Vanja Marinković i Željko Obradović (©Star sport)
Vanja Marinković i Željko Obradović (©Star sport)

Zato je Vanja kapiten: Moramo pametnije, srećom da smo igrali kod kuće

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.10.24. | 23:04

Srpski reprezentativac potencira loš početak drugog poluvremena

Dosta toga može da se kaže o Vanji Marinković, da mu se nekad čestita na igri, da mu se nekad zameri na izboru rešenja, ali reprezentativac Srbije uvek, ali baš uvek, kaže šta misli.

Zbog toga zaslužuje stisak ruke, pre nego zbog pobede Partizan Mozzart Beta nad Bajernom, vredne prvenca u Evroligi.

Izabrane vesti

"Odigrali smo dobro prvo poluvreme i opet loš početak drugog. Ležerno smo ušli u nastavak meča, početne minute moramo da rešavamo. Srećom, igrali smo kod kuće. Da je bilo na strani, sigurno bi zadatak bio teži. Poslednji četvrtinu smo izgubili 15:26, što je veliki pokazatelj da moramo da budemo u toj deonici mirniji i da pametnije", rekao je povratnik među crno-bele.

Jedan od heroja trijumfa bio je Frank Nilikina koji je posebno naglasio da je potrebno izvući pouke iz ovog duela kako bi se dobra partija odigrala i protiv Makabija u četvrtak.

"Sjajna pobeda, borili smo se jako od početka do kraja. Mnogo se dobro spremili za ovu utakmicu i tako odigrali protiv jako dobrog Bajerna svih 40 minuta. Dosta toga može da se nauči iz ove pobede i da to prenesemo na narednu utakmicu koja je za manje od 48 sati", rekao je Nilikina i osvrnuo se kratko na svoju dobru partiju ovenčanu sa 13 poena:

"Dosta mi znači na polju samopouzdanja, najviše od toga što sam pomogao da pobedimo. Svi su dali svoj doprinos pobedi i sada je najvažnije da izvučemo lekcije kako bismo bili još bolji".

Prva evroligaška pobeda kod kuće i pobeda.

"Sjajan je osećaj. Ovo je naša kuća i znamo koliko je važno dobiti ovde. Navijači su stvarno naš šesti čovek i bilo je sjajno igrati ovakvu utakmicu i dobiti za njih".

Partizan Mozzart Bet gostuje Makabiju u dvorani Aleksandar Nikolić u četvrtak od 20.05.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetVanja MarkovićEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara