 sati

Tadić penzos za Samardžića je Modrić. Lukić kakav takav doktor za ceo vezni red reprezentacije
P

Ppp

pre oko 4 sata

Sve tacno i I fali nam Zivkovic, proslu protiv Spanije nam je dve sanse omogucio Zivkovic (jednu pored 5 igraca pronasao Luku koji promasio) a sada bez njega niko da kreira takvu sansu. Fali nam Sale, Tadic, Zile.

Ујка Житко ПФК

pre oko 5 sati

Gledam tekmu i imam utisak kao da igraju osmaci protv petaka😒😒
Y

Yup

pre oko 5 sati

Citam tvoj komentar i imam utisak da se slabi razumes u sustinu fudbalske igre i da si teski pljuvac.
S

Sivilo 1989

pre oko 5 sati

Od kada vi Srbi govorite tekma? 😂😂
m

makelele66

pre oko 5 sati

Samardzic najlosiji na terenu, Zdjelar svaku vratio unazad, Joveljic pogubljen totalno.
M

Mujagic

pre oko 5 sati

Da li Nedeljkovic moze i da li zna, kad primi loptu da ne zalama po svaku cenu unutra i zasto ne????
N

NN3

pre oko 5 sati

Neverovatno je da mi apsolutno svaki meč krećemo da igramo neki fudbal tek od 30. minuta. Ali bukvalno svaki meč. Do tad ne možemo da izađemo iz zone 30m ispred našeg gola.
L

LepiSale

pre oko 5 sati

Kako je moguće da nisi sposoban da predjes pola terena, kakav je ovo antifudbal, ko je postavio ovu tragediju od taktike. Pa oni imaju 90% posed lopte, igraju sa nekom C postavom.0
P

Pinturikio1

pre oko 5 sati

Pa kako sad kukate na naše majstore, a protiv Švajcarske ih kuje te u zvezde 😁 mi smo jedna prosečna ekipa, možda čak i ispod toga
U

Uxl

pre oko 5 sati

Protiv Svajcarske smo imali vise srece nego pameti, a oni los dan Toliko.
A

AMarkONIje

pre oko 5 sati

Jednostavno, ozbiljan fudbal nije za nas. Ovo nije ni ozbiljan trening za Španiju, igraju sa nekih 30% snage.
d

dok mi palamudimo

pre oko 5 sati

Vatreni plesu u Varsavi
M

Mujagic

pre oko 5 sati

Palamudili su i vatreni na evropskom protiv Spanaca, i to bas fino palamudili, duboko grlo
I

Igrica pc

pre oko 5 sati

Celo poluvreme treći tim Španije sabio Srbiju na njenu polovinu??? Ne znam statistiku možda 80% je bila lopta u posedu Španije,mnoštvo šansi i srećom samo 1gol smo primili ...Piano šta li si ti vidio da čujemo posle meča biće zanimljivo.
g

gggzz

pre oko 5 sati

Vidi se da je Erakovic Nesta igrao u Zenitu i Zvezdi odlican fenomen, hvala Bogu propusta sledecu
F

Fali Tadic

pre oko 5 sati

Solidan vezni igrac nam treba da bar malo zadrzi loptu.
J

Jole 39

pre oko 5 sati

Erakoviću zabraniti da priđe reprezentaciji na 100 metara
G

Grofdrakula

pre oko 5 sati

Sta se desava sa Samardzicem? Pa on ni jednu utakmicu nije sastavio.
N

NN3

pre oko 5 sati

Novi Sergej. U klubu na nivou, u reprezentaciji raspad sistema.
P

Ppp

pre oko 5 sati

Gde je onaj Trol sto stalno pise da gubimo jer igraju Saso i Zilu (kao da od njih zavisi ceo tim...)? Da ga pitam sto sada gubimo kada mu se ispunila zelja? Nema ga da troluje svoju mrznju prema pojedinim igracima na portalu. Da mu se nesto nike desilo?
G

Gorosts

pre oko 5 sati

Bio je u kaficu. Odakle je postovao poslednji tvit. Tada mu se gubi svaki trag.
G

Gost iz CH

pre oko 5 sati

Gledam na YT okupljanje reprezentacije. Dolazi ovaj mali Maksimovic a Piksi njemu: De si Jamal 🤣
T

Trenercina

pre oko 5 sati

A dva zadnja vezna Maksimovic i Zdjelar tugaaaa.Oni da cuvaju loptu ,da oduzmu da odigraju pas !Strasno kako su oni zavrsili u reprezentaciji.Spori ,nemocni,bezidejni probijaju ih Spanci ko da su srpskoligaski igraci.
А

Аспера

pre oko 5 sati

Ispunila se zelja crvenima, Lukic nije u 11 i eto sta imamo, tj. nemamo, zadnjeg veznog.
P

Piksi probudi se!

pre oko 5 sati

Igrate protiv drugog tima Španije, slobodno napadni malo majstore...izgleda domaća šljiva previše uzela maha...
D

Dragooo

pre oko 5 sati

Mi nemamo sredinu. I defanzivnog veznog koji preore teren niti kreativnog naprijed da podjeli pas. Zdjelar? Samardzic? Koje su njihove uloge ljudi... pa i Maksimovic nista . Stojimo kilometar od njih. Kod gola Zdjelar stoji posmatra centarsut
G

Gostgost

pre oko 5 sati

Sve kapiram, samo ne kapiram, kakve veze ima Erakovic sa golom? Pa on je Moratu cuvao. Gol je dao Maksimovicev igrac. Inace, imamo dva niska zadnja vezna je "Zdjelar dobro odigrao". Da je bio Grujic tu, bila bi ociscena lopta. Ali dezurni bot sa 163 nika uspesno pise nebuloze...
v

vzz

pre oko 5 sati

Mozda takve jer ga je nadskocio Laport ??? Umalo i povredi Rajkovica, dobi zuti za glupost. Sto pre napolje, svaka lopta nazad, jedino se napada levo preko Pavlovica
G

Gostgost

pre oko 5 sati

Majstore, rekoh ti sinoc, postoji snimak. Mozes da lazes sebe, ne nas. Erakovic cuvao Moratu, nije njega nadskocio Laport. Laport zapravo nikog nije nadskocio, vec pobegao Maksimovicu i dao gol maltene neometan. Znam da si zaslepljen mrznjom prema Zvezdi, ali otvori oci i pogledaj snimak. I onda obrisi suze, jer uprkos tvom botovanju, nije Erakovic pogresio.
G

Gostgost

pre oko 5 sati

A da, i kod te situacije je Rajkovic sam kriv, utrcao a nije se javio. Pojesce te mrznja
P

PD

pre oko 5 sati

Pa po tebi nema nikakve veze samo zato što je igrao u klubu za koji to navijaš, e sa istog takvog gledišta za ove druge ima veze. Malo realnosti ne bi bilo na odmet Srbima. Jednostavno klubaštvo nas ubi, zato nikad ništa nismo ni uradili u fudbalu a teško da ćemo ikad i uspeti. Sportski pozdrav
H

Heavy metal

pre oko 5 sati

Delujemo kao amateri u odnosu na Špance.
E

Eseks

pre oko 5 sati

I,jos zalim zbog Radonjica(problem u glavi) i zileta(nije se razvio ocekivano)..To su trebala biti nasa brza krila koja gaze u kontri a oni ispadose suvi prosek.To je mogao biti i ona instagramusa Stevanovic..Mentalitet katastrofa.
P

Ppp

pre oko 5 sati

Radonji splalovi i drustvo a Zileta otac i benfika (najgori za strance je Portugalska liga). A kao sto kazes sem njih i Filipa Kostica nemamo bolja krila.
B

Belevoodee

pre oko 5 sati

Isao sam sa Blekijem u odeljenje u osnovnoj, lik uzme i preseva sve na terenu sa sve golmanom i useta se u gol. Nisi mogao da ga prodjes ni sa puskom. I onda vidim kako njega i ove ostale prolaze ovde kao cunjeve I ne preostaje mi nista sem da pokusam da zamislim da ako su on i ovi nasi ostali balvani tako dobri protiv “obicnih ljudi”, kako li igraju stvarno majstori fudbala
l

lud Gost

pre oko 5 sati

Daj bre, napravite reprezentaciju od najboljih igraca Partizana u zadnjih 10 godina. nista ne valja sto je igrali u Zvezdi. Daj gribare da pokazu klasu
P

Piksi papučar

pre oko 5 sati

Kad ne možeš u svojoj kući gazda da budeš, kako svlačionicu da vodiš...za Kinu si samo ti majstore...da obraza imaš ne bi te ovde bilo još posle Katara 2022...jadno!
N

Nec

pre oko 5 sati

Uz Crnu Goru i eventualno Bugarsku, mislim da smo reprezentacija sa najnizim fudbalskih IQ-om..pa ovi nemaju blage veze sta ce sa loptom kad je dobiju, mole se bogu samo njima da ne dodje
E

Eseks

pre oko 5 sati

Nemamo brze igrace gore da otvorimo kontru.Nemamo top kreativce na sredini da iskombinuju neku akciju.Sve u svemu,mi smo neki prosek u fudbalu i ne treba se puno nadati,posebno protiv azdaja kakva je Spanija.Mirno se ovo veceras gleda,da momci vide koliko su daleko od top nivoa,i nije toliko stvar u konacnom rezultatu koliko u nasoj nemoci da zadrzimo loptu bar 5 sekundi.
N

Nemamo selektora!

pre oko 5 sati

Šta ti druže gledaš?!?! Kad je vodja mali zečić šta od vojske da očekuješ
P

Piksi ziheraš

pre oko 5 sati

Drugi tim Španije, čovek sve u defanzivu,....a mogao.do 30 minuta 5-6 lagano da primi, sramota!
C

CaleB pravi

pre oko 5 sati

Ma odlicno...dugo smo i izdrzali, citava 4 minuta. Koliko mi jadno delujemo. Samardzic decko pogubljen, Birma i kad moze, plasi se da krene u napad.
P

Ppp

pre oko 5 sati

Birma nema sa kim. Svaku je dobru Birma odigrao kada je imao Zivkovica na strani da kombinuje.
P

Piksi zec

pre oko 5 sati

Da može 6 igrača bi stavio nazad...kao šatro ofanzivan trener, krila mu igraju klasične bekove do centra samo, tužno...Limeni iz Ratkova je doktor za njega!
D

Drndo

pre oko 5 sati

Najgore ocenjeni je Pavlovic. Udjite na flashscore. Trenutno jedini ispod sestice
B

Banja_Slatina

pre oko 5 sati

Normalno da je najgori kad se uvijek priča o njegovoj igri u ofanzivi a lik štoper. Popasao klupu kod Italijana čim su vidjeli kakva je prevara.
G

Gosttt

pre oko 5 sati

Nije ni cudo. Lik napravio Spancima 3 sanse za 20 minuta.
l

lzr

pre oko 5 sati

Pavlovic standardno najbolji dok Nesta Erakovic kasni, njegov gol, dobio i zuti valjda ce izaci panjina

Jlubisa Urosevic

pre oko 5 sati

jel imamo desnog beka?
R

Redmond

pre oko 5 sati

Cim vidim Erakovica, Joveljica i posebno Maksimovica, srpskog Mesija u sastavu jasno mi je da ovo nece ni na sta ispasti. Tek mu je 17 godina, a vec guraju Maksimovica u reprezentaciju. Piksi odlazi, Veljko Paunovic, ili Vuk Rasovic za selektora.
g

gost127

pre oko 5 sati

nije to taj maksimovic

ilnima male

pre oko 5 sati

ма да..требало би неког од ваших који су 11 на табели?
G

Grofdrakula

pre oko 5 sati

Haha Jamal nas ahahaha Mi smo prsli
C

Conee221

pre oko 5 sati

Kao da burazer od 5 godina i ja igramo pes jedan protiv drugog
v

vzz

pre oko 5 sati

EVO GA NESTA IZ ZVEZDE ODLIICANNN
b

biooo

pre oko 5 sati

ofsajd, ruka. posle taj igrac smetao rajkovicu
l

lzzr

pre oko 5 sati

ERAKOVIC NESTA OVO TI NIJE ZVEZDA I ZENIT OVDE SKACU IGRACI
O

Odemwingie

pre oko 5 sati

Kakav Nesta, on ti je Danijele Bonera pred kraj karijere, ili Martin Demikelis, takodje na zalasku karijere.
š

šta reci

pre oko 5 sati

Piksijeva faca kad je Birmančević izveo drugi korner (u gol aut), e fudbale..., nekad si bio ozbiljna igra sa skolovanim igračima a sad sve sami amateri....jbg
D

DDF

pre oko 5 sati

Rajkovic poput rukometnog golmana,poceo je opet da prima prejeftine golove
9

985

pre oko 5 sati

Da da to su te nase nade Srpskog fudbala. .
F

Fontana9

pre oko 5 sati

Evo nam ga Erakovic,j.... ga onaj ko ga gura.
R

Radomir Falkao

pre oko 5 sati

I Lionela Maksimovica takodje.
D

Deki maky

pre oko 6 sati

Krenulo je ,kao protiv Svice,u prvih 20min nece preći centar.. ali pošto su ga već primili i petarda je moguća za Piana po ovoj kiši .. Od muke već skinuo sako u 8.minutu meča,možda mu treba jedan viski...da vidi gde je pogrešio sa formacijom...
T

Trebunjac

pre oko 6 sati

Hahahaha Nesta iz Zenita opet briljira
6

67567567

pre oko 6 sati

narvno erakovic kiksnuo, nije ni skocio
D

Dragoo

pre oko 5 sati

Ne seri, Maksimovic je bio tu i nije skocio.
P

PREOKRET MESIJA

pre oko 6 sati

Sad će morati srpski Mesi da vadi kestenje iz vatre golim rukama.
J

Jocika531

pre oko 5 sati

I svojom agresivnoscu. Ma razbice hahaha
T

Trebinje

pre oko 6 sati

Hahahaha koja rupa ovaj Rajković
g

gostLeo94

pre oko 6 sati

ofsajd kod gola?
K

Kanonada

pre oko 6 sati

Počelo je ko misli da će biti petarde a ko više?
B

Bravo

pre oko 6 sati

Sjajni Eraković
N

NN3

pre oko 6 sati

Gledajte ljudi Zvezdu i Partizan u EL, sačuvajte živce od ovoga
M

MOZAK NA OTAVU?

pre oko 5 sati

Da uživaju živci gde se troše pare od zaduživanja koje se vraćaju dranjem kože?
n

nemanja1512

pre oko 6 sati

krece spustanje na zemlju
L

Logitech

pre oko 6 sati

Samo da nema Erakovica, Grujica, Maksimovic Andrije, Joveljica i Zeljka Gavrica.

KoRn

pre oko 6 sati

Je li vidite kako se poštuje tudja himna,niko ne zviždi?
/

/-/

pre oko 6 sati

Vzz, vulex, Brankoni, lzzr, lazeta, Grupa JNA, sve isti bolid... Verovatno ima jos nikova...
T

Tln

pre oko 6 sati

Nesretnik
t

tacan rezultat

pre oko 6 sati

1-2 kao u veroni na bentegodiju 90.strijelci. joveljic i joveljic...inace joveljic i moj zemljak krstovic ka braca blizanci munje nebeske
D

Delija NBGD

pre oko 6 sati

Srecno momcima da izvuku sto bolji rezultat. Igraju protiv Spanaca i sopstvenog selektora...
m

meni pise na tel.

pre oko 6 sati

da igraju baskija-srbija
9

999

pre oko 6 sati

Mozzart, imate novca da budete beting partner NBA lige. Znaci govorimo o stotinama miliona, ako ne i milijardu + evra/dolara.. Niste neka sugava stranica koja zivi od klikova raznih pacenika. Mislim da bi mogli da zakljucate komentare na ovakve neke dogadjaje, ne bi nista izgubili. Ovaj nivo debilizma i komentara je stvarno bolestan, glupo za citati. Hvala unaprijed na objavljenom komentsru.
Z

Zvonee

pre oko 5 sati

Sta nije bilo tacno u komentarima? Sada posle prvog poluvremena, i ove tragedije koju sno odigrali. komemtari sui blagi kako igramo
С

Софроније

pre oko 6 sati

Напред Србија до победе вечерас...
P

Psihozza6

pre oko 6 sati

Pixla koristi moju ultra dobru formaciju iz Intera, dobra odbrana, puno golova kontre ma ludilo!! Samo što nije on ja pa je verovatno sve sem formacije loše postavio!
8

8

pre oko 6 sati

Kakva taktička minijatura selektora Piksija ko bi to očekivao, a inače je i logično kada se igra sa dva špica ako je jedan sidraš kabast kao Mitrovici da drugi bude mali brz i pokretljiv. Videlo se na EP da Mitrovici i Vlahović ne mogu zajedno.
v

vulex

pre oko 6 sati

Ovo levo krilo iz Viljareala ima da ubije Nedeljkovica i Erakovica, prejak igrac. Ovo je test karijere za Nedeljkovica, ovaj je u naletu forme dok je Vilijams bio katastrofa u septembru. Tako da ako ovo polozi svaka cast momak sa 18god. Ja ne verujem u neka cuda ovde iskreno.
@

@vulex

pre oko 6 sati

Kao sto ih je ubio Niko Vilijams. Brini ti "Zvezdasu" o levoj strani, ipak je tamo igrac koji nije kiksirao samo kad nije igrao. Lepo kazem sinoc da se lazno predstavljas i da si Grobar...
P

Ppp

pre oko 5 sati

Upravu si bio. Ta strana nam kriticna trenutno.
G

Gruz

pre oko 6 sati

Da Jovic zapocinje pre Joveljica ne bi se bunio... Joveljic lik gol nema u ligama petice i sada zapocinje iz nekog razloga koji svi znamo... Boze sacuvaj
s

samojeb

pre oko 6 sati

Jel ja to dobro vidim ,formacija je 3-4-1 ? Počiinjemo sa dva igrača manje
d

d. g.

pre oko 6 sati

Svetu se ne može ugoditi....
I

IVAN 82

pre oko 6 sati

Ovo Joveljic pocinje da bi se prodao negde u Evropi. Selektoru idu lrocenti normalno!!
I

Ivan P.

pre oko 6 sati

Njemu je cena vec dovoljno visoka igrama u MLS. Igra jer Jovica nazalost nece gol vec neko vreme iako osim zavrsnice sve uradi kako treba, pogotovo u reprezentaciji.
B

Brankoni84

pre oko 6 sati

Lažni Mesi špancima mrežu zatresi.😘
@

@brankoni lazni nik

pre oko 6 sati

Grupa, pa ti si 84??? Au, covece
G

Grupa JNA

pre oko 6 sati

Piksi je sve muzicke zelje Crvene Zvezde ispunio. Svi lideri su namireni.
l

lzr

pre oko 7 sati

Joveljic minut odigrao nije i sada igra ovo nema nigde sta se radi.. Jos se zna da je Mitrovic najbolji kad je sam ali pristinuli menadzeri od ovog sto samo u MLSu moze igrati u Ajntrahtu gol nije mogao dati i eto
A

Alex20

pre oko 6 sati

Mars bre
l

lzr

pre oko 6 sati

Iznosim cinjenice. Nije igrao u Anderlehtu i Ajntrahtu, gol nije mogao dati i sada je u MLSu i nema neku statistiku kao recimo Mitar u Arabiji a sada zapocinje.. cirkus!!! Kazem ide istorijska bruka ako odbrana ne pusta kisu ponovo
D

Džukela klasična

pre oko 7 sati

Pametno što je ubacio Joveljića. Treba dati šanse momku, u top je formi
v

vzz

pre oko 6 sati

On je u TOP formi sa smesnom statistikom u MLSu a Mitar je amater sa 6 golova u 3 tekme u Arabiji??? Hahahah drugaciji standardi :)
D

Džukela klasična

pre oko 6 sati

Gde sam napisao da je Mitar amater dunsteru? Mitar je najbolji špic uz Džeka sa Balkana u ovom veku
S

Sa dva

pre oko 7 sati

Spica! Protiv spanije u spaniju? Taman covek uradi nesto protiv ovih svajcaraca. Sad opet izigrava, pa nek se uigraju klinci, al aj da vidimo to cudo ako to uspe, kapa dole i da ostane vecno selektor
g

gostVP

pre oko 7 sati

cudsn izbor da Jovelja pocne, al sa obzirom da dosao i LA u Leskovac, zato treba minimum 24 sata treba mu dati barem 45min.
v

vzz

pre oko 7 sati

Evo ih menadzeri.. Gura se MLS Joveljic a Mitar je najbolji kad je sam, ide petarda do poluvremena.. Sta radi ovaj Piksi vise ovo nema nigde
m

makelele66

pre oko 7 sati

Bravo za davanje sanse Jovelji, da ga vidimo konacno u dresu reprezentacije
v

vzz

pre oko 7 sati

Videli smo ga protiv Bugarske, sa razlogom je u MLSu
2

2Pac

pre oko 7 sati

Dobro, hajde da vidimo, nemamo šta da izgubimo
M

Mutommbo

pre oko 7 sati

Žao mi je što Pixi nije imao smelosti da od početka ubaci Maksimovića. Igra sa 3 štopera i dva defanziva vezna, potpuno lišena kreacije je težak fudbal za gledanje. Ali hajde da ih podržimo večeras svi. Možda Pixi vidi bolje od nas koji se ne bavimo tim poslom. Ovim igračima bi legao jedan Veljko Paunović.
D

DrMr .

pre oko 7 sati

Po meni ispravna odluka da se izađe i nadigrava sa špancima a ne da se samo branimo I čekamo neku kontru
М

Мачак

pre oko 7 sati

Као што рекох, није онаj ултра дефанзивни састав што сте најављивали. Јовељић и Митровић притисак на њихову задњу линију јер ће им бекови искакати.
+

+

pre oko 7 sati

Mitrovic pritisak? Vazi...
D

Deki maky

pre oko 7 sati

Veceras ce biti spektakl-petarda za Piano, pa da se ne ljubimo... Onolika sreca protiv Svice,sve to mora da se vrati... Iako ce tu masa da pise jedno,realnost je da je ekipa bez glave I repa.,nece tu biti prilike vise da ih Mitar vadi,I preokrece mec.
P

Pep

pre oko 7 sati

Majko mila pa zar opet 2 špica dokle višeeee. Mislio sam da imamo šansu ali sad kad sam video sastav mislim da nemamo šansu.
Н

Ненад

pre oko 7 sati

Опет без везног реда, а са два спора и непокретна шпица. Мислим да ће бити јако, јако лоше.
G

Grupa JNA

pre oko 7 sati

Hahahahahahah lider Joveljic. Crvena Srbija Zvezda 🔴🇷🇸⚪
A

Arabija

pre oko 6 sati

A mirar od arabije je sila,zdjelar isto..pavlovic na klupi prosecnog raspalog milana...Ali to su vedette
t

tačno

pre oko 6 sati

Mitar je u Arabiji supersila. Najbolji strelac iste gde igraju i CR7, Benzema, Marez, Firmino, Toni... Ubedljivo najbolji igrač Al Hilala. Nema za džabe veću platu od 99% napadača
G

Grupa JNA

pre oko 6 sati

@Arabija Mitar od Arabije je zabio gol za pobedu nad "Svajcarskom" a to vas zlezdase boli jer ste prvu utakmicu odigrali 45' u Tirani :)
Z

Zaim

pre oko 7 sati

Slobodno igrajte Baena Zuti karton. 100% dobija!

Kalčopolista®

pre oko 7 sati

A za koga igra Morata?

Mali peca

pre oko 7 sati

Hrabar a ne lud
G

Gostgost

pre oko 7 sati

O gospode Boze...
M

Mujagic

pre oko 7 sati

Ajd da vidimo i Jovelju kako izgleda, ovde su bodovi vec prezaljeni